Background adbanner
calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPASAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu predsednika Aleksandra Vučića “PONOVO SAM IMALA EPI NAPADE” Sara Stijović HOSPITALIZOVANA a zbog ove slike zabrinula SVE UČESNIK RIJALITIJA JE GEJ?! Ona tvrdi da je bio INTIMAN SA TRENEROM! Svi u neverici! “Malo mi ŠKRIPI TA PRIČA! Osudila ga za NASILJE, a sad se slika gologu*a!” Mali Bobi izneo ŠOKANTAN STAV o Niki i Arsi SAMIR POSLE OPERACIJE PONOVO HOSPITALIZOVAN! Oglasio se i sve otkrio! BUNDEVU MOŽETE JESTI SVAKOG DANA! Izuzetno je zdrava, evo šta pruža organizmu! “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) Matora otkrila kada je OZVANIČILA VEZU SA STEFANI! Evo da li ŽIVI ZAJEDNO sa NOVOM DEVOJKOM! “Ne volim one žene koje hoće da imaju VA*INU U GORNJEM DELU TELA” Vanja Bulić ŠOKIRA u PRETRESU: “Okrenuo bih se za Milicom Todorović i Milicom Pavlović!” (VIDEO) “POLICIJA, DOĐITE PO NAS” Miljana Kulić otkrila DETALJE HAOSA VAN KAMERA?! Miloš i Silvija DOZIVALI DA IH VADE IZ RIJALITIJA?! (VIDEO) “Neka Milica uđe u RIJALITI i ZARADI ZA SEBE I DETE!” Terzu prozivaju, on im ovako UZVRAĆA! ŠOK! JEZIVO! DOZIVALI U POMOĆ, PA MISTERIOZNO NESTALI IZ PROGRAMA? Bračni par Silvija i Miloš NEAKTIVNI i na društvenim mrežama! OVO je POSLEDNJA OBJAVA pred ulazak u rijaliti! (FOTO) “BILI SU ZAGRLJENI!” Tuga NEVIĐENA u BiH! Spasioci ispod ruševina pronašli bračni par “Miljana Kulić LAŽE DA JE TRUDNA?!” Ekskluzivno! Nina Prlja RASKRINKALA Kulićevu?! (VIDEO) “Zašto se ŽENE UGOJE U MENOPAUZI?!” Ona je odgovorila na PITANJE: Sa težinom raste i DEPRESIVNOST (VIDEO) “Vratiću ih ja sve redom na FABRIČKA PODEŠAVANJA!” Rijaliti učesnik iznosi JEZIVE PRETNJE, gledaoci tvrde: “ON AKO PUKNE….” (VIDEO)

“SRAM VAS BILO SVE SKUPA” Ana Brnabić se oglasila nakon monstruoznih želja opozicionara koji žele smrt Danila Vučića!

Objavio: RHT
07/07/2024 5:45 PM

Ana Brnabić se oglasila nakon monstruoznih želja opozicionara koji žele smrt Danila Vučića!

Photo: Printscreen Tanjug

Ana Brnabić se oglasila nakon monstruoznih želja opozicionara koji žele smrt Danila Vučića!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je na monstruozne želje opozicionara da se ubije Danilo Vučić.

Na društvenoj mreži “X” Brnabić je napisala:

– Šta je granica, kada i kako ovakva mržnja prestaje, kada će se, konačno, oglasiti neko iz opozicije ili medija koji pomažu da se ovakav otrov širi u našem društvu? Da li zaista svi oni misle da je sve dozvoljeno ukoliko je protiv Aleksandra Vučića i njegove porodice? Kako on, kao roditelj, da reaguje na ovo? Da li bilo ko pomisli kako se oseća kao roditelj. Posebno kada znate da Danilo ima samo jednog živog roditelja, samo Aleksandra. Sram vas bilo sve skupa – napisala je Brnabić. 

Podsetimo, opozicionar Srđan Škoro demonstrirao je na televiziji KTV vrhunac mržnje prema Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Škoro je u transu izneo plan za mučenje predsednikovog sina Danila, poručivši da ga, zajedno sa ocem, čija je “slika i prilika”, treba zatvoriti u rudnik, gde bi se “tuširali uranijumom”. Sve bi, po Škorovoj zamisli, snimale kamere, da “narod vidi”.

Škoro je rekao da Danilu Vučiću treba ukinuti obezbeđenje i ostaviti ga bez zaštite. Pa ga tako samog poslati na Kosovo, iz čega je jasno da Škoro priželjkuje da neko ubije Danila Vučića.

“Zeleno svetlo” za užas

Novak Nedić, Generalni sekretar Vlade Republike Srbije i funkcioner SNS ukazao je na činjenicu da ovo nije prvi put da se udara na porodicu Vučića.

Novak Nedić reagovao je povodom stravičnih pretnji upućenih Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane Srđana Škora.

Nije prvi put da se opozicija u Srbiji ponaša prema porodici predsednika Srbije kao prema pokretnim metama – saopštio je Nedić i dodao:

– Otac, majka, brat i nažalost, deca predsednika Vučića već godinama su “glineni golubovi” bez bilo kakve zaštite. Današnje kukavičke kletve Srđana Škora upućene Danilu Vučiću, označile su start prave hajke, otvorenog lova na glavu starijeg sina predsednika Vučića.

Generalni sekretar Vlade Republike Srbije ističe da je najgore od svega što niko nije svestan opasnosti i težine ovakve odvratne izjave.

– Najgore od svega je to što niko nije svestan opasnosti i težine ovakve odvratne izjave, jer, kada jedan od vođa opozicije nesto ovako izjavi, to je onda davanje zelenog svetla svakome ko sedi kući i mašta da “nekoga skrati za glavu”. To što je predsednik lično takav čovek da će uvek da istrpi i izdrži ovako nešto, kao i cela njegova porodica, to svima nama ne daje pravo da ćutimo. I da mirno posmatramo, već moramo glasno da osudimo ovakvo ludilo. Državni organi da pokažu da sprovode zakon i da u skladu sa zakonom procesuiraju i Skora i svakog drugog ko bilo kome u Srbiji uputi ovakve monstruozne pretnje – zaključio je Nedić.

Hypetv.rs/E.B.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS  VIDEO:

“Cesto sinu kazem “Volim te”!” Alka Vuica “Vazno je to govoriti deci!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner