Background adbanner
calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
FRANCUSKA U POLUFINALU EURO2024 Anja Crevar izborila plasman na Olimpijske igre SRBIJA ČEKA KAO NA IGLAMA! Poznato kada Đoković igra protiv Popirina na Vimbldonu OBRATITE PAŽNJU KADA SU TABLETE ZA MRŠAVLJENJE U PITANJU! Otkrivena jedna potencijalna nuspojava, ugrožava ovaj deo tela “GOLDENITO, MNOGO SI LJIGAV!” Luka Silni u “CarCastu sa VaVanom isprozivao njenog bivšeg momka: “Pozove ribe na rođendan i snima im…!”(FOTO, VIDEO) ŠPANIJA PRVI POLUFINALISTA EP! Merino zavio Nemce u crno OSIP OD ZNOJA ZNA DA NAPRAVI OGROMAN PROBLEM! Evo kako prepoznati da li je u pitanju nešto ozbiljnije STRAVIČNA NESREĆA KOD MLADENOVCA! Jedna osoba poginula, druga u kritičnom stanju! RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! U NEDELJU JE IVANJDAN! Veruje se da SUNCE STAJE TRI PUTA! Evo šta prijatelji mogu da urade na ovaj dan! Kako je Maja Marinković IZGLEDALA PRE 14 GODINA? Njen Taki podelio fotku, kakav ŠOK! (FOTO) NENADU PAGONISU UKINUT KUĆNI PRITVOR! Bivša ga optužila za nasilje, a na snazi je i dalje ZABRANA PRILASKA “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz izneo šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili “ZA NAS SU NAREDNIH ŠEST MESECI PRESUDNI” Aleksandar Vučić na svečanosti povodom početka predsedavanje Mađarske savetom EU HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da veruje šta je priznala, Jovanovićeva će doživeti nervni slom! Koliko je ostalo slobodnih mesta: JOŠ SUTRA TRAJE UPIS U SREDNJE ŠKOLE!

OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA DANAS IMAJU SREĆE! Stiže vam neočekivano iznanađenje u vidu novčanih priliva i ljubavi

Objavio: RHT
01/07/2024 6:33 PM

Neočekivano iznenađenje

foto: Profimedia

Horoskop predviđa da 1. jul donosi neočekivan novac, ali i sreću i ljubav. Za 4 horoskopska znaka dolazi pozitivno iznenađenje. Možda će čuti veoma dobre vesti, iznenadnu i neočekivanu sreću u ljubavi i finansijama.

Neočekivano iznenađenje

Blizanci

Danas 1. jula 2024, Blizanci, smatrajte se među srećnicima jer vam ovaj dan i njegovi tranziti zaista dolaze u pomoć. Ovo je situacija u kojoj vam treba novac i on iznenada dođe. Ne samo da ćete dobiti dobre vesti, već će te dobre vesti ublažiti mnoge vaše brige. Sve što vam je zaista potrebno je bistar um bez anksioznih misli, a nakon ovog ponedeljka bićete slobodni i čisti.

Lav

Ovaj 1. jul otvara vam kapije sreće, a način na koji ćete je čuti je iz neočekivanog izvora. Osmehuje vam se neočekivana radost i sreća. Otvara vam se put zaj iznenadni i najsrećniji događaj. Univerzum vas vidi i zna da je ovo pravo vreme da vam priskoči u pomoć i pokazuje da ste na pravom putu i da će ti sve u životu uspeti. Očigledno je da imate neke prilično moćne prijatelje “tamo gore”.

Strelac

Na vašoj strani ovog ponedeljka su nebeska tela Sunca, Venere, Marsa i Saturna, i svi naporno rade u skladu jedni sa drugima kako bi vaš život učinili boljim mestom za život. Stiže iznenadna promena događaja. Menjate put ka nečemu sasvim novom i mnogo boljem. Ne žudite za iznenađenjem jer volite svoju organizaciju i predvidljivost. Možda vam sve to izgleda kao nova zemlja, ali vi ste istraživač i avanturista.

Ribe

Imaćete sladak razvoj događaja! Do kraja ovog dana, 1. jula, stiže vam sreća za koju niste ni slutili da vas čeka. Ovaj neočekivani obrt će vas nasmejati i osećaćete se veoma srećnim što ste nekako „izabrani“ da primite tako sjajne vesti. Mars pokreće tranzit Venere tako da su ‘dobre vesti’ neizbežne za vas. I to nisu samo dobre vesti. To je veliko bogatstvo, iako šok, to je definitivno nešto sa čime se možete dobro nositi. Ovo je veliki dan za vas, za puno radosti i sreće vama i vašima.

Hypetv.rs/Sensa/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner