Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRAMP PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ATENTATA! Pojavio se na konvenciji u Milvokiju sa zavojem preko uha (FOTO) PROVERENO NAJBOLJI TRIK koji će vas ODMAH RASHLADITI: Ne košta ni dinar NAPADNUTA ŽENA IVANA MARINKOVIĆA! Evo ko je tukao i čupao za kosu! PAKAO ZA TURISTE KOJI KREĆU ZA GRČKU! Svi alternativni putevi zakrčeni! Čeka se minimum 2 sata Dnevni horoskop za utorak, 16. jul: Bikovi će imati problema u ljubavi, a Ribe čeka emotivni raskol DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi

OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more

Objavio: RHT
15/07/2024 11:05 PM

Novi dečko!?

Iako se on i dalje svim silama trudi da mu pevačica oprosti, ona je nastavila dalje i nema u planu da se vraća na staro.

foto: printscreen/instagram/zorana_micanovic_official

Kako saznaje Star, mlada pevačica se tajno viđa sa jednim fudbalerom, koji igra za reprezentaciju, čak su nedavno bili i na moru.

Zorana je zaboravila na Stojana, čak ga je svuda i blokirala, jer joj ne da mira. Nedavno je upoznala poznatog fudbalera, ali još ne smem da otkrivam njegovo ime, slobodan je i igra za reprezentaciju. Taj momak se još pre njene veze sa Stojan raspitivao za nju i bio je veoma uporan. Kada je čula da je ostavila repera počeo je ponovo da joj piše. Kuckali su se neko vreme, a onda kada se konačno vratio iz Nemačke, nakon debakla na Evropskom prvenstvu, njih dvoje su se zvanično i upoznali.Varnice su odmah proradile, ali Zorana ne želi tako brzo da ozvaniči vezu. Počeli su da se viđaju i druže, nedavno su bili tri dana na moru, mislim da su u Grčkoj bili – priča i dodaje:

Novi dečko!?

Hteli su da putuju, kako bi se bolje upoznali. Za sada im je lepo. Zorana deluje srećno, ali videćemo da li će to potrajati. Ona puno radi, a on ima ugovor  sa inostranim klubom. Bukvalno će biti ljubav na daljinu, ali ako se zaljube do koske, sigurno će naći način da to izbalansiraju. Zorana mu je naglasila da se malo plaši da se u sve upusti ozbiljnije, jer se kaje što je u vezu sa Stojanom uplavila tako brzo, ali ju je on uveravao da će sve biti okej. Viđaju se kod njega u stanu, ali za sada su vrlo pažljivi da ih neko ne vidi zajedno – govori za Star izvor blizak pevačici.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/S. S.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner