Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KIM KARDAŠIJAN PREKRŠILA PRAVILA NA VENČANJU MILIJARDERA U INDIJI! Haljinom brutalno uvredila nevestu, pa se pohvalila! (FOTO) ŠOKANTNI DETALJI, DENIS O IVANU MARINKOVIĆU I ORGIJAMA!? Starleta sve priznala, Jelena će poludeti kada sazna šta je radio iza njenih leđa!? ON JE BIO NJENA NAJVEĆA LJUBAV ŠENON DOERTI! Preminula glumica se udavala, čak, tri puta! SKINUO SE GO SIN NATAŠE NINKOVIĆ! Glumica ima sina koji je opasan dasa (FOTO) SKINULA SE JELENA ĐOKOVIĆ! Supruga svetskog šampiona i dvostruka mama pokazala IZVAJANO TELO “SLOBA ME JE ISMEVAO dok sam doživljavao NASILJE u rijalitiju!” Neca i Peca žestoko zamerili Radanoviću “On je jedan BALVAN!” JELENA MARINKOVIĆ CELE NOĆI U URGENTNOM, STAVILI JOJ KRAGNU! Potresni detalji: “Vrat me boli” “34 godine verni Srbiji!” Ivica Dačić: Na današnji dan započeo je prvi kongres SPS u Sava centru, koji je trajao ceo dan i noć… KAKO DA PROVERITE KOLIKO IMATE KAZNENIH POENA? Poništavaju se posle 2 godine, a u roku od 3 dana možete da ostanete bez dozvole NAKON RAZVODA SA MELINOM HARIS IZNEO DETALJE:”Mislim da je brak promešena institucija, ženama ne verujem” HAVARIJA U MAKIŠU! Moguća nestašica vode! NAJNOVIJA NAJAVA RHMZ-A! Isražen toplotni talas posustaje u ovim krajevima, evo šta nas čeka od sutra! SVI DETALJI INTIME GOCE TRŽAN:”Mi žene kad uđemo u te hormonske statuse onda pobenavimo” NAKON INCIDENTA, ŽANA IZNELA SVE DETALJE O JELENI: “Razlog su pretnje mom maloletnom detetu” TUŽNA VEST: Umro otac Kobi Brajanta HYPETV PROGRAM ZA SREDU 17. JULI 2024! U “Pretresu” – Dragica Zlatić

“PONIŽAVAO ME JE, GOVORIO DA NEĆU IMATI DECE!” Jelena iznela STRAŠNE DETALJE braka sa Ivanom: Trpela sam svašta!

Objavio: RHT
12/07/2024 3:30 PM

Jelena iznela STRAŠNE DETALJE braka sa Ivanom

Ivan Marinković i Jelena Ilić trenutno prolaze kroz pravu dramu.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Naime, ovaj brak se svakim danom sve više ruši, s obzirom na Jeleninu javnu prevaru sa Urošem Rajačićem.

Ona je opisala kako joj u odnosu sa Marinkovićem nikako nisu cvetale ruže.

Moram da kažem da se lepo nosim sa svim što sam uradila, malo me strah zbog prijatelja i porodice, ali šta je tu je. Što se tiče mog braka, bio je lep, želela sam da se udam za njega, ali eto nije išlo”, započela je Ilićeva.

Jelena iznela STRAŠNE DETALJE braka sa Ivanom

On govori da ima pravo da me vređa, trpela sam svašta od njega, ali ja sam ga takvog prihvatila sa njegovim manama i on mene sa mojim, ali ne mora po svaku cenu neko da se voli, ali ne mora da se voli neko ko to ne zaslužuje, a pogotovo ne neko ko nije cenio sve što sam uradila za njega.”

“On je uvek pričao kako sam mu pomogla u životu i to sa alkoholom, ali sada znam da je to pričao da bi se hvalio, njemu to nije značilo, jer da jeste ne bi pravio sve najgore od mene. Da se meni ovo desilo bilo gde napolju, da mi se neko nekada dopao, ja bih odmah otišla, bila bih poštena ali desilo se ovde – ispričala je kroz plač Jelena.

Foto:ATAImages

Govorio joj i da je NERADNIK

“On je govorio da sam ga koristla, da sam preko njega ušla ovde, a ja sam u toliko situacija bila sa njim, bili smo na nuli, a ja sam uvek radila, ja ne patim od kompleska. On je mene ponižavao da sam nesposobna jer ne vozim, imam vozačku, ali ne volim da vozim, govorio mi je da sam neradnik, a to je on. Mene je gurao u neke poslove, da bi on kulirao, a da ja budem ta koja radi, pa bi onda bilo da sam ja nesposobna”, opisala je Jelena i šokirala još više.

Najveće uvreda mi je to što mi je rekao da ja ne mogu da imam i da nikada neću imati dete… To mi je nešto najgore što sam čula, i mogu da zamislim kako se moji osećaju. Ne znam, postoji milion stvari, ali ja jesam neko ko je ponižavan, ali nikada nisam gledala na sebe da sam jadnica, mučenica”, zaključila je ona.

SPREMITE SE ZA IMANJE

Rijaliti program Imanje od jeseni kreće na Hype-u. Ukupno 12 muškaraca i 18 žena osetiće sve čari seoskog života u Lisovićima. Čeka ih vredna nagrada, a sav prihod od SMS glasova ići će u humanitarne svrhe.

Hypetv.rs/V.M.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner