Background adbanner
calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANABELA SE SKINULA U 49. GODINI I POKAZALA ČIME SE RASPOLAŽE: Ovo niko nije očekivao, evo kako zapravo izgleda! (FOTO) MUK U STUDIJU! VANJA MIJATOVIĆ JECALA I GRCALA U SUZAMA ZBOG STEFANA USILJANINA “Sad si me razneo!” Pevačica jedva došla sebi! DOKTORKA STROGO UPOZORAVA! Ovo je glavni znak da vam creva propadaju “SVE JE TRAJALO DUŽE” Evo u kakvom je zapravo stanju Gastoz nakon što je pušten iz pritvora! “NE ZNAM KAKO ĆU OVO PREŽIVETI” Ša mora hitno da ide kod lekara, reperu ugroženo zdravlje, Miona ga dotukla! Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! MIONA UNIŠTILA MAJU ZBOG STANISLAVA! Ovo niko nije očekivao, skočila na Marinkovićevu, umalo izbila tuča! Oni koji se zaklinju u zapadne vrednosti postali najveći Rusofili da bi napali vlast u Srbiji: VUČIĆ OBELODANIO LAŽI OPOZICIONIH MEDIJA STANISLAV PRED SVIMA RASKRINKAO ŠTA JE RADIO SA MIONOM U HOTELU: Ša ne može da dođe sebi, Jovanovićeva saterana u ćošak! OVAJ NAPITAK TOPI SALO SA STOMAKA! Uz pomoć njega ćete smršati bez gladovanja, pravi se samo od dva sastojka! PROVOKATIVNE SCENE ĆERKE MELINE I HARISA DŽINOVIĆA! Utegla se u helanke i preznojila, a onda objavila šok kadrove! (VIDEO) ŠAKO MUVA DEVOJKU SA NASTUPA! Pevač ponovo u centru skandala: “Želim da te zagrlim” EKSKLUZIVNE PREPISKE I GLASOVNE! STRAVIČNO! GLUMAC NAŠAO DEVOJKU MRTVU U KADI! Nedavno mu zabranjen ulazak u Srbiju, a sada isplivali horor detalji, pokušao i sebi da naudi! MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) “POČELA JE DA SE TRESE” Naša pevačica bila van sebe kada joj je majstor pronašao uređaj za praćenje u automobilu, evo šta se desilo! OVA NAŠA VODITELJKA JE BIVŠA ŽENA MUŽA HELENE TOPALOVIĆ: Rodila mu je sina, a onda pretila tužbom: “ODGOVARAĆE…”

POLICIJA HITNO IDE NA VRATA MATORINE KUĆE?! Neviđena porodična drama, Anita umešana u sve!

Objavio: RHT
30/06/2024 11:58 PM

Policija hitno ide na vrata Matorine kuće?!

Photo: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Jelena, advokaticu rijalija, Anite Stanojlović, otkrila je šta se desilo kad je otišla na vrata doma Jovane Tomić Matore, kako bi preuzela Anitine stvari koje su kod Jovanine porodice u Železniku.

– Anita je svoje stvari poverila, sim kartice, platne kartice, pasoš i mobilni telefon Jovaninim roditeljima na čuvanje. On je dužan da te stvari drži, ne sme da upotrebljava, raspolaže sa njima i ubire plodove. Što je u ovim okolnostima još bitnije dužan je u ovim okolnostima na tvoj prvi poziv da vrati tebi, ali ne samo tebi, nego i licu koje zadužiš za te stvari – govorila je advokatica.

– Matorina podrška je pisala da se pojavila žena, advokatica, koliko ima istine da je bila žena koja je pokušala da otuđi stvari? – upitao je voditelj. 

Policija hitno ide na vrata Matorine kuće?!

Jovana Tomić Matora Anita Stanojlović
Foto:ATAImages

– Kako se odnos poverenja Anite prema Jovaninim roditeljima narušio, Anita je mene ovlastila specijalnim punomoćjem u kojem je takstativno navedeno koje ja sve stvari treba da preuzmem od Jovaninih roditelja. Situacija u kojoj stranka za bilo koji postupak angažuje advokata, preuzimanje radnje je jednako kao da ga je preuzela sama stranka. Za Anitu je to bilo jako hitno, pasoš i platne kartice su u posebnom pravnom režimu.

-Jovana je pretila iznošenjem sadržaja iz telefona. Među tim sadržajem su osetljivi podaci o ličnosti, kako Anite, tako i njenog maloletnog deteta. Ja sam odmah narednog dana nakon izdavanja punomoćja. Pokušala sam prvo telefonskim putem da stupim u kontakt sa Ankom Tomić, ali mi ona nije uzvratila. Ja sam otišla u Železnik na vrata ulazne kuće. Anka Tomić nas je primila, mi smo se legitimisali. Gospođa Anka Tomić je rekla da stvari jesu kod nje, ali da ne želi da ih preda jer želi Anitu lično da pogleda u oči – nastavila je da objašnjava Anitina advokatica.

Hypetv.rs/E.B.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

“Tea Tairovic je sa mnom radila romske svadbe!” Djovani “Dzej je plakao dok sam mu pevao!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner