Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za utorak, 16. jul: Bikovi će imati problema u ljubavi, a Ribe čeka emotivni raskol DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi NAJSKUPLJA KUĆA NA ESTRADI, ZASTAJE DAH OD POGLEDA! VILA NA DEDINJU, STILSKI NAMAŠTAJ, SKUPOCENE SLIKE! Uložila pola milona! Baškari se u luksuzu! (FOTO) “BAJI PUKAO ALBUM, PA HOĆE REKLAMU PREKO MENE!” Desingerica brutalno uzvratio Slobi Radanoviću “On i ja u duetu, to je samo SAN! I to KOŠMAR!” JEDINI MUZIČKI MENADŽER KOJI IMA MUZIČKO OBRAZOVANJE! Detalji iz života Saše Mirkovića koje niste znali a OVE REČI su njegova VODILJA KROZ ŽIVOT MILICA VESELINOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O BIVŠOJ CIMERKI I AFERI:”Aleksandri je počeo da se sviđa Bilal, očima sam mu pokazala da skloni bubicu”

ŠENON DOERTI RASPRODALA SVE PRE SMRTI! Glumica htela da obezbedi svoju majku kada napusti ovaj svet!

Objavio: RHT
14/07/2024 4:23 PM

Šenon Doerti rasprodala sve pre smrti

photo:printscreen/instagram/theshando

Šenon Doerti je izgubila bitku sa rakom dojke u 53. godini.

Ona je preminula posle godina hemoterapija i odlazaka u bolnicu.

Doerti je početkom ove godine počela da rasprodaje stvari jer je rak bio u terminalnoj fazi.

Ona je tada u svom podkastu “Hajdemo da budemo jasni” rekla da poklanja svoju imovinu, u pokušaju da olakša stvari svojoj majci Rozi Doerti, u slučaju da ona umre usred zdravstvene krize.

– Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama – znam da će joj biti teško ako umrem pre nje – rekla je ona, pa dodala:

– Pošto će joj biti tako teško, želim da druge stvari budu mnogo lakše. Ne želim da ima gomilu stvari sa kojima se bavi. Ne želim da ima četiri skladišne jedinice pune nameštaja. Osećam se kao da odustajete od nečega što vam je bilo veoma posebno i važno.

– Ali, znate da je to ispravna stvar i da će vam to pružiti osećaj mira i smirenosti. Zato što pomažete ljudima koje ostavljate iza sebe da imaju čistiju i lakšu tranziciju – rekal je glumica.

Šenon Doerti rasprodala sve pre smrti

Glumica rođena u Memfisu, u Tenesiju, koja je u podkastu vodila iskrene razgovore o svojoj smrtnosti. Rekla je da zna da “ljudima u [njenom] životu nikada neće biti lako, ali da je možda to više to lakoći za sebe”.

Doerti, koja je glumila Brendu Volš u hitu Foksa od 1990. do 1994. godine, rekla je da je njena sklonost ka kupovini antikviteta rezultirala ogromnom kolekcijom nameštaja i da ju je “žalostilo” što čame u skladištu.

– Ja ne uživam u tome i drugi ne uživaju, i da li meni zaista treba nešto od toga? Da li treba da imam tri trpezarijska stola? – rekla je za predmete.

– Odgovor je ne, nikome od nas zaista nisu potrebne sve stvari koje imamo, i svi bismo mogli da uradimo sa malim smanjenjem broja i ne postanemo sakupljač, što sam ja radio sa svim svojim nameštajem.

Zvezda serije “Čari” rekla je da planira da rasproda neke stvari kako bi prikupila sredstva za putovanje sa svojom majkom.

– To su samo stvari – rekla je Doerti.

– Ne treba mi ovo, ne donosi mi baš veliku radost, ali ono što mi donosi veliku radost je da vodim mamu na mesta na koja je oduvek želela da ide.

– Mogu da izgradim različita sećanja – mogu da izgradim sećanja sa ljudima koje volim.

Šenon je rekla da odmor koji planira, finansiran prodajom pomenutih stvari, neće smanjiti novac koji planira da ostavi svojim najmilijima.

– Ne kopam po novcu koji je u mom imanju koji će osigurati da svi u mom životu budu zbrinuti – rekla je ona.

– Omogućava mi više putovanja jer zarađujem, prodajem ga. Onda mogu da izgradim različita sećanja i gradim sećanja sa ljudima koje volim.

– Moram da vodim mamu na odmor jer imam sav ovaj dodatni novac za igru i neću da kopam po novcu koji je na mom imanju koji će se pobrinuti da svi u mom životu budu zbrinuti kada budem mrtva.

Glumica Heders rekla je da je njena majka bila emotivna usred putovanja na koje su otišli ​​u Italiju pre mnogo godina. Jer su joj “suze lile niz lice jer nikada nije mislila da će to videti, a sigurno nije ni mislila da će moći to da vidite kod mene.”

Doerti je rekla da su živopisna sećanja “stvari koje su najvažnije – ne vaša imovina, ni ono što imate”.

Glumica je dodala: “Sada sam se takođe podsetila slobode koju mi je dalo odricanje od toga.”

Šenon je prvobitno dijagnostikovan rak dojke 2015. godine, a remisiju je otišla 2017. U februaru 2020. rekla je da joj je dijagnostikovan rak dojke u četvrtom stadijumu. A u novembru 2023. rekla je da se rak proširio na njene kosti.

Glumica je u junu 2023. na društvenim mrežama podelila snimak u kojem je krenula na hirurški zahvat uklanjanja tumora iz glave snimljen 16. januara 2023.

Takođe u januaru 2023. godine, Šenon i bivši suprug Kurt Isvarienko su se razdvojili. A ona je otkrila da se razvode u aprilu zbog “nepomirljivih razlika”.

Glumica je tvrdila da joj je Isvarienko, sa kojim je bila u braku od 2011, bio neveran, što je on negirao. Doerti je ranije bila u dva braka: sa Ešli Hamilton od 1993-1994, i sa Rikom Salomonom od 2002-2003.

Hypetv.rs/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner