Background adbanner
calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKA PROMENA U SAOBRAĆAJU U BEOGRADU! Ministar Vesić objavio sve detalje, evo šta to znači za vozače VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA BIVŠE OSNOVCE: Upis u srednje škole traje još danas! PROHODNE ULICE U BEOGRADU! Konačno vikend u prestonici! (FOTO) POČINJE TOPLOTNI TALAS! RHMZ najavio veoma toplo vreme, spremite se i za tropske noći! FRANCUSKA U POLUFINALU EURO2024 Anja Crevar izborila plasman na Olimpijske igre SRBIJA ČEKA KAO NA IGLAMA! Poznato kada Đoković igra protiv Popirina na Vimbldonu OBRATITE PAŽNJU KADA SU TABLETE ZA MRŠAVLJENJE U PITANJU! Otkrivena jedna potencijalna nuspojava, ugrožava ovaj deo tela “GOLDENITO, MNOGO SI LJIGAV!” Luka Silni u “CarCastu sa VaVanom isprozivao njenog bivšeg momka: “Pozove ribe na rođendan i snima im…!”(FOTO, VIDEO) ŠPANIJA PRVI POLUFINALISTA EP! Merino zavio Nemce u crno OSIP OD ZNOJA ZNA DA NAPRAVI OGROMAN PROBLEM! Evo kako prepoznati da li je u pitanju nešto ozbiljnije STRAVIČNA NESREĆA KOD MLADENOVCA! Jedna osoba poginula, druga u kritičnom stanju! RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! U NEDELJU JE IVANJDAN! Veruje se da SUNCE STAJE TRI PUTA! Evo šta prijatelji mogu da urade na ovaj dan! Kako je Maja Marinković IZGLEDALA PRE 14 GODINA? Njen Taki podelio fotku, kakav ŠOK! (FOTO) NENADU PAGONISU UKINUT KUĆNI PRITVOR! Bivša ga optužila za nasilje, a na snazi je i dalje ZABRANA PRILASKA

RASKINULI TAČKASTA MARA I BRANKO BABIĆ! Šokirali potezima nakon što su stavili tačku na ljubavnu romansu!

Objavio: RHT
01/07/2024 7:00 PM

Raskinuli Tačkasta Mara i Branko Babić!

Photo: Printscreen Instagram/tackasta_mara

Raskinuli Tačkasta Mara i Branko Babić

Na društvenim mrežama, tačnije platformi X, ponovo se polemiše o navodnom raskidu influenserke Tačkaste Mare i biznismena Branka Babića.

Budući da je i jedna i druga strana obrisala zajedničke fotografije, mnogi se pitaju da je ljubavi zaista došao kraj, a u prilog tome govori i podatak da se više ne prate na društvenoj mreži Instagram.

Javnost je već brujala o raskidu Babića i Tačkaste Mare, a scenario je bio isti.

Uživali u luksuzu


Influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara, nedavno je uplovila u emotivni odnos sa poznatim biznismenom Brankom Babićem.

Otkako su javno podelili da im ljubav cveta, neprestana su tema medija, a i javnosti, a poznato je i da se ne odvajaju jedno od drugog.

Foto: Printscreen Instagram/ratkovcanin

Na društvenim mrežama i u medijima konstantno se izveštava o njihovim preskupim putovanjima, druženjima na njegovom luksuznom imanju i svakodnevnim noćnim provodima.

Mara uživa u šopingu, obilazeći najluksuznije radnje, dok Branko uživa u gastronomskim čarima, istražujući najfinije specijalitete i skupa pića.

Ove aktivnosti ponosno dele na svojim Instagram profilima, ističući glamuroznu stranu svojih putovanja.

Podsetimo, kada je kao bomba odjeknula vest da je Tačkasta Mara u vezi sa biznismenom, ona se oglasila i obelodanila da je ona njega prva zavela, dok je Branko ovako opisao njihov susret.

– Ja ću da objasnim. Sreli smo se u vezi posla. Posle druge flaše počela je da se smeje tako da su je gledali svi u restoranu. Dok se smejala, tapšala je rukama kao foka. U četiri ujutru smo završili u kafani “Užice”, gde je poručila škembiće. Pola je pojela, a pola prosula po beloj prelepoj haljini. Na to sam pao – napisao je Branko u komentaru na svom Instagram profilu.

Hypetv.rs/E.B.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner