Background adbanner
calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SMRT NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Umro trener ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” Vučić O SRPSKIM SPORTISTIMA: “U prvih sedam smo po VISINI NAGRADA! Zavide nam mnogi!” HYPE TV PROGRAM ZA NEDELJU 28. JUL! Obavezno pogledajte CHIT CHAT sa Nemanjom! ŠOK! IVAN MARINKOVIĆ SE OBRATIO HITNO SINU! Nije mogao više da izdrži, evo šta se dešava ĐEVREK, PAŠTETA, JOGURT: Ovo je idealan doručak Marka Bijelića! Žene uzdišu za njim, a ovako se hrani – i to GDE (FOTO) OVO JE VIKENDICA NATAŠE BEKVALAC KOJA VREDI MILIONE! Nekretnina koja poseduje ogroman bazen i više spavaćih soba, sve pršti od luksuza! KOMŠIJE RASKRINKALE PRAVO LICE KATARINE GRUJIĆ: Ne mogu više da ćute, razvezale jezik: “Uveče je prava….” INTIMNA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! HYPE NA LICU MESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN SRAMNO! Majka ozloglašenog Albanca Fatona Hajrizija najavila TUŽBE za svakoga ko njenog sina nazove ZLOČINCEM! STRAVA I UŽAS KOD SAVSKOG MOSTA! Muškarac preti da će da skoči sa prozora zgrade (VIDEO) “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) OTVORENA “SRPSKA KUĆA” U PARIZU, PRISUSTVUJE I PREDSEDNIK VUČIĆ! JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Objavio fotografiju preminulog brata, ovako je pokazao da misli na njega svaki dan! (FOTO)

MAJKA KIM KARDAŠIJAN OPERISALA TUMOR! Kris Džener uklonjena materica

Objavio: RHT
11/07/2024 6:00 PM

Majka Kim Kardašijan operisala tumor

Profimedia

Majka Kim Kardašijan operisala tumor

Majka slavnih sestara Kardašijan – Džener, Kris Džener (68) podvrgnuta je hiruškoj proceduri uklanjanja materice – histerektomiji, nakon što su joj lekari otkrili tumor na jajniku.

Lekari su odlučili da operišu Kris Džener kako bi sprečili svaki rizik od rasta tumora.

Jedna od od najpopularnijih ženama na svetu i PR sestara Kardašijan-Džener je prethodno u najnovijem trejleru za predstojeću sezonu njihovog porodičnog rijaliti šoua, podelila vesti kroz suze sa svojom decom.

“Pronašli su mi cistu i mali tumor”, rekla je Kris, a njena ćerka Kajli je odmah briznula u plač.

Profimedia

Kris je savetovano da je ‘najbolja stvar’ da joj se uklone jajnici i materica nakon što je u tom području pronađen ‘mali tumor’ i cista.

Govoreći u najnovijoj epizodi Kardašijanovih, Kris je rekla prijateljima Keti Hilton i Fej Resnik: „Ići ću na histerektomiju.

„Počelo je kao samo uklanjanje jajnika, a onda sam danas dobila telefonski poziv. Našli su nešto, mi smo tu da to popravimo.

Kris Džener koja je majka Kortni Kardašijan (45), Kim Kardašijan (43), Kloi Kardašijan (40), Roba Kardašijan (37), Kendal Džener (28) i Kajli Džener (26) – priznala je da se osećala “veoma emotivno” u vezi sa procedurom.

Govoreći pred kamerom, kasnije je rekla: „Veoma sam emotivna zbog toga, jer kad si mlad, počneš da pričaš o tome da želiš porodicu.

„To je bilo sve o čemu smo pričali bukvalno 40, 50 godina. Dakle, evo sad opet pričamo o tome i to je druga strana procesa.’

Kim i Kloi su krenule u akciju kako bi pokušale da razvesele svoju mamu tako što su joj priredile zabavu uoči njene operacije histerektomije, piše Daily Mail.

Hypetv.rs/E.B.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

“Desingerica se zeza sa publikom, to je grozno!” Seka Aleksic “Veljko mi donosi dorucak u krevet!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner