Background adbanner
calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
AKO IMATE OVO NA PUPKU, IDITE KOD LEKARA! To može da bude simptom ozbiljne bolesti! OVA NAMIRNICA SMANJUJE RIZIK OD DIJABETESA! Sadrži proteine, cink, kalcijum i jod! PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! RONALDOVI OTKUCAJI SRCA BILI NA MINIMUMU! Neverovatni rezultati uređaja kad je Portugalac šutirao penal! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti! SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! HYPE 2 TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Ne propustite novi CITY HYPE! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) CITY HYPE: Edo Fetić priznao za HYPE za čime najviše žali! Otkrivamo šta misle o Ša, oni koji ga najbolje poznaju!? Oglasio se Zoran Marjanović o vezi sa Indy EKSKLUZIVNO! Bilal Brajlović postaje deo “Imanja”! SLEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! SAJ PROSLAVLJA JUBILEJ! Dačić: “Pripadnici ove elitne jedinice su primer i inspiracija za sve” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će izneti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! ANJA BLA PREŠLA MILION PRATIOCA! Korisnici društvenih mreža ne veruju u njen i Bakin raskid?! MINISTAR DAČIĆ SASTAO SE SA BEATOM JANSOM “Ocenili smo da je saradnja u oblasti unutrašnjih poslova na izuzetno visokom nivou” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren!

OTKRIVEN IDENTITET TERORISTE! Hitno se oglasio MUP: “Nulta tolerancija”

Objavio: RHT
29/06/2024 4:06 PM

Otkriven identitet teroriste

FOTO TANJUG

Otkriven identitet teroriste

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da lice koje je izvršilo teroristički napad ispred izraelske amabasade nosi versko ime Salahudin, i da je u pitanju 25 godina star konvertit iz Mladenovca, saopšteno je iz MUP-a.

“On je prešao da živi u Novom Pazaru. U nastavku akcije, policija će izvršiti pretrese na više lokacija. Sve naše snage su u najvišem stepenu pripravnosti”, izjavio je ministar Dačić.

Napad na pripadnika Žandarmerije, koji je obezbeđivao Ambasadu Države Izrael u Beogradu je istovremeno napad na diplomatsko-konzularno predstavništvo zemlje sa kojom Srbija neguje prijateljske veze, ali i napad na Srbiju, saopšteno je iz MUP-a.

FOTO TANJUG

Srbija će imati nultu toleranciju prema terorizmu i svakoj vrsti ekstremizma, i nastaviće da, kao i do sada, garantuje nepovredivost stranih misija, u skladu sa Članom 22, Bečke konvencije o diplomatskim odnosima.

Uvereni smo da će naši nadležni državni organi efikasno i do kraja rasvetliti okolnosti i motive napada.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije je, ovim povodom, u komunikaciji sa Ministarstvom inostranih poslova Izraela i diplomatama te zemlje u Beogradu, kojima će pružiti svu potrebnu pomoć i podršku.

Ranjenom pripadniku srpske Žandarmerije, koji je herojski obavio svoju dužnost, javno zahvaljujemo, čestitamo na hrabrosti i želimo brz oporavak! – stoji u obaveštenju MUP-a.

Dačić obišao povređenog pripadnika Žandarmerije

FOTO TANJUG

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obišao je u Urgentnom centru povređenog pripadnika Žandarmerije koji je zadobio teške povrede prilikom obavljanja službene dužnosti. 

Ministar Dačić razgovarao sa ambasadorom Izraela u Srbiji  Jahelom Vilanom

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razgovarao je sa ambasadorom Izraela u Srbiji Jahelom Vilanom o današnjem napadu na pripadnika Žandarmerije M. J. (1990) koji je obezbeđivao Ambasadu Izraela i obavestio ga da su preduzete pojačane mere bezbednosti u Beogradu i širom Srbije. 

Ministar Dačić je u telefonskom razgovoru ambasadoru Vilanu rekao da je, prema prvim informacijama, napadač najverovatnije državljanin Srbije, pripadnik vehabijskog pokreta. 

Takođe, ministar je izvestio ambasadora Izraela o zdravstvenom stanju povređenog pripadnika Žandramerije kojeg je napadač ranio samostrelom u vrat. 

Ambasador Vilan je izrazio žaljenje podovom današnjeg događaja u kojem je povređen pripadnik Žanarmerije i istakao da izuzetno ceni sve što  u pogledu bezbednosti preduzima Ministarstvo unutrašnjih poslova i da se on kao i osoblje ambasade uvek oseća bezbedno, uključujući i nakon današnjeg događaja. 

Ambasador je istakao da ceni odluku o podizanju mera bezbednosti i poželeo brz oporavak povređenom policajcu.

Hypetv.rs/E.B./Alo!

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

Ivo Kovacevic ULAZI U RIJALITI “IMANJE”! “Spasicu omladinu od ZLA!”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner