Background adbanner
calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NE ŽELIM SADA…” Marija Kulić besna i van sebe za Hype TV nakon što je Miljana AB*RTIRALA DETE! MILJANA KULIĆ AB*RTIRALA ZOLINO DETE! Izdato zvanično saopštenje! ”OSEĆAM SE LOŠE POSLEDNJIH MESECI” Dunja Jovanić objavom zabrinula pratioce! Roni gorke suze zbog ovoga! Šta se dešava?! (FOTO) OVAJ GRAD GORI U SRED OKTOBRA! Izmerana ogromna temperatura Veliki požar na Voždovcu! Gori krov kuće, vatrogasci na licu mesta PEVAČ SE OTVORIO ZA UNUKIN PRVI ROĐENDAN I KRŠTENJE! A za ovaj svečani čin porodica odredila poseban kodeks oblačenja za sve zvanice “NAJVIŠE HEJTOVA DOBIJAM zato što sam KRINDŽ!” Zera u CarCastu sa Va Vanom ekskluzivno o aktuelnim temama, dotakla se i SUKOBA SA BRESKVICOM (VIDEO) SOFIJA JE HLADNA I PERFIDNA?! NJENA MAJKA NE SMATRA DA JE ONA LJUBAVNICA! Progovorila o osećanjima prema Terzi! Ovo je razlog što je preotela verenika trudnoj ženi! HAOS NA GRČKOM OSTRVU! Zbog greške barmena turisti završili u bolnici! Reagovala i policija ŽENA DARKA LAZIĆA NA METI SRAMNIH KOMENTARA POSLE POROĐAJA! Evo kako je odbrusila hejterima (FOTO) Vučić: Srbija potpisuje UGOVOR SA AMERIČKOM KOMPANIJOM! Dolaze gigavati iz solara! JELENA TOMAŠEVIĆ O PREKIDU SA BOSILJČIĆEM:”Stvarno, ja da ispadam jadnica” ŠOK IZDANJE SELENE GOMEZ! Pevačica u ovom izdanju uhvaćena u centru Njujorka (FOTO) HITNO SAOPŠTENJE! Odložena Skupština FK Partizan! Evo o čemu se tačno radi TUGA! PEVAČ OSTAO BEZ BUBREGA! Evo ko mu je spasio život i davao pare Kanje Vest i Bjanka Ćensori se RAZVODE?! Kontroverzni par napravio ŠOK OBRT, šta se ovde dešava?

MIA BORISAVLJEVIĆ POZIRALA SA SUPRUGOM! O ovom detalju svi pričaju, a pevačica nikada bolje nije izgledala!

Objavio: RHT
09/07/2024 9:37 PM

Mia Borisavljević pozirala sa suprugom

Foto: Printscreen Instagram/miaborisavljevic

Pevačica Mia Borisavljević i njen suprug Bojan Grujić uživaju u skladnom braku, a a trenutno borave na odmoru odakle su se javili pratiocima.
Naime, Mia je objavila fotografiju za luksuznog letovanja, gde je pozirala sa jačom polovinom na brodu, i to sa emotivnim opisom.

– Ne volim stavri koje nemaju dušu. Ili goriš ili ne postojiš – napisala je Mia u opisu emotivne objave sa suprugom.

Mia Borisavljević pozirala sa suprugom

Njena objava prikupila je veliki broj lajkova, ali i pozitivnih komentaram, kako na račun njihove ljubavi, tako i na račun pevačicine perfektne linije.

Inače, mia je nosila kratku štrikanu majičicu koja je istakla njene bujne grudi, dok su pantalone bile skroz rupičaste, a veš ispod njih u boji kože, te bi se na prvi pogled moglo zaključiti da je pevačica maltene naga.

Podsetimo, Mia Borisavljević godinama je u braku sa suprugom Bojanom Grujićem, sa kojim ima dve ćerke.

Hypetv.rs/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner