Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svetu, njeno spasavanje ćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI LJUBAVNI PREOKRET, LAŽI I PREVARE! Evo kome će konačno da svane! Horoskop do 12. oktobra velike promene ALEKSANDRA NIKOLIĆ SVE ŠOKIRALA:”On je dolazio, iživljavao se…” Priča ledi krv u žilama, šok!   PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURELE INFORMACIJE! OTKRIVENA TAJNA MAJE I STANISLAVA! Ovo je razlog raskida, starleta sve priznala! SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA “Polni hormoni utiču na Alchajmerovu i Parkinsonovu BOLEST!” Doktorka u “Sada i ovde” ispričala ono što NISTE ZNALI! GRMLJAVINA I KIŠA! Evo kada Srbiju očekuje razvedravanje DNEVNI HOROSKOP za 6. OKTOBAR! Ribe, pazite kako pričate sa partnerom! Doktorka Nada Macura otkriva “tajni recept” za jačanje imuniteta: Napravite ovu vitaminsku bombu i bićete jači od virusa OVO JE LICE “MAJKE HEROJA” koja je skočila sa KUĆE i PLIVALA TRI KILOMETRA U BUJICI da SPASI ĆERKU (13) LICE JOJ SE RASPADA: “Žena mačka” NEPREPOZNATLJIVA! Nakon toliko OPERACIJA liči na ČUDOVIŠTE, a ona je UBEĐENA DA JE PREKRASNA FOTO BEZ CENZURE! Kamera snimila Kačavendu u NEZGODNOJ POZI! Milena zaboravila da je u rijalitiju, pa podigla nogu, a na mrežama nastao HAOS ERDOGAN USKORO DOLAZI KOD VUČIĆA? Turski mediji: Predsednik Turske posetiće Beograd 11. oktobra TIM ZA SPASAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu predsednika Aleksandra Vučića

ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je”

Objavio: RHT
05/07/2024 2:18 PM

Ovo niko nije očekivao

Sestra Nataše Bekvalac, Kristina iznela je šokantne tvrdnje o njihovom detinjstvu. Naime, kreatorka je priznala da je Nata bila vrlo zahtevna prema njoj.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Kristina je u jednoj emisiji iznela sve detalje, a njena izjava je sve iznenadila. Ona svoju sestru opisuje kao brzu i okretnu. Za sebe tvrdi da je bila “užasno debela i trom”.

Ovo niko nije očekivao

Bila je grozna prema meni. Maltretirala me je dosta. Sva je bila kao dečak, brza, okretna, a ja sam bila užasno debela i troma. I stalno me je vukla, non-stop sam padala zbog nje, povređivala me je – rekla je Kristina, pa opisala jednu svoju traumu iz detinjstva:

Kad smo bile male, sve tri smo spavale u istoj sobi, Nale i ja smo spavale u krevetu na sprat, ona gore, ja dole. Godinama, to nikad neću zaboraviti, godinama je usred noći skakala na mene sa sprata i vikala: “Ja se nekad povampirim, ja se nekad povampirim.” To joj nikad neću zaboraviti, godinama sam verovala da moja sestra u toku noći postane vampir.

Kristina je otkrila i detalje iz Natašinog ljubavnog života iz detinjstva, delujući kao dodatni sloj u njihovoj složenoj vezi. Ova izjava baca svetlo na privatni život poznate pevačice i otkriva nove aspekte njene ličnosti.

– Vozila je bicikl, ja sam sedela pozadi i ona nije primetila da sam pala. Vikala sam i od straha sam se uhvatila za točak, ona me je tako vukla 100 metara. Na kraju nisam imala kolena, ostale su samo kosti. A glavnu stvar nisam rekla, zašto je ona vozila tako brzo, zato što smo vijale njenog dečka Dejana u koga je ona bila zaljubljena kad je bila mala – ispričala je Kristina u nekadašnjoj emisiji “Da pređemo na ti”.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner