Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ZAGRLJAJ SPASENJA” Ova fotografija BLIZNAKINJA U INKUBATORU obišla je ceo svet! Malo ko zna PRAVU ISTINU o borbi između života i smrti ISKORISTITE ŠTAPIĆ OD SLADOLEDA! Evo kako ublažiti ubode morskog ježa, otrovne ribe ili plikove od meduze Valentina je žena koja je rodila 69-oro DECE i drži Ginisov rekord! 16 PUTA blizance, 7 PUTA trojke i 4 PUTA četvorke EVO KOLIKO PUTA MORATE IĆI U TOALET DA BISTE BILI SMATRANI ZDRAVIM Neredovno pražnjenje ima opasne posledice! SUĐENJE!? IMA DEBELO DA PLATI!? ANELI I JANJUŠEVA ŽENA OČI U OČI! ŠOKANTNI DETALJI! Starleta nije očekivala ovaj potez! KATARINI ŽIVKOVIĆ STIGLA PRESTIŽNA NAGRADA! Pevačica se ovako pohvalila (VIDEO) JEDVA PREKRILA CICA MACU!? SVE SE OCRTAVA! VRELA DŽEHVICA SE SKINULA GOLA! Pevačica sve pokazala (FOTO) BARBARA BOBAK VIŠE NIJE CRNKA! Pevačica iznenadila sve transormacijom , ovakvu je još niste videli! (FOTO) MARIJA KULIĆ OSULA PALJBU PO IVANU:”Neka brine o psu, sad se setio kad ga Jelena ostavila” IVA ŠTLJIĆ SE SKINULA U BIKINI! Vruća fotka glumice na pesku, komentari samo pljušte! (FOTO) SUZE! ANITA NE MOŽE DA SE ZAUSTAVI! REŠILA DA NAPUSTI BEOGRAD! DIRLJIVA SCENA KOJA KIDA SRCE! Starleta nije uspela ništa da sakrije POVEĆAN RODITELJSKI DODATAK Od 1. jula važe novi iznosi, dok nas na jesen čeka nova povišica! KIM KARDAŠIJAN PREKRŠILA PRAVILA NA VENČANJU MILIJARDERA U INDIJI! Haljinom brutalno uvredila nevestu, pa se pohvalila! (FOTO) ŠOKANTNI DETALJI, DENIS O IVANU MARINKOVIĆU I ORGIJAMA!? Starleta sve priznala, Jelena će poludeti kada sazna šta je radio iza njenih leđa!? ON JE BIO NJENA NAJVEĆA LJUBAV ŠENON DOERTI! Preminula glumica se udavala, čak, tri puta! SKINUO SE GO SIN NATAŠE NINKOVIĆ! Glumica ima sina koji je opasan dasa (FOTO)

PRVI RAZGOVOR JELENE I UROŠA! Otkrili sve o prevari i tajnoj aferi, ovo će Ivana Marinkovića DOKRAJČITI! Evo šta su im planovi

Objavio: RHT
10/07/2024 9:32 PM

Prvi razgovor Jelene i Uroša

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Prvi razgovor Jelene i Uroša

Jelena Ilić prevarila je Ivana Marinkovića u rijalitiju sa Urošem Rajačićem, a sada se prvi put susrela sa njim nasamo nakon što je njen suprug saznao za neverstvo.

Naime, Jelena je sedela u hotelu sama sa sobom, a Uroš je došao do nje kako bi porazgovarali o svom odnosu.

-Nema potrebe da se jurimo po imanju, obavićemo večeras razgovor – počeo je Uroš.

-Da, super na zakazani razgovor – rekla je Jelena.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

-Pa kako misliš drugačije? Za sve postoji vreme i mesto. Mislim da ni tebi ni meni ne ide u korist da ga diskvalifikujemo. Mislim da ne treba da se ograđuješ od mene, kao što se ni ja ne ograđujem – rekao je on.

– Ne mogu ni da spavam, ni da jedem – požalila se zadrugarka.

– Nije ni prirodno da spavaš, nismo roboti, ajde polako. Pusti kosu lepša si – rekao je Uroš.

– Ti pusti bradu – odgovorila je.

-Pa ne puštam je preko noći. Pusti Ivana, ima pravo mi smo napravili grešku – dodao je Rajačić.

-Ti si se ogradio od mene i krivio mene da sam ja sve prva počela.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

-Ne, ja sam rekao da posle zatvora ne bežim i da se sam se tad prepustio – rekao je Uroš.

-Što si morao da pokažeš papir? – pitala je.

– Budi iskrena, ti si ovo želela da ti se desi na ovaj ili onaj način. Ti si želela da se ovo reši, svesno ili podsvesno – kazao je učesnik rijalitija, na šta je ona odgovorila:

-Ja bih isto priznala, samo nisi morao da pokazuješ papir.

– Ja sam njemu rekao da bi sve imala sa mnom jer si zaljubljena – rekao je Uroš.

-To nije tačno – rekla je Jelena.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

-Jelena, jeste, jel moguće da mene lažeš? Rekla si mi da želiš da se viđamo posle ovoga – rekao je Uroš.

– Ja tebe nisam pitala da se vidimo nego smo zajedno pričali o tome – rekla je Jelena.

– Drago mi je da si odmah pustila kosu. U ovoj situaciji ni ti ni ja nismo ispali ljudi, ja smatram da si neispravna, šta ti imaš potrebu da se vređaš sa njim. On ima pravo da radi šta hoće, ja gledam ja sam realan, samo stani više. Ja sam papirić nosio za sebe, meni je papirić bio u farmerkama, nisam nosio te farmerke dva meseca – govorio je.

-Znam sve sam primetila, ali nisam očekivala od tebe – rekla je Ilićeva.

-Ja očekujem od tebe, što lažeš da te blam zbog papirića – rekao je Uroš.

-Jeste, blam me nije to morao ceo svet da vidi – rekla je Jelena.

Hypetv.rs/E.B.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

“Razbila sam televizor sekirom!” Eva Ras o potresnim scenama iz Jasenovca “To je moj zivot!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner