Background adbanner
calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBRATITE PAŽNJU, MOŽE IZAZVATI TROVANJE! Ako ovo primetite na luku, obavezno ga bacite URLIK SRBINA O KOM CEO SVET PRIČA! Novak Đoković BRUTALNO odgovorio hejterima koji su mu se RUGALI pred DECOM U PUBLICI TRIKOVI KOJE MAJSTORI ČESTO NE OTKRIVAJU! Evo kako da sprečite “skakanje” veš mašine zbog centrifuge! GOCA TRŽAN SLAVI ROĐENDAN NA SPLAVU! Pevačica oduvala pedeset svećica, došli i njeni roditelji koje retko viđamo u javnosti! JELENA PRIZNALA AFERU SA UROŠEM RAJAČIĆEM! Ivan Marinković ne veruje šta čuje, na ivici suza! “NAHVATAO SAM JE SA DRUGIM MUŠKARCEM” Skandalozna izjava Ivana Marinkovića o intimi i braku sa Gocom Tržan, izneo sav prljav veš! EVO KADA NEVREME STIŽE U SRBIJU! Da li će nas pogoditi superćelijska oluja kao prošle godine?! SRBI BESNI U GRČKOJ! Iznajmljivanje peškira za plažu za 10 dana košta paprenih 150 evra! UZ POMOĆ OVOG TRIKA POTROŠNJA STRUJE ĆE VAM BITI MANJA: Mnogi prave grešku, a evo šta treba uraditi “ČOVEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” IVAN MARINKOVIĆ VRATIO BURMU JELENI! Skandal u rijalitiju, sumnja da ga je prevarila, ona van sebe! TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE SKINULA U BIKINI! Pevačica blista u trudnoću! (FOTO) “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović RHMZ PRVI PUT IZDAO OVO UPOZORENJE! Nezapamćene vrućine u Srbiji, pratite ova uputstva! NIJE IMAO DINAR U DŽEPU, ALI ONA SE UDALA ZA NJEGA! Denzel Vošington i njegova žena Polet su u braku više od 40 godina! NIKOLA PEKOVIĆ SE RAZVODI?! Navodno napustio ženu, ima novu devojku?!

HOROSKOP ZA JUL PO CIGANČICAMA KARTAMA! Presudan momenat, jedan znak će da plače, ali to nije sve!

Objavio: RHT
03/07/2024 2:20 PM

Predviđanje cigančicama

Cigančice otkrivaju šta vas čeka u julu! Mnoge očekuju promene, a za jedan horoskopski znak ovo je ključan period.

foto: pinterest/printscreen

Ovan

Za Ovnove, ciganske karte pokazuju dinamičan period do kraja meseca. Mogu se pojaviti karte koje simbolizuju brze promene i izazove, ali i mogućnosti za napredovanje. Važno je da budu otvoreni za nove ideje. Prilika da se prilagode promenljivim okolnostima sa smirenošću.

Predviđanje cigančicama

Bik

Bikovi mogu očekivati stabilnost i sigurnost do kraja meseca. Ove karte ukazuju na mogućnost postizanja dugoročnih ciljeva i ostvarenja finansijske stabilnosti. Važno je da ostanu fokusirani na svoje ciljeve.

Blizanci

Blizanci mogu očekivati dinamičan period sa naglaskom na komunikaciji i odnosima. Mogućnost za razmenu ideja i informacija sa drugima. Razvoj novih veza i prijateljstava. Važno je da budu otvoreni za različite perspektive.

Rakovi

Rakovi mogu očekivati emocionalno ispunjavajući period do kraja meseca prema ciganskim kartama. Ove karte ukazuju na mogućnost dubokih emotivnih veza. Važno je da slušaju svoju intuiciju.

Lav

Lavovi mogu očekivati period pun samopouzdanja i kreativnosti. Ove karte ukazuju na mogućnost ostvarenja ličnih ciljeva u kreativnim poduhvatima. Važno je veruju u sebe i svoje sposobnosti. Slede svoje strasti.

Devica

Device mogu očekivati period fokusiran na organizaciju. Mogućnost postizanja stabilnosti i reda u životu. Efikasno rešavanje problema i izazova. Važno je da budu praktične i fokusirane na svoje ciljeve.

Vaga

Vage mogu očekivati period sa naglaskom na ravnoteži i harmoniji. Priliku za razvijanje harmoničnih odnosa sa drugima. Važno je budu diplomatične i saosećajne prema drugima.

Škorpija

Možete očekivati period transformacije i dubokih promena. Suočavanja sa strahovima i ograničenjima. Priliku za lični rast i transformaciju. Budite hrabre i otvorene za promene.

Strelac

Strelčevi mogu očekivati period avanture i istraživanja. Mogućnost putovanja i širenja svojih horizonta. Priliku za učenje i rast kroz nove iskustva. Upuste se u avanturu života, bez suza.

Jarac

Jarčevi mogu očekivati period sa naglaskom na postizanju ciljeva. Ove karte ukazuju na mogućnost ostvarenja dugoročnih planova i ciljeva. Kao i na priliku za napredovanje u karijeri i finansijskoj stabilnosti. Važno je da budu uporni i posvećeni svojim ciljevima.

Vodolija

Vodolije mogu očekivati period sa naglaskom na inovaciji. Pronalaženja kreativnih rešenja i novih pristupa. Kao i na priliku za izražavanje svoje autentičnosti i individualnosti. Važno je da budu otvorene za nove ideje i prilike.

Riba

Ribe mogu očekivati period sa naglaskom na intuiciji i duhovnosti. Ove karte ukazuju na mogućnost povezivanja sa svojom unutrašnjom mudrošću i duhovnim vođstvom.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs Krstarica S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner