Background adbanner
calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRAGANJE ZA NESTALIMA SE NE ZAUSTAVLJA! Četvrti dan nakon jezivih poplava u BiH, u Jablanici NAJGORE stanje! (FOTO) NESREĆA U RAKOVICI! Bračni par nastradao u požaru! Vatra buknula u dnevnoj sobi, pa se proširila na terasu NE ZABORAVITE DA SE PRIJAVITE! USKORO STIŽE NOVA POMOĆ DRŽAVE! Konkurs se ubrzo otvara! Ko je Madonin brat KOJI JE UMRO? Deklarisani GEJ, imao MUŽA, a sa sestrom NIJE GOVORIO kada se udala za SLAVNOG REDITELJA! Usledio PREOKRET VUČIĆ OTKRIO ZAŠTO JE IZRAEL KRENUO U NAPAD: Netanjahu ugledao svoju istorijsku priliku Vodolije, PESIMIZAM PARTNERA vas IZLUĐUJE! Horoskop za 7. oktobar! Era Ojdanić UMALO NASRNUO NA VODITELJA! Napravio RUSVAJ U STUDIJU zbog pitanja o PODVOĐENJU (VIDEO) Lazić otkrio DETALJE O BEBI! Tek kreće SLAVLJE, a oglasila se i KUMA! (FOTO) “Nema ŠANSE da se NAS DVOJE POMIRIMO!” Anđelo o RASKIDU SA ANITOM: Još uvek postoje EMOCIJE ‘SINA SAM PREPOZNAO PO PATIKAMA, NISAM ZNAO DA MI ĆERKA LEŽI PORED NJEGA’ Otac Kristine i Milana koji su ubijeni u Duboni se prisetio KOBNOG DANA: Video sam decu kako leže mrtva…  VUČIĆ O ISTORIJSKOM KREDITNOM REJTINGU SRBIJE: To je rezultat rada prethodnih godina i sjajna vest za sve građane naše zemlje “Jaka konkurencija PODSTIČE USPEH!” U “Malim stvarima” gostovao i osvajač ZLATNIH MEDALJA na Svetskoj olimpijadi znanja! (VIDEO) “TO MOŽE DA SE VRATI KAO BUMERANG” Vučić o moći Amerike, pa pomenuo i Rusiju ON JE NAJMOĆNIJI ČOVEK ZALIVA Vučić o prijateljstvu sa bin Zajedom: ZAHVALJUJUĆI NJEMU SMO UŠTEDELI STOTINU MILIONA EVRA ZA ZEMLJU KRALI SU DELOVE PRUGE, UHVATILI SMO GUPE LOPVA Vučić: Voz do Novog Sada opet ide 200 kilometara na sat VUČIĆ O DOLASKU ZELENSKOG U DUBROVNIK: Sve veći pritisci da uvedemo sankcije Rusiji-MUKA I ZA NAS I ZA NJIH

Predsednik Vučić o NAORUŽAVANJU SRBIJE: “Šta da radimo, čekamo da nas neko ZGAZI?!”

Objavio: RHT
13/07/2024 4:08 PM

Predsednik Vučić o NAORUŽAVANJU SRBIJE

Aleksandar Vučić obratio se javnosti posle potpisanih sporazuma u Kairu.

Foto Printscreen Youtube Tanjug News Agency official

Predsednik Srbije osvrnuo se na komentare iz regiona o tome kako se naša država naoružava.

“Pa svi to rade. Svi se naoružavaju, svi se opremaju. Ništa ne ide na svetskom tržištu kao alva, kao što idu oprema i municija. Šta god ko da proizvede, to se proda”, primetio je predsednik Vučić.

Predsednik Vučić o NAORUŽAVANJU SRBIJE

“Nekad je mnogo više aviona bilo, neće da rade Amerikanci, Danci, Holanđani, a da Rajnmetal iz Nemačke ne može da ostvari profit. Nije to lako proizvesti, zato se mi mučimo, ali i dalje proizvodimo, da budemo proporcionalno svojoj veličini, ne mala sila, kada je reč o municiji. Proizvodimo sisteme oružja koji nisu beznačajni, ali daleko su od onoga što bih želeo – kaže predsednik Srbije.

– Šta da radimo? Da čekamo da nas neko zgazi? Da izmisle neki razlog, kao, imate više muškaraca crne kose, jer kad ste jači ne treba vam razlog. Pravim namerno parodiju, jer kada su izvršili agresiju na Srbiju, njihovi razlozi su bili parodija”, dodao je Vučić.

Dotakao se i nedavnih pretnji na račun njegove porodice.

Prokomentarisao je izjave Munire Subašić, kao i medija iz regiona.

“Ona je rekla da očekuje da će Alah da me kazni. To je sveukupna hajka protiv Ane Brnabić, gde je nazivaju monstrumom i sve je njima to dozvoljeno. Moramo da biramo reči i da budemo pažljivci. Zamislite kakva bi hajka bila na nas da sam ja rekao ‘molim Boga da kazni’ predsednika bilo koje druge države. To su razne tehnike uz korišćenje napada na decu i druge stvari”, naglasio je predsednik.

“Videli ste kampanju protiv mene”

“Vezano za izjavu da očekuje da me Alah kazni, verujem da najmanje ja, ali ni gospođa Subašić, ne može da odlučuje o tome, već samo Bog. Videli ste kakva je kampanja protiv mene. U zagrebačkim medijima je to “neprepričljiva”, ali opet nisu pustili šta sam rekao. Podgorički mediji ništa… Ali kad se pojavi njihovo sopštenje onda je pustitite u celini. Pa onda pustite i izjavu gospođe Subašić da vidite kako je plemenita… Super ja sam kriv zbog Rezolucije, ja sam na to ponosan. A to da sam bio u pravu pokazuje činjenica da je čak 109 zemalja razumelo isto što i ja”, podvukao je Vučić.

O pretnjama Šrđana Škora

“Super, pričajte protiv rezolucije o Srebrenici, ja sam ponosan na to što 109 zemalja razumelo isto što i ja. To je u onom smislu, “sina mu treba tuširati uranijumom”. UNS, NUSN, DUNS, svi su se oglasili u zaštitu onog koji to kaže. Od čega? Ne biste da zaštitite decu koju bi da tuširaju uranijumom, nego toga koji bi da tušira. To je kod nas sve inverzno. Jasno je odakle vertovi duvaju, ja sam iznenađen govorom Bećirovića koji govori 10 puta o ‘velikoj srpskoj državnoj politici’, priča gluposti o SANU. Ali to je sve negde očekivano. I za nas je važno da budemo oprezni, jer mir radi najviše u korist Srbije i njenih građana. Srbija ima gde da napreduje ekonomski.”

“Snajper nisam držao u životu”

“Kao i ta priča, Vučić je ubijao snajperom tu i tu. Nikad snajper nisam držao u životu. Ali 10, 15 godina puštaju tu priču i sami počnu da veruju u to. Ja kad kažem pokaži to, onda je “maca pojela jezik”… Dok opet neka nova laž ne zaživi u narednih 10-12 godina. Ako ne vidte napredak nečiji, već živite u sovjim lažima, onda tu nema šta reći”, zaključio je Vučić.

Hypetv.rs/V.M.Alo.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner