Background adbanner
calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKS NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE! Objavila šok video nakon što je uhvatilo nevreme! NIKAD VIĐENA FOTKA DECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podelio Manuelinu objavu iz detinjstva, pratioci oduševljeni! EVO ŠTA DA RADITE AKO SE U AUTU ZAGLAVITE U VODI! Ovih pet koraka mogu vam spasiti život! “SRCE ME BOLI” Maca skrhan od bola, objavio potresne prizore nakon stravične oluje: “Pružite pomoć preživelima” OVO JE LUKSUZNI DOM MILOŠA BIKOVIĆA! Glumac ovde živi sa ženom i sinom, a ovaj detalj su svi primetili! NOVE CENE ZA REGISTRACIJU VOZILA Sve zavisi od nekoliko faktora, a ova dva su najbitnija, evo koliko će vas ubuduće koštati! ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! OGLASIO SE RHMZ! Evo kada možemo da očekujemo smirivanje oluje! GLEDAJTE HYPE 2 TV! Programska šema za SREDU 3. JUL! U City Hype-u ispratite NOVE SKANDALE ANA IVANOVIĆ ZABRINULA PRATIOCE! Bivša teniserka objavila fotku u kupaćem, ljudi je gledaju u neverici! EVO KAKO SPREČITI ZAČEPLJENJE ODVODA! Ove tri stvari će vas spasiti, a ovo nikako ne smete da bacite u sudoperu! LUNA ĐOGANI OPSEDNUTA OVIM GLUMCEM! Zbog plastičnih operacija koje je radio, totalno je neprepoznatljiv! HYPE TV PROGRAM ZA SREDU 3. JUN 2024. GODINE! U “Pretresu” Milena Ćeranić odgovara na sve MISTERIJE! Šok izdanje! Lea Stanković napravila drastičnu promenu! (Foto) OVI DELOVI BEOGRADA MOGLI BI BITI TOTALNO POTOPLJENI! Prvi naredni pljusak donosi ozbiljne probleme! POSAO ZA VIŠE OD 1000 NASTAVNIKA! Uskoro konkurs za upražnjena mesta u školama, za 4 godine zaposleno gotovo 30.000 ljudi

KO ĆE NASLEDITI BOGATSTVO METJUA PERIJA? Slavni glumac ostavio milione, a ovom imenu u njegovom testamentu niko se nije nadao!

Objavio: RHT
28/06/2024 6:59 PM

Ko će naslediti bogatstvo Metjua Perija?

Foto: Pinterest

Slavni glumac Metju Peri za života je sastavio testament u kojem je naveo kome će, u slučaju njegove smrti, pripasti sve što je stekao. Navedeno je nekoliko imena, a jedno posebno iznenađuje. Reč je Perijevoj bivšoj devojci Rejčel Dan (41). Koja će, prema želji pokojnika, naslediti deo njegovog bogatstva koje se procenjuje na 120 miliona dolara.

U dokumentima se navodi da su njegove “lične stvari” procenjene na milion dolara, što ne uključuje nakit, umetnine i automobile.

Ko će naslediti bogatstvo Metjua Perija?

Glumac je umro prošlog oktobra od akutnog dejstva ketamina, kako je navedeno u izveštaju lekara iz okruga Los Anđeles. Pet meseci nakon njegove smrti, njegov testament, koji je napisao 2009. godine, objavljen je, a US Weekly je dobio kopiju dokumenata.

Napomenuo je da njegova deca neće imati “izričito pravo” da koriste njegov novac nakon njegove smrti. Ali on nikada nije ni dobio dete.

Otkriveno je da je Peri u testamentu većinu svoje imovine ostavio svojoj fondaciji Alvy Singer Living Trust, nazvanoj po liku iz filma Vudija Alena „Eni Hol“, a da su kao korisnici poverenja imenovani i njegovi roditelji Džon Peri i Suzan Morison, kao i njegove polusestre Kejtlin Morison i Rejčel Dan.

U svojim memoarima iz 2022. “Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar”, Metju je pisao o susretu sa Rejčel, koja je bila 14 godina mlađa od njega. Nazvao ju je “bivšom devojkom svojih snova”. Njihova ljubavna veza trajala je od 2003. do 2005. godine.

– Sa Rejčel u mom životu znam da mogu da budem veoma posvećen, a ne neki sebičan momak koji samo želi da se druži sa svojim prijateljima. Želim da provedem vreme sa svojom devojkom i istražim šta znači imati mnogo bliži odnos nakon dugo vremena – rekao je Peri 2004. godine.

Nakon raskida njih dvoje su ostali u dobrim odnosima i od tada ona živi veoma povučeno i daleko od očiju javnosti.

Hypetv.rs/M.K.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner