Background adbanner
calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HYPE PAPARAZZO! Evi Ras (83) ni vrućine ne mogu ništa! Našu glumicu smo uhvatili u centru Beograda ŠTA DA URADITE KAD VAS OPEČE MEDUZA? Ako vidite ovakve simptome na koži, hitno se javite lekaru! RASHLADITE SE UZ ITALIJANSKU GRANITU Kristalno ledeni desert od lubenice i limuna “SAMO SE UDALJI” Filip Car se hitno oglasio nakon što je Aleks javno obelodanila da nisu više zajedno! SRBIJU ČEKAJU OZBILJNE VRUĆINE! RHMZ upozorio na dolazak tropskih noći, u ovim delovima aktiviran narandžast meteoalarm! VELIKA AKCIJA SUZBIJANJA KOMARACA! Na ovih 30 lokacija u Beogradu, poznato tačno i kada! LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG ĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gde se nalaze! DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JUL 2024. GODINE: Ovna očekuje finansijski uspeh, Bik postiže uspeh na projektu, Blizancu sledi poznanstvo VOJA BRAJOVIĆ OŽENIO 23 GODINE MLAĐU KOLEGINICU! Dobili sina, pa glumac dao šok izjavu: “Da sam ja odlučivao, sigurno ne bi bilo dece” (FOTO) ALEKSANDRA I CAR ZAUVEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! DANAS SLAVIMO IVANJDAN! Ove običaje obavezno ispoštujte, a jedna stvar nikako ne treba da se radi “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” GUŽVA NA PREŠEVU, VOZILA MILE! Stanje na granicama, ako krećete na put, ovo morate da znate! UPOZORENJE NA IZRAŽEN TOPLOTNI TALAS! Cela Srbija će ključati, zna se i do kada! ŠTA SE DOGODILO SA EŠTONOM KUČEROM? Holivudski zavodnik KRIO SVOJU DIJAGNOZU, a malo ko zna da ima BRATA BLIZANCA sa CEREBRALNOM PARALIZOM POBEDA! Novak Đoković se plasirao u ČETVRTO KOLO VIMBLDONA! “Definitivno sam se osećao bolje sada nego u drugom kolu”

CITY HYPE: Mina Heart na svojoj koži osetila ružnu stranu estrade! Verica Rakočević poručila devojkama da prestanu da izledaju sve isto! Indi se oglasila nakon vesti da je u vezi sa Marjanovićem!?

Objavio: RHT
02/07/2024 4:00 PM

CITY HYPE:

City Hype

U današnjem izdanju emisije City Hype od 19 časova, gledaćete:

Verica Rakočević osvrnula se na današnje devojke koje sve više liče jedna na drugu!

Rubrika ’Šuškanja’ i danas se bavi svim estradnim aktuelnostima, o kojima su brujali portali ali i društvene mreže!

Rijaliti ’Imanje počinje 7. septembra, a na adresu Hype televizije pristigle su desetine hiljada prijava.

Mina Heart sa nama je podelila mračnu stranu estrade o kojoj malo ko priča!

Slušamo duet Ace Lukasa i Miroslava Ilića, ’Igraj, Igraj sve do zore’!

Dobrodošli u City Hype!

CIT HYPE PROMO:

Hypetv.rs/V.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner