Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ON JE BIO NJENA NAJVEĆA LJUBAV ŠENON DOERTI! Preminula glumica se udavala, čak, tri puta! NAJNOVIJA NAJAVA RHMZ-A! Isražen toplotni talas posustaje u ovim krajevima, evo šta nas čeka od sutra! SVI DETALJI INTIME GOCE TRŽAN:”Mi žene kad uđemo u te hormonske statuse onda pobenavimo” NAKON INCIDENTA, ŽANA IZNELA SVE DETALJE O JELENI: “Razlog su pretnje mom maloletnom detetu” TUŽNA VEST: Umro otac Kobi Brajanta HYPETV PROGRAM ZA SREDU 17. JULI 2024! U “Pretresu” – Dragica Zlatić JAPANSKI TRIK ZA RASHLAĐIVANJE AUTOMOBILA Za samo minut spusti temperaturu za 10 stepeni i to bez klime! CITY HYPE! Indođija o vezi sa Đeksonom i Devitom! Astrolog otkriva šta očekuje naše najveće zvezde! (VIDEO) IMA JAKO VAŽAN SAVET ZA SVE! Suzana Mančić uklonila “višak”, pa se sad skinula i pokazala vitko telo u sedmoj deceniji! “MRTVA JE PIJANA, SMRDI NA ALKOHOL” Jelena Marinković želi da PROGANJA ŽANU DO ZATVORA zbog nasilja: Toliko sam uznemirena… “NAJGNUSNIJE ME VREĐALI, A SAD ME PRIJAVLJUJU!” Mina Naumović doživljava linč na mrežama! (FOTO) NESTANAK BEBE U FOČI! Vlasnica klinike pala na POLIGRAFU “OTAC MI JE ZAVRŠIO U BOLNICI, MAJKA U POLICIJI!” Matora doživela ŠOK kad se vratila kući, evo zbog čega! TRIK ZA SVE KOJI PUTUJU! Kako da se vaše cveće ne osuši dok ste na odmoru? SPREMITE SE! Košarkaši Srbije i Grčke igraće prijateljski meč u Beogradu 22. jula! ŠOK SNIMAK! “SKOT NE DAJE DINAR ZA DETE!” Filip BESAN uputio pretnje ALEKSANDRI “IMAM PRAVO NA SVOJE DETE!” (VIDEO)

BROJIMO SITNO DO POČETKA! Renoviranje “Imanja” je u punom jeku, oglasio se Saša Mirković!

Objavio: RHT
09/07/2024 4:22 PM

Renoviranje “Imanja” je u punom jeku

Foto:instagram printscreen/sasa_mirkovic_official

Svi željno isčekuju početak rijalitija “Imanje“, a svečano otvaranje zakazano je za septembar. Iako je napolju veoma vruće, renoviranje imanja u Lisoviću uveliko je u toku.

Naime, direktor produkcije i vlasnik televizije Hype Saša Mirković redovno obaveštava pratioce na društvenoj mreži instagram kako protiču radovi i renoviranje samog imanja.

Renoviranje “Imanja” je u punom jeku

photo:printscreen/instagram/sasa_mirkovic_official

– Punom parom sređujemo objekte za @rijalitiimanje. Počeli smo od takmičarske arene! Do gledanja – napisao je u svojoj objavi Saša Mirković.

Na Imanju će se naći 12 muškaraca i 18 devojaka, pa će ukupno biti 30 učesnika, dok će voditelji biti Dejan Dragojević i Nives Celzijus!

Rijaliti “Imanje” je koncept koji će vas vratiti u stvarnost i omogućiti vam da vidite kako izgleda pravi život na selu. Gledaoci će imati priliku da prate marljive i poštene radne ljude koji će svojim delima vratiti prave vrednosti u vaše domove.

KAKO SE PRIJAVITI ZA “IMANJE”
❗️Prijave za rijaliti „Imanje” slati na mail imanje@hypeproduction.net ❗️

Za prijavu je potrebno:

Dve jasne fotografije
Video u trajanju do 1 minuta u kojem ćete se ukratko predstaviti
U pisanoj formi:
Ime i prezime
Datum rođenja
Visina, težina
Zanimanje
Da li ste učestvovali u nekom rijaliti formatu do sada?
Da li ste osuđivani?
Hobi
Razlog prijave
*Link profila na društvenim mrežama❗️

Hypetv.rs/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner