Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PAKAO ZA TURISTE KOJI KREĆU ZA GRČKU! Svi alternativni putevi zakrčeni! Čeka se minimum 2 sata Dnevni horoskop za utorak, 16. jul: Bikovi će imati problema u ljubavi, a Ribe čeka emotivni raskol DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi NAJSKUPLJA KUĆA NA ESTRADI, ZASTAJE DAH OD POGLEDA! VILA NA DEDINJU, STILSKI NAMAŠTAJ, SKUPOCENE SLIKE! Uložila pola milona! Baškari se u luksuzu! (FOTO) “BAJI PUKAO ALBUM, PA HOĆE REKLAMU PREKO MENE!” Desingerica brutalno uzvratio Slobi Radanoviću “On i ja u duetu, to je samo SAN! I to KOŠMAR!” JEDINI MUZIČKI MENADŽER KOJI IMA MUZIČKO OBRAZOVANJE! Detalji iz života Saše Mirkovića koje niste znali a OVE REČI su njegova VODILJA KROZ ŽIVOT

KUĆA KAO DVORAC, OD POGLEDA ZASTAJE DAH! Folker se baškari u vili od 700.000 evrića (FOTO)

Objavio: RHT
11/07/2024 8:25 AM

Vila pevača!

Miloš Bojanić celi život radio je i štedeo kako bi stekao što više i nekretnina, automobila za lagodan život koji nije imao tokom detinjstva

Folker živi u kući od 700.000 evra kako pišu mediji ! Bivši rijaliti učesnik je vlasnik nekoliko luksuznih nekretnina od kojih zastaje dah!

Pored vile u Baošićima koju sada izdaje turistima i koristi za letovanje, pevač je još pre nekoliko godina sagradio dom nadomak Sremske Kamenice.

foto: printscreen/Premijera

Reč je o luksuznoj vili od 650 kvadrata! Jednom prilikom je ovu kuću stavio na oglas, ali je ubrzo odustao od prodaje.

Vila pevača!

Iskreno, prvobitni plan mi je bio da prodam vilu i zaradim malo para, pa onda uložim u neku novu koju bih opet sredio i prodao. Međutim, kupaca skoro da nema, ipak je to velika kuća, kao dvorac je, a nije ni jeftina. Dolaze, gledaju, ali ništa – jednom prilikom rekao je Bojanić.

foto: Printscreen:instagram/vilasyrmia

foto: Printscreen:instagram/vilasyrmia

foto: Printscreen:instagram/vilasyrmia

U garaži ove velelepne vile stoji pravo malo carstvo automobila. Naime, Bijanić je veliki ljubitelj oldtajmera pa nekoliko takvih automobila ima u svom vlasništvu.

To mi je najdraže da hromiram, to je najlepši deo posla i ne propuštam ga ni ako je nedelja. Vuče me sad da ga vratim u prvobitno stanje, a to će biti brzo. Očekujem da će u toku sledeće nedelje biti upaljen i da će biti spreman da ide u ŠvajcarskuTu je sve original, ništa se tu ne dira, jedino su sedišta presvučena– istakao je folker i dodao:

foto: Printscreen:instagram/vilasyrmia

foto: Printscreen:instagram/vilasyrmia

foto: Printscreen:instagram/vilasyrmia

Naravno, moramo ga provozati i preći 100 do 200 kilometara kako bi videli da li je sve ispravno. Inače, imam da završim i sklopim svoj Ford A iz 1929. godine i imam moj prvi auto Fiću, ali njega ću kasnije kad ne budem imao ništa više da završim. I tu je kraj, bar što se tiče auutomobila da nekom drugom radim, ovaj je definitvno poslednji – poručio je on.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner