Background adbanner
calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PREDSEDNIK VUČIĆ SE OGLASIO NAKON MONSTRUOZNIH PRETNJI NJEGOVOM SINU DANILU! HYPE 2 TV PROGRAM ZA PONEDELJAK 8. JUL! Novi tračevi i skandali u City Hype-u SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vesti! “NOVI BESRAMNI NAPADI NA PORODICU VUČIĆ” Premijer Vučević oštro reagovao na pretnje Danilu! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! “MUVAJU ME PENZIONERI” Rada Manojlović šokirala priznanjem, ovo niko nije očekivao, evo kakve poruke joj šalju! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK 8. JUL! U D-castu gostuju Natalija i Sani Trik FX! “SRAM VAS BILO SVE SKUPA” Ana Brnabić se oglasila nakon monstruoznih želja opozicionara koji žele smrt Danila Vučića! NUDI NAGRADU OD 25.000 EVRA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke NE POSTOJI JADNIJI I ODVRATNIJI NAČIN… Sandra Božić hitno reagovala nakon stravičnih pretnji Danilu Vučiću “Ja sam Ena Lunu uvela u svet influensa” Tatjana Jo: Prepoznala sam u njoj potencijal! STRAVIČNO! TRAGEDIJA NA DRINI! Muškarac (35) ušao u reku i NIJE IZRONIO (VIDEO) “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EVRA, čuvao sam za spot sa Vojažem” SMRT U DOMU NAŠE PEVAČICE! Nakon što joj je preminula majka, sada ostala bez još jedne osobe

KAKO SE REŠITI DOSADNOG KAMENCA?! Ova dva sastojka sigurno imate u kući, a otkloniće i najtvrđu prljavštinu!

Objavio: RHT
02/07/2024 10:37 PM

Kako se rešiti kamenca?

Foto: Pinterest

Sigurno se svako od nas susreo sa problemima kamenca koji je često “gost” koji dugo ostaje u našem domu. Sem ako ne pronađemo način da ga uklonimo u ranim fazama razvoja on će biti uporan i sve više će se proširivati u vašem domaćinstvu.

Najčešće ćemo ga pronalazoiti u teško dostupnim delovima u kupatilu, kao što su ivice tuš kabine, ali i lavaboa.

Kako se rešiti kamenca?

Ali za to postoji rešenje… Predlažemo vam da isprobate sredstvo koje ćete pre čišćenja naprskati na sve problematične delove u vašem domu i ostaviti da deluje bar 20 minuta. Nakon toga uzmite četku i dobro istrljajte delove koji su za vas sporni.

Ponovite pistupak još jednom i verujemo da ćete se zauvek rešiti “dosadnog kamenca”.

Sastojci:

– topla voda
– alkoholno sirće

Priprema:

Pripremite jednu flašu u koju ćete dodati vaše sastojke. Naime, u flašu od 2 l vode, dodajte 2 dl alkoholnog sirćeta i nakon toga sve dobro promućkajte, ali blagim pokretima. Najbolje bi bilo da sredstvo sipate u flašicu sa prskalicom i tako olakšate sebi proces nanošenja ovog sredstva za otklanjanje kamenca.

Hypetv.rs/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner