Background adbanner
calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK 8. JUL! U D-castu gostuju Natalija i Sani Trik FX! “SRAM VAS BILO SVE SKUPA” Ana Brnabić se oglasila nakon monstruoznih želja opozicionara koji žele smrt Danila Vučića! NUDI NAGRADU OD 25.000 EVRA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke NE POSTOJI JADNIJI I ODVRATNIJI NAČIN… Sandra Božić hitno reagovala nakon stravičnih pretnji Danilu Vučiću STRAVIČNO! TRAGEDIJA NA DRINI! Muškarac (35) ušao u reku i NIJE IZRONIO (VIDEO) “Ja sam Ena Lunu uvela u svet influensa” Tatjana Jo: Prepoznala sam u njoj potencijal! “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EVRA, čuvao sam za spot sa Vojažem” SMRT U DOMU NAŠE PEVAČICE! Nakon što joj je preminula majka, sada ostala bez još jedne osobe EVO KOLIKO JE VISOKA ANA IVANOVIĆ! Bivša teniserka viša je i od svog supruga Bastijana! OGLASIO SE GORAN VESIĆ: “Zaustavna traka na bivšem autoputu kroz Beograd vozna za sva vozila” PREDSEDNIK SUMIRAO PROTEKLU NEDELJU: “Poseban ponos i radost donela su deca sa Kosova i Metohije” KAĆA GRUJIĆ POKAZALA IZVAJANO TELU U KUPAĆEM! Pevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) ZAŠTO NE SMETE DA PERETE PROZORE PO VRUĆINI? Posledice mogu biti fatalne ako se desi ovo! NA BEZENIMA NEMA GDE NI IGLA DA PADNE! Beograđani hteli da se rashlade, a dočekao ih kilometarski red na ulazu! (FOTO) HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Džehva iskopirala Emu Radujko!

INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vreme, evo šta je uradio!

Objavio: RHT
02/07/2024 9:29 PM

Indi je ovo poručila Zoranu?

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

U domaćim medijima odjeknula je vest da su Zoran Marjanović i pevačica Indira Indi Aradinović u vezi, a osvanule su i njihove fotografije sa bazena.

Inače, Marjanović i Aradinovićeva su ranije sarađivali zajedno, on joj je napravio hit “Bato, bre”, a kako dalje pišu mediji, kada je Zoran izašao iz zatvora, oni su obnovili saradnju, te su emocije između njih navodno planule.

Indi je ovo poručila Zoranu?

Zoran dok je bio u zatvoru, jer je bio osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović, nije gubio vreme. Kako su navodili domaći mediji, on je pisao pesme koje bi mogle da završe kod pevača s kojima je već sarađivao. Među njima su Jasna Milenković Jami, Beki Bekić, Ivan Kukolj Kuki, Rada Manojlović, Sandra Afrika, Branka Sovrlić, Katarina Živković, Milan Dinčić Dinča i mnogi drugi.

– Radi na muzici, piše pesme, aranžmane i, kako stvari stoje, postoji mogućnost da ih ponudi pevačima s kojima je već sarađivao. Ne znam detalje, ali advokati koji ga posećuju će moći da mu pomognu u tome – pričao je tad izvor.

Indi Aradinović je i tada rekla da bi rado uzela pesmu od njega ako bude smatrala da će biti hit.

– Uzeću pesmu ako je hit. Ipak, Zoran mi je uradio megahit “Bato, bre”. Nisam u fazonu da ne bih – poručila je Indi.

Indi bila uzrok svađa između pokojne Jelene i Zorana

Inače, ranije se pominjalo da je, navodno, Indi često bila uzrok svađi između Jelene i Zorana. Navodno je bila bliska sa njima sve do jedne svađe. Navodno je čak i Zoranova majka Zorica na saslušanju u policiji potvrdila da su se Marjanovići svađali zbog Indi.

– Svaki bračni par se svađa, to je normalno. Eto, svađali su se, na primer, zbog Indi. Moj sin Zoran je pisao tekst za tu pevačicu, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Jelena i ona su se jednom posvađale i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega – navodno je Zorica ispričala tada inspektorima.

Hypetv.rs/Kurir/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner