Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SEKA ALEKSIĆ: “Kada sam bila najdeblja govorili su mi da super izgledam! Veljko mi je otvorio oči” HITNA EVAKUACIJA LJUDI U CRNOJ GORI! Poplave napravile KATASTROFU, turisti bežali preko vode! (FOTO) Srbiju pogodila DVA ZEMLJOTRESA iste jačine! Ovde se ZATRESLO TLO! DOZIVALI POLICIJU I ADVOKATE DA IH VADE IZ RIJALITIJA! Usred DRAME oglasio se EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV Ivica Stefanović, najbolji prijatelj Miloša i Silvije GROZNIJE NE MOŽE! Dostavljač umesto proizvoda iz apoteke isporučio ĐUBRE NA ADRESU na Vračaru, uredno ga naplativši skoro 2.000 dinara! (FOTO) Folkerka otkriva detalje ŽUSTRE SVAĐE sa mužem! PERJE LETI, a evo kakve KRITIKE dobija! DVE GODINE OD SMRTI VODITELJKE GORICE NEŠOVIĆ! “Srce me boli za tobom!” (FOTO) Srpska pravoslavna crkva DONIRA 100.000 EVRA NAJUGROŽENIJIMA U POPLAVAMA U BiH! RANI RADOVI PRELJUBNICE – Očajno želela POPULARNOST, pa se prijavljivala za učešće u emisijama u kojima se PONIŽAVALA (VIDEO) 3 GRADA IDEALNA ZA PUTOVANJE! Neće vam trebati gomila novca ZAVIRITE U STAN NAŠE POZNATE GLUMICE! Glamur i luksuz na sve strane (FOTO) VUČEVIĆ NA OBELEŽAVANJU DANA SEĆANJA NA STRADANJE U JAJINCIMA: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove VUČIĆ OD SUTRA U NEMAČKOJ: Planiran susret sa Šolcom “DOKTOR ME JE OSTAVIO BEZ PLODOVE VODE” Hrabra BORBA Nataše Vavre za ZDRAVLJE SINA(7) koji boluje od CEREBRALNE PARALIZE GREŠKOM LEKARA? “(NE)DOKAZANI” MATORA PODELILA FOTKU IZ KREVETA SA DEVOJKOM! Ljubav cveta, sada je sve jasno (FOTO) OVO SU IRMELA I JASMIN, BRAČNI PAR KOJI JE PRONAĐEN ZAGRLJEN ISPOD RUŠEVINA! Čekali su POMOĆ koja nije stigla na vreme!

“TO JE MATRICA KOJA POSTOJI VEĆ GODINAMA I NIŠTA SE NIJE PROMENILO” Predsednik Srbije se obraća uživo povodom monstruoznih pretnji njegovom sinu

Objavio: RHT
08/07/2024 6:51 PM

Predsednik Srbije se obraća uživo

Predsednik Srbije se obraća uživo
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Predsednik Srbije se obraća uživo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u Nacionalnom dnevniku gde govori o svim aktuelnim temama.

– Ovo je sad, zovu kažu da je kritička reč, nemam ništa protiv. Ali hajde da analiziramo. Govori o Boru i Majdanpeku sa gađenjem, ali nije važan on. Nije on u pitanju uopšte, to je jedna matrica koja postoji godinama, ali nisam ovde da govorim o onome što pogađa mene lično, nego na ono sa dubljim smislom. Govorite o rudnicima kao nešto najgore na svetu, a Majdanpek za podignut zahvaljujući rudniku – rekao je Vučić na početku gostovanja.

Vučić je na početku gostovanja rekao da ima važne vesti za građane.

– Kažu da je to kritička reč, pa govori psihopata je, najgora kukavica… To je jedna matrica koja postoji godinama i ništa se nije promenilo. Nisam ovde da govorim o stvarima koje pogađaju mene lično. Govorite o Majdanpeku i Boru sa gađanjem, a oni ne bi postojali da nije bilo rudnika. Teško da bi se razvio i Gornji Milanovac – kazao je Vučić.

Bor ima veće plate nego Niš, Kragujevac i Kraljevo, istakao je predsednik.

– I Bor i Majdanpek imaju sveltu budućnost. Drugo je što neki polaze od sebe, pa misle da im oduzmemo svu imovinu, je l’ ono što je stečeno posle 2012? Pa šta bi ti da oduzmeš? Ja dnevnicu nijednu nisam primao od 2012. Nisam išao ni na jedan odmor. Dolazite do toga, ako još nešto bude, pa tuširanje uranijumom. Sutra da me ubiju, biće mnogo njih koji će da slavi, ali to ne govori o meni, nego o njima. Grozio sam se i kad su slavili Đinđićevu i Miloševićevu smrt.

STRAVIČNE PRETNJE

Podsećanja radi, juče je opozicionar Srđan Škoro uputio jezive pretnje na račun predsednikovog sina.

On je u transu izneo plan za mučenje predsednikovog sina Danila, poručivši da ga, zajedno sa ocem, čija je “slika i prilika”, treba zatvoriti u rudnik, gde bi se “tuširali uranijumom”.

Photo: Printscreen Instagram/buducnostsrbijeav

Na jezive izjave reagovao je i sam predsednik.

-Nije više dete, ali će uvek biti moj sin. I ne dam i nikada vam neću dati da to učinite bilo čijem detetu u Srbiji – napisao je Vučić, između ostalog, na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da pojedini pripadnici opozicije bez ikakvih dokaza i argumenata izmišljaju i iznose laži i napadaju starijeg sina predsednika Vučića. Danilu su više puta uskraćivali pravo da radi, putuje, gleda utakmice, ima prijatelje… Škoro je napravio i poslednji korak – uskratio je Danilu Vučiću i pravo na život.

Podsetimo, i albanski mediji sa Kosova i Metohije napali su ranije predsednika Vučića zbog toga što je njegov sin Danilo Vučić u Gračanici na Vidovdan i zbog majice koju nosi, a na kojoj piše “Predaja nije opcija.”

Vest o tome da je Danilo sa Srbima na KiM na Vidovdan zasmetala je albanskim portalima “Zeri” i “Koha”. Posebno im je trn u oku to što sin predsednika nosi majicu na kojoj piše “Predaja nije opcija”.

Oni u tekstovima navode da je Vučićev sin na “vidovdanskim demonstracijama”, iako se godinama unazad liturgijama i molebanima obeležava ovaj važan dan na Kosovu i Metohiji.

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner