Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DOZIVALI POLICIJU I ADVOKATE DA IH VADE IZ RIJALITIJA! Usred DRAME oglasio se EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV Ivica Stefanović, najbolji prijatelj Miloša i Silvije GROZNIJE NE MOŽE! Dostavljač umesto proizvoda iz apoteke isporučio ĐUBRE NA ADRESU na Vračaru, uredno ga naplativši skoro 2.000 dinara! (FOTO) Folkerka otkriva detalje ŽUSTRE SVAĐE sa mužem! PERJE LETI, a evo kakve KRITIKE dobija! DVE GODINE OD SMRTI VODITELJKE GORICE NEŠOVIĆ! “Srce me boli za tobom!” (FOTO) Srpska pravoslavna crkva DONIRA 100.000 EVRA NAJUGROŽENIJIMA U POPLAVAMA U BiH! RANI RADOVI PRELJUBNICE – Očajno želela POPULARNOST, pa se prijavljivala za učešće u emisijama u kojima se PONIŽAVALA (VIDEO) 3 GRADA IDEALNA ZA PUTOVANJE! Neće vam trebati gomila novca ZAVIRITE U STAN NAŠE POZNATE GLUMICE! Glamur i luksuz na sve strane (FOTO) VUČEVIĆ NA OBELEŽAVANJU DANA SEĆANJA NA STRADANJE U JAJINCIMA: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove VUČIĆ OD SUTRA U NEMAČKOJ: Planiran susret sa Šolcom “DOKTOR ME JE OSTAVIO BEZ PLODOVE VODE” Hrabra BORBA Nataše Vavre za ZDRAVLJE SINA(7) koji boluje od CEREBRALNE PARALIZE GREŠKOM LEKARA? “(NE)DOKAZANI” MATORA PODELILA FOTKU IZ KREVETA SA DEVOJKOM! Ljubav cveta, sada je sve jasno (FOTO) OVO SU ARNELA I JASMIN, BRAČNI PAR KOJI JE PRONAĐEN ZAGRLJEN ISPOD RUŠEVINA! Čekali su POMOĆ koja nije stigla na vreme! UDALA SE IVANA PANZALOVIĆ! Nakon traume stala na ludi kamen (FOTO) U EMISIJI “MALE STAVRI”SVE O MOTIVACIJI:”Jaka konkurencija podsiče na uspeh” LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svetu, njeno spasavanje ćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI

“LAŽIRAO SAM LEKARSKO UVERENJE DA BIH UPISAO FDU!” Ljubomir Bandović šokirao priznanjem, pa otkrio sa kojom bolešću živi svaki dan!

Objavio: RHT
08/07/2024 4:54 PM

Ljubomir Bandović šokirao priznanjem

photo:hypetv

Popularni srpski glumac Ljubomir Bandović danas proslavlja 48. rođendan. Od studenta glume postao je jedan od naših najcenjenijih i najpopularnijih dramskih umetnika, čija pojava uvek intrigira. Međutim, za sve vreme bavljenja javnim poslom Bandović je uspeo da sačuva privatnost Te se o njegovom životu ne zna mnogo. Jednom prilikom ispričao je da je pronašao način da sa svojim nedostatkom upiše glumu. I da od svih uspešno sakrije da ne čuje na jedno uvo.

Ljubomir Bandović šokirao priznanjem

Iako je od malih nogu imao zdravstveni problem koji je mogao da stane na put njegovoj želji da postane glumac, čuveni umetnik uspeo je ne samo da ostvari svoj san nego da postane jedan od najvećih.

Bandović važi i za miljenika publike zbog svog velikog glumačkog dara i urođenog šarma. A spada u umetnike koji ne govore često o privatnom životu.

Ipak, u jednom od intervjua u kojima je napravio izuzetak otkrio je interesantan detalj o sebi koji ni njegovi najveći fanovi nisu primetili. Da još od detinjstva ne čuje na levo uho.

– Bilo mi je pet godina kad sam ujutru počeo da se budim sa zapušenim levim uhom. A onda bi se stanje tokom dana normalizovalo. Spremali smo se da krenemo na letovanje kad sam ocu i majci rekao da opet imam problem sa sluhom. Oni su odgovorili da ću na moru plivati i roniti i da će sve biti u redu. Međutim, na moru se situacija nije nimalo popravila. Po povratku kući vodili su me kod raznih lekara, prvo u Vranju, onda u Skoplju i, na kraju, u Beogradu – ispričao je Ljubomir jednom prilikom.

Iako su lekari rekli da za njegov problem nema rešenja, s vremenom se ipak pronašao način da se njegov nedostatak popravi.

– Saznao sam da su medicina i tehnologija toliko napredovale da postoje načini da se ušni živac koji mi je oštećen popravi, odnosno da se oživi veštačkim putem. Što podrazumeva otvaranje lobanje iza uha da bi se stavio stimulator – objasnio je Bandović.

Međutim, njegova odluka je bila da se ne podvrgne ovakvom načinu lečenja.

– Razgovarao sam sa stručnjacima koji su me pitali da li bih to uradio. Rekao sam da ne bih. Ne plašim se toga da mi otvaraju glavu, ali posle 34 godine provedene u tišini, bojim se kako bih reagovao da pročujem na to uvo. Šta bih onda radio – rekao je glumac.

Međutim, ovaj problem mogao je da postane prepreka Ljubi Bandoviću da ostvari svoj san da postane glumac. Da bi konkurisao za Fakultet dramskih umetnosti, bilo mu je potrebno lekarsko uverenje koje je, kako sam kaže, lažirao.

– Pobegao sam iz srednje škole da upišem akademiju. Posle trećeg gimnazije sam otišao na prijemni. Lažirao sam lekarsko uverenje pošto sam od šeste godine gluv na levo uvo, a za Fakultet dramskih umetnosti treba da budeš zdrav. Ja sam to lažirao. Niko nije provalio i tek sam posle, na prvom času, rekao profesoru Vladi Jeftoviću – takva i takva stvar, a on je rekao: “Pa od vas me to ne iznenađuje”- osvrnuo se Bandović na početak studija, na koje je u Beograd došao iz Vranja, gde je odrastao.

Kako je istakao jednom prilikom, on zbog ovoga ne može da se osloni na pomoć suflera u pozorištu, ali nema problem s pamćenjem svojih replika.

– Ali, s druge strane, valjda to priroda idealno uredi. Pa ti na jednoj strani oduzme, a na drugoj doda, te vidim fantastično, kao soko. A imam i odličnu memoriju, lako pamtim tekstove – istakao je Bandović, koji je dodao i da se dobro snalazi u čitanju s usana.

Hypetv.rs/Glorija/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner