Background adbanner
calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se posle BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! Marija Šerifović se ČULA SA SANJOM KUŽET posle njenog POROĐAJA! Evo šta je saznala VUČIĆ O LITIJUMU: Neće doći do iskopavanja još četiri godine! Stanija i Asmin se BAŠKARE NA OBALI MORA! Skup šampanjac, večera, ruža: Ne mare za NEPRIJATELJE (FOTO) VUČIĆ NAJAVIO VOJNU SARADNJU SA VELIKIM SAVEZNIKOM! Predsednik prisustvuje vežbi “Vatreni udar 2024” Vremenska prognoza za 4. jul! Vraćaju se letnje temperature! VUČIĆ POTVRDIO BROJKE KOJE JE REPUBLIKA PRVA OBJAVILA O IZVOZU NAŠEG ULJA U CRNU GORU! GRMI “VATRENI UDAR 2024” Rakete krenule ka ciljevima, gruvaju napredni sistemi Vojske Srbije  “BILA SAM JAKO LOŠE!” Rada Vasić se oporavlja! Otkrila detalje BORBE SA RAKOM pa istakla: VIŠE SE BRINEM ZA RADETA! “VATRENI UDAR 2024” Rakete krenule ka ciljevima, zagrmeli napredni sistemi Vojske Srbije! “Bili smo SVE SAMO NE MUŽ I ŽENA!” Peja otkrio sočne detalje BRAKA SA ZLATOM: “Sami smo to UPROPASTILI!” VUČIĆ U KOMPLEKSU “PASULJANSKE LIVADE”! Predsednik prisustvuje vojnoj vežbi “Vatreni udar 2024” PREMINUO BIVŠI FUDBALER CRVENE ZVEZDE! Po ovome ćemo ga pamtiti! OVO JE PRAVO IME EKSTRA NENE! Mnogi nisu znali kako se pevačica ZOVE! VUČIĆ U KOMPLEKSU “PASULJANSKE LIVADE”! Predsednik prisustvuje vojnoj vežbi “Vatreni udar 2024” “Htela sam da GAĐAM Dejana Dragojevića!” Sandra Rešić ogolila dušu: “PLAKALA SAM ZBOG NJEGOVIH REČI!”

OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman”

Objavio: RHT
30/06/2024 2:18 PM

Sve je spremno!

Vlasnik Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković se oglasio na svom Instagramu. Naime, on je sve oduševio svojom objavom koja je izazvala lavinu pozitivnih komentara.

Saša Mirković Foto:Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official
Saša Mirković Foto:Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official

Mirković se oglasio na svom Instagram nalogu, gde je podelio detalje o svojim planovima.

Sve je spremno!

Da zaplovimo opet. Hype brod je spreman. Dosta je kopna i posla – poručio je on.

Mirkovićeva posvećenost inovacijama i neprekidno usavršavanje svoje produkcije potvrđuju da Hype produkcija zaista jeste i ostaje najveća fabrika zabave na ovim prostorima. Sadržaj koji fanovi i ljubitelji Hype televizije imaju prilike da gledaju nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Svaka objava direktora i vlasnika Saše Mirkovića intrigira javnost.

Tokom svog odmora, iskoristio je priliku da osmisli nove ideje koje će Hype televizija realizovati vezano za rijaliti “Imanje” koji zvanično kreće sa emotivanjem od 7. septembra, te svi željno iščekuju početak ovog rijaliti formata.

Saša nije propustio priliku da najavi nove projekte koji će zasigurno privući pažnju publike i učvrstiti poziciju Hype produkcije kao lidera u industriji zabave.

Rijaliti “Imanje” obećava da će doneti svežu dinamiku i uzbuđenje gledateljima, dok će Hype televizija nastaviti da pruža vrhunski sadržaj.

Podsetimo, zbog rijalitija “Imanje” na društvenim mrežama i u medijima vlada opšta pometnja. Svi komentarišu i spekulišu kako će sve izgledati, a rekordan broj ljudi se prijavio za učešće, što je ovaj rijaliti već pre početka nadmašilo sva očekivanja.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/ S.S

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner