Background adbanner
calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPASAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu predsednika Aleksandra Vučića “PONOVO SAM IMALA EPI NAPADE” Sara Stijović HOSPITALIZOVANA a zbog ove slike zabrinula SVE UČESNIK RIJALITIJA JE GEJ?! Ona tvrdi da je bio INTIMAN SA TRENEROM! Svi u neverici! “Malo mi ŠKRIPI TA PRIČA! Osudila ga za NASILJE, a sad se slika gologu*a!” Mali Bobi izneo ŠOKANTAN STAV o Niki i Arsi SAMIR POSLE OPERACIJE PONOVO HOSPITALIZOVAN! Oglasio se i sve otkrio! BUNDEVU MOŽETE JESTI SVAKOG DANA! Izuzetno je zdrava, evo šta pruža organizmu! “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) Matora otkrila kada je OZVANIČILA VEZU SA STEFANI! Evo da li ŽIVI ZAJEDNO sa NOVOM DEVOJKOM! “Ne volim one žene koje hoće da imaju VA*INU U GORNJEM DELU TELA” Vanja Bulić ŠOKIRA u PRETRESU: “Okrenuo bih se za Milicom Todorović i Milicom Pavlović!” (VIDEO) “POLICIJA, DOĐITE PO NAS” Miljana Kulić otkrila DETALJE HAOSA VAN KAMERA?! Miloš i Silvija DOZIVALI DA IH VADE IZ RIJALITIJA?! (VIDEO) “Neka Milica uđe u RIJALITI i ZARADI ZA SEBE I DETE!” Terzu prozivaju, on im ovako UZVRAĆA! ŠOK! JEZIVO! DOZIVALI U POMOĆ, PA MISTERIOZNO NESTALI IZ PROGRAMA? Bračni par Silvija i Miloš NEAKTIVNI i na društvenim mrežama! OVO je POSLEDNJA OBJAVA pred ulazak u rijaliti! (FOTO) “BILI SU ZAGRLJENI!” Tuga NEVIĐENA u BiH! Spasioci ispod ruševina pronašli bračni par “Miljana Kulić LAŽE DA JE TRUDNA?!” Ekskluzivno! Nina Prlja RASKRINKALA Kulićevu?! (VIDEO) “Zašto se ŽENE UGOJE U MENOPAUZI?!” Ona je odgovorila na PITANJE: Sa težinom raste i DEPRESIVNOST (VIDEO) “Vratiću ih ja sve redom na FABRIČKA PODEŠAVANJA!” Rijaliti učesnik iznosi JEZIVE PRETNJE, gledaoci tvrde: “ON AKO PUKNE….” (VIDEO)

NE POSTOJI JADNIJI I ODVRATNIJI NAČIN… Sandra Božić hitno reagovala nakon stravičnih pretnji Danilu Vučiću

Objavio: RHT
07/07/2024 5:15 PM

Sandra Božić reagovala nakon pretnji Danilu Vučiću

FOTO TANJUG/VLADA AP VOJVODINE/ ANDREJ PAP (STF)

FOTO TANJUG/VLADA AP VOJVODINE/ ANDREJ PAP (STF)

Sandra Božić reagovala nakon pretnji Danilu Vučiću

Članica Glavnog odbora SNS Sandra Božić reagovala je na monstruozne pretnje ubistvom sinu predsednika Vučića, koje je izneo opozicioni novinar Srđan Škoro.

-Spodoba puna otrova, zavisti i nepatvorene mržnje u obliku ljudskog bića, dala je za sebi pravo da na najodvratniji način govori o predsedniku svoje države, bez trunke srama uzimajući u svoja pogana usta članove njegove porodice, decu. Ne postoji jadniji i odvratniji način da iskažete svoje “političko” opredeljenje, od onog koji je opozicionar Srđan Škoro izabrao, ne bi nastavio politiku promovisanja.

-Takav kakav je, ugrabio je trenutak medijske pažnje ne bi li svima u Srbiji pokazao koja je to politika koju srpska opozicija promoviše i na koji tačno način želi da se obračunava sa čovekom koji je sve izbore u prethodnih 12 godina dobijao ubedljivom većinom uz pomoć svoje politike, plana i programa. Verujem da za svakog člana SNS, a posebno članove porodice Vučić, Škoro ima po neki plan za eliminisanje, jer je mržnja i nasilje jedino o čemu može da razmišlja zatrovani mozak veličine čiode.

Njegov nastup na televiziji prevazišao je sve dosadašnje pozive na linčovanje, ubistvo, progon i obračunavanje s predsednikom Srbije i članovima SNS

– Njegov nastup na televiziji prevazišao je sve dosadašnje pozive na linčovanje, ubistvo, progon i obračunavanje s predsednikom Srbije i članovima SNS, što govori samo u prilog činjenici da će ovakvih napada biti sve više i da će biti sve odvratniji i podmukliji, do trenutka dok se ne nađe dovoljan broj ljudi koji bi sproveli bolesne zamisli deluzionih pojedinaca kakav je Srđan Škoro.

– Zbog toga je važno ovakve ljude razotkrivati u svakoj prilici i ne dozvoliti im da plasiranjem laži stvaraju sopstvene istine kojima će manipulisati ljudima sve dok ne dovedu do nesreća kakve prizivaju, od kojih im se očigledno najviše sviđaju reke krvi, jurenje članova SNS-a po ulicama, zatvaranje predsednikovog sina u šahtu i “tuširanje uranijumom”.  Dalje i bolesnije od ovoga ne može! To nisu ljudi, to su monstrumi!  I promocija ovakovog ludila u opozicionim medijima je čisto saučesništvo i manifestacija simptoma iste duševne bolesti!  Bolest se leči, a nasilje nećete gledati jer nikada nećemo dozvoliti da bezumlje prevlada nad razumom, trudom i ljubavlju prema sopstvenoj zemlji i narodu – navodi Sandra Božić na Iksu..

Hypetv.rs/E.B./Alo!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner