Background adbanner
calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PREDSEDNIK VUČIĆ SE OGLASIO NAKON MONSTRUOZNIH PRETNJI NJEGOVOM SINU DANILU! HYPE 2 TV PROGRAM ZA PONEDELJAK 8. JUL! Novi tračevi i skandali u City Hype-u SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vesti! “NOVI BESRAMNI NAPADI NA PORODICU VUČIĆ” Premijer Vučević oštro reagovao na pretnje Danilu! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! “MUVAJU ME PENZIONERI” Rada Manojlović šokirala priznanjem, ovo niko nije očekivao, evo kakve poruke joj šalju! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK 8. JUL! U D-castu gostuju Natalija i Sani Trik FX! “SRAM VAS BILO SVE SKUPA” Ana Brnabić se oglasila nakon monstruoznih želja opozicionara koji žele smrt Danila Vučića! NUDI NAGRADU OD 25.000 EVRA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke NE POSTOJI JADNIJI I ODVRATNIJI NAČIN… Sandra Božić hitno reagovala nakon stravičnih pretnji Danilu Vučiću “Ja sam Ena Lunu uvela u svet influensa” Tatjana Jo: Prepoznala sam u njoj potencijal! STRAVIČNO! TRAGEDIJA NA DRINI! Muškarac (35) ušao u reku i NIJE IZRONIO (VIDEO) “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EVRA, čuvao sam za spot sa Vojažem” SMRT U DOMU NAŠE PEVAČICE! Nakon što joj je preminula majka, sada ostala bez još jedne osobe

“NE SEĆAM SE LJUBAVI PREMA NJEMU, TO JE VRSTA PREVARE!” Milena Ćeranić o Nemanji Stevanoviću! Pevačica OTVORILA DUŠU!

Objavio: RHT
02/07/2024 10:28 PM

Pevačica o bivšoj ljubavi

U sredu, 3.jula od 21h na HYPE televiziji, u emisiji “PRETRES” čiji je autor i voditelj STEFAN USILJANIN, svoju životnu ispovest ispričaće pevačica MILENA ĆERANIĆ.

Foto: printscreen/Hype tv/

Milena je govorila o svom detinjstvu, odrastanju, borbi sa vetrenjačama, o rodnom Kragujevcu, prelasku u Beograd i karijeri.

Kada je njen privatan život u pitanju, pevačica retko kada govori o njemu.

Pevačica o bivšoj ljubavi

Ono što intrigira javnost je njena ljubav, gde su je mediji često povezivali sa nekim kolegama, što je ona i potvrdila u ovoj emisiji.

Foto: printscreen/Hype tv/

Velike spekulacije su vezane kada je procurela informacija da je Milena u ljubavnoj romansi sa košarkašem Vladimirom Dašićem, gde je ona samo malo i površno govorila o toj temi.

Kada je u pitanju i ljubavna veza sa Vukom Mobom, Milena je imala samo reči hvale.

Kada je on u pitanju naglasila je da je Vuk imao jednu ozbiljnu ulogu u njenom životu.

Ujedno je pozdravila i porodicu Gojković u emisiji.

Kada je u pitanju njena porodica, istakla je da je živela u pregršt ljubavi sa svojim roditeljima i braćom i da joj u mladosti ništa nije falilo.

Pevačica je učestvovala i u jednom rijaliti šou programu gde je bila u ljubavnoj vezi sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, te je na tu temu i govorila.

“Da li se sećaš ljubavi sa Nemanjom Stevanović?” pitao je voditelj

“Naravno da ne, a sada ću ti i reći zašto” rekla je pevačica

Pa je nastavila:

“Ja samo mogu da ti kažem ovaj osećaj sada koji je. Ne sećam se ljubavi prema njemu jer sve to je neka vrsta prevare. Zašto se podsećati ljubavi prema nekome, ja samo mogu da izrazim moju ljubav kao čoveka sada prema tom čoveku i zaista postoji ta ljubav ljudska u potrebi da želiš svu sreću nekome” rekla je pevačica

“Jesi ti njega volela, pričamo o tom periodu tada?” pitao je voditelj

“Pa bili smo ludo zaljubljeni” -izjavila je Milena na Hype tv

“Jel to bila tvoja greška u životu ili ne?” pitao je voditelj

“Ništa nije bila moja greška u životu, svako je imao svoju ulogu u mom životu onako kako treba” izjavila je Milena Ćeranić na Hype tv

HYPETV.RS – NAJBRŽI I NAJČITANIJI PORTAL U SRBIJI I REGIONU!

SVE! SAD!

HYPETV.RS/U.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner