Background adbanner
calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VOJA BRAJOVIĆ OŽENIO 23 GODINE MLAĐU KOLEGINICU! Dobili sina, pa glumac dao šok izjavu: “Da sam ja odlučivao, sigurno ne bi bilo dece” (FOTO) ALEKSANDRA I CAR ZAUVEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! DANAS SLAVIMO IVANJDAN! Ove običaje obavezno ispoštujte, a jedna stvar nikako ne treba da se radi “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” GUŽVA NA PREŠEVU, VOZILA MILE! Stanje na granicama, ako krećete na put, ovo morate da znate! UPOZORENJE NA IZRAŽEN TOPLOTNI TALAS! Cela Srbija će ključati, zna se i do kada! ŠTA SE DOGODILO SA EŠTONOM KUČEROM? Holivudski zavodnik KRIO SVOJU DIJAGNOZU, a malo ko zna da ima BRATA BLIZANCA sa CEREBRALNOM PARALIZOM POBEDA! Novak Đoković se plasirao u ČETVRTO KOLO VIMBLDONA! “Definitivno sam se osećao bolje sada nego u drugom kolu” NEVEROVATAN PREOKRET: Holandija pobedila Tursku i stigla do polufinala RAJIČIĆ OTKRIO SVE O AFERI SA ŽENOM IVANA MARINKOVIĆA? Raskrinkao kako će joj se vrela akcija obiti o glavu, SKANDAL! OVO SU NOVE CENE GORIVA! Važiće u narednih sedam dana! OTKRIVENO KOLIKA JE PENZIJA NAKON 15 GODINA RADNOG STAŽA: Ovo je detaljna računica MOŽETE I SAMI IZRAČUNATI: Evo koja je idealna težina u odnosu na visinu i godine “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da ćuti! “CRNA SMRT” SE VRATILA! Prijavljen slučaj bolesti koja je u srednjem veku UBILA MILIONE, a evo ko je najugroženiji ANELI UGLEDALA ASMINA I ĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega!

Ana Sević PRŠTI U BIKINIJU! Opustila se na plaži i POKAZALA ČIME RASPOLAŽE! (FOTO)

Objavio: RHT
02/07/2024 1:17 PM

Ana Sević PRŠTI U BIKINIJU!

Ana Sević oduševljava izgledom, a najnovijim izdanjem na mrežama je posebno privukla pažnju.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, voditeljka se trenutno nalazi na primorju i počela je da objavljuje fotografije u kupaćem kostimu.

Snimala se u bikiniju crne boje, a nema sumnje da se može pohvaliti prirodnim grudima. Ana vodi računa o liniji, pa odatle i ravan stomak.

Ana Sević PRŠTI U BIKINIJU!

Ona svaki put izazove brojne komentare zbog letnjih fotografija. Tako je bilo i ovog puta.

“Kako si zgodna”, “Svaka čast, ovakvo telo sa 38 godina”, neki su od komentara.

Foto:Printscreen/Instagram/anasevicofficial

Podsetimo, Sevićeva u poslednje vreme se dosta druži sa bivšim mužem Darkom Lazićem. Njih dvoje imaju ćerku Lorenu.

Lazić ima i sina Alekseja sa drugom partnerkom, a sada čeka treće dete sa ženom Katarinom Lazić.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages Darko Lazić i Ana Sević dok su bili u braku

“Ne znam koju titulu bih dala sebi i nazvala to što ćemo biti toj bebi, ali svakako ćemo biti jako bliski i jako ćemo je voleti. Lorena se raduje što će dobiti sestru i navijala je da dobije sestru”, rekla je Ana.

Hypetv.rs/V.M.

BONUS VIDEO:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner