Background adbanner
calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete verovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) NAŠ DIZAJNER PROMENIO POL! Postao žena za kojom uzdišu svi, a evo kako izgleda kada se skine (FOTO) Prestanite da živite TUĐE CILJEVE! U podkastu Snežane Dakić “Sada i ovde” saznaćete KAKO! OVO JE LUKSUZNI STAN KATARINE ŽIVKOVIĆ! Dnevni boravak ostavlja bez daha, pevačica napravila sebi pravi raj! (FOTO) SKANDAL NA VIMBLDONU! Novak izgubio set pa URLAO BESAN! Tražio da ga ODMAH IZBACE NAPOLJE SVI MOMCI MAJE MARINKOVIĆ U RIJALITIJU! Učesnica oborila REKORD, ovo se do sada nikada nije desilo! ZORAN MARJANOVIĆ IZNENADA PRODAJE PORODIČNU KUĆU: U njoj je živeo sa pokojnom Jelenom, komšije otkrile šok detalje OVO NIKAKO NE SMETE ZANEMARITI OVAJ BOL! Sedam simptoma urinarne infekcije – odmah se javite lekaru! PREDSEDNIK VUČIĆ PRISUSTVOVAO VEŽBI “VATRENI UDAR 2024”: “Mogli smo da vidimo izuzetne pogotke korišćenje i raketa” ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVEK VOLI ANELI! Dušica mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! (VIDEO) Ša PREŠAO SVAKU MERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) BAJRAKTARI IZ ĐAKOVICE BILI PRIŠTINSKI! Vučić: Gledali smo ih kao na dlanu Olja Crnogorac RASPALILA PO LEPOJ BRENI: “LIČI NA SVOJE UNUČE, gde je dostojanstveno nošenje svojih godina?” VUČIĆ: PRVI PUT DEJSVOVALI DRONOVI KOMARAC 2! DO SEPTEMBA BIĆE PRVIH 1.000 NAŠE PROIZVODNJE “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se posle BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! Marija Šerifović se ČULA SA SANJOM KUŽET posle njenog POROĐAJA! Evo šta je saznala

“VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo!

Objavio: RHT
30/06/2024 5:55 PM

Šokantna izjava Vojaža

Foto: HYPETV

Šokantna izjava Vojaža

Popularni mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž sumirao je utiske sa nastupa na jednom festivalu.

-Utisci su kao i svake godine da je ludilo. Najbolja publika i srećan sam što je sve ovako prošlo – rekao je Vojaž.

-Komentariše se koliko truda, rada i energije ulažete, ima i onih koji kažu da li ste vi adekvatni izvođači za beogradsku publiku. Je l’ dobijaš lepše ili negativnije komentare – pitala je reporterka.

– Ne znam ko je adekvatniji za beogradsku publiku od beogradske dece? Tako da, ti komentari su ravni nuli… Ne živim ja od toga šta drugi misle o meni, znam ko sam i šta sam i pta sam učinio za sebe i za druge, tako da, komentari ljudi koji nisu spremni da se odreknu toliko toga čega sam ja bio spreman, ne mogu da me dotaknu – rekao je Vojaž.

– Je l’ postoji nešto što si žrtvovao i zbog čega se kaješ – pitala je reporterka.

Hype

– Više ne postoji Mihajlo, sada postoji samo Vojaž, to je najveća žrtva, a najveća razlika je to što su oni crno i belo… Ovo je javni posao, svako ima mišljenje i može da ga iznese. Kada naučiš da nemaš emocije i da budeš jedna prazna konzerva, vrlo lako prođeš sve to.

– Za koga si ostao Mihajlo – pitala je reporterka.

– Uvek ima neka kritika od strane porodice, ja to uvek poslušam i uzmem u obzir, ja sam odrastao momak. Porodica je jedino mesto gde zapravo imam sluha – rekao je Vojaž, te se osvrnuo na svoj album.

– Pad je pad ako ga ti prihvatiš, ja to nisam prihvatio. Jedini razlog zašto sam ja nestao je moja odluka zbog mojih ličnih problema, imao sam svoje neke demone koje sam morao da prevaziđem. Sada sam se vratio i ponovo sam na vrhu te trending liste – rekao je Vojaž, te je otkrio kako je reagovala njegova devojka Tamara na novi album:

– Ona je preazdovoljna. Ne mislim da je album prošao loše, samo nije prošao onoliko koliko sam ja fantazirao da će proći, ja hoću još, mnogo gladi – rekao je on

Hypetv.rs/E.B.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

“Tea Tairovic je sa mnom radila romske svadbe!” Djovani “Dzej je plakao dok sam mu pevao!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner