Background adbanner
calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLEDE RADIKALNE PROMENE U ŠKOLAMA OD SEPTEMBRA ZA ĐAKE! Zbog jednog prekršaja se može otići u zatvor na 3 godine! NEPOZNATI SIMPTOM SRČANOG UDARA: Ukoliko primetite ovo na nogama, odmah posetite lekara KAKO DA PREPOZNATE ZRELU LUBENICU? Jedan znak garantuje da ćete odabrati slatku kao šećer bez probanja! VLAŽNOST POSLE OLUJE NAJVIŠE POGAĐA OVU GRUPU LJUDI: Dr Nada Macura otkriva što se osećamo kao da imamo teg na glavi! “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se setila NJEGA: “Da sam ga manje volela uspelo bi!” “TRUDNOĆA MI JE RAZNELA TELO” Mina Naumović otkrila kako se oseća četiri meseca nakon porođaja! MILOŠU BIKOVIĆU PRIPALA VELIKA ČAST! Srpski glumac dobio ulogu u ovom filmu, otkriveni svi detalji ISPROBAJTE OVAJ JEDNOSTAVAN TRIK ZA POVRĆE! Kako da prepoznate da li su paradajz i krastavac prskani pesticidima! DONOSI LOŠU SREĆU! Ovu biljku nikad ne držite u stanu, posebno ako je mali! “ŽIKA JAKŠIĆ JE NEČOVEK!” Milena Ćeranić BEZ DLAKE NA JEZIKU: “Pokušao je da omalovaži moje dostojanstvo!” DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvezda Balkana se pohvalila ovim uspehom! SKINUO SE SIN MELINE I HARISA! Kan Džinović izazvao haos na društvenim mrežana, komentari samo pljušte! (FOTO) EVO KOJE JE IME SANJA KUŽET DALA SINU! Ima veoma moćno značenje! ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! AKO IMATE OVO NA PUPKU, IDITE KOD LEKARA! To može da bude simptom ozbiljne bolesti! OVA NAMIRNICA SMANJUJE RIZIK OD DIJABETESA! Sadrži proteine, cink, kalcijum i jod!

“IMALA SAM TRI KARCINOMA, SLALI SU ME KOD PSIHIJATRA” Nada Obrić o borbi sa opakom bolešću, otkrila šta je uradila pred operaciju

Objavio: RHT
29/06/2024 9:05 PM

Nada Obrić o borbi sa opakom bolešću

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nada Obrić četiri puta se hrabro uhvatila u koštac sa opakom bolešću, a o svojoj borbi uvek otvoreno govori u javnosti.

Voditeljka je sada u svojoj emisiji porazgovarala sa gostima o sumnjama i nesigurnostima koje su imali kroz život.

-Kojim sumnjama mi treba da prestanemo da mučimo sebe, koje su najveće sumnje? – pitala je ona.

-Da prestanemo sebe da maltretiramo strahovima šta će da bude…Mi sebe terorišemo mislima o nečemu što bi eventualno moglo da se desi, a najveći broj strahova se ne ostvari – rekao je Siniša Ubović.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica o borbi sa opakom bolešću

Nada je ovu priliku iskoristila da podstakne sve one koji se bore.

-Evo primer jedan… Pred ove operacije silne, šalju me kod neuropsihijatra. Imala sam tri karcinoma, na tri različita mesta, nijedan nije imao veze s drugim, proračun je poslednji put bio da mi je ostalo mesec do mesec i po života…Ja odem, ono seansa traje pola sata, 40 minuta, ja sedim sat vremena, ona jednako priča sa mnom – priča pevačica i dodaje:

– Dođosmo mi do sat i 45 minuta, ona priča, ja kažem: “Stani, izvini, koliko ovo traje? Šta se ovo dešava?”, kaže ona: “Jao Nado, vi ste tako divni, ja bih s vama da se družim”. Ja po njenom stolu viknem: “Piši da si rekla da sam normalna, da pokažem svima koji kažu da nisam” – rekla je Nada.

Hypetv.rs/E.B.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

Ivo Kovacevic ULAZI U RIJALITI “IMANJE”! “Spasicu omladinu od ZLA!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner