Background adbanner
calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAV IZNEO SVE DETALJE O PROSIDBI MIONE! Svi detalji zajedničkog života i planova van rijalitija, Ša šokiran “Dalila se TAJNO UDALA?! Uskoro dobija SINA?!” Ekskluzivno! ŠOK prognoze Ivke Numerolog! (VIDEO) MARKO BIJELIĆ IMA NOVU DEVOJKU?! Sin Dragane Mirković u društvu BOMBASTIČNE PLAVUŠE! Odao ga jedan DETALJ! (FOTO) ZAVRŠEN UPIS U SREDNJE ŠKOLE! Evo koliko je učenika ostalo neraspoređeno Jelena Bačić Alimpić MAMI UZDAHE NA PLAŽI! Spisateljica GRMI U KUPAĆEM KOSTIMU! (FOTO) PEH NA NASTUPU?! SNIMAK SVE ŠOKIRAO! Karleuša nastupila posle ponoći, niko nije očekivao ovo! (VIDEO) U STANU PRONAĐENO ORUŽJE I TERORISTIČKA ZASTAVA: Becan Ramović u bekstvu “MOŽE MILJANA DA SE UDAJE, ali Željka NE SME DA VODI OD MENE!” Marija Kulić o unuku i ćerkinom ABORTUSU: “Pila je lekove koje nije smela!” (VIDEO) “JOJ DA SAM MALO STARIJI…” Lepa Lukić ne krije da joj se UDVARAJU! Opela po ženama koje rade plastične operacije: “KAD RAŠČEPI USTA…” EVO ŠTA OČEKUJE TURISTE IZ SRBIJE! Od 1. jula novine na crnogorskom primorju! Ognjenova Mina “zaradila” POLA MILIONA! Sve otkrila i dala obećanje: To joj čak NIJE NI PROFESIJA ČISTAČICE SA DŽOGERIMA NA NASTUPU DRAGANE MIRKOVIĆ! Niko nije očekivao ovako nešto (FOTO) “Vojaž i njemu slični NEĆE DOČEKATI NI KRAJ GODINE U ŠOUBIZNISU!” Karleuša DALA BRUTALNU LEKCIJU reperima i šokirala: “DILUJU D*OGU” ZNAK DA ON NE UŽIVA SA VAMA U KREVETU! Dobro obratite pažnju, ovo može da ukazuje na neverstvo! STIŽE ŽESTOKO NEVREME! Uživajte još danas, EVO KADA NAS OČEKUJU PROMENE! STIŽU DOBRE VESTI! Evo u čiju korist se okreću stvari! Škorpije popularnije nego ikada, jarčeve očekuju turbulencije, a vas?

APOKALIPSA U KRAGUJEVCU I NOVOM PAZARU! Ogromna oluja i nevreme nose sve sa sobom, oboreno drveće, stravične scene! (VIDEO)

Objavio: RHT
26/06/2024 5:30 PM

Apokalipsa u Kragujevcu i Novom Pazaru

Photo: Printscreen Instagram 192_rs

Snažno nevreme pogodilo je danas Kragujevac, uzrokujući veliku materijalnu štetu na objektima i vozilima, a jedna osoba je povređena. Vetar je podigao veliki deo limenog krova sa zgrade jedne firme kod Velikog parka, koji preti da padne na ulicu.

Apokalipsa u Kragujevcu i Novom Pazaru

Nevreme koje je pogodilo Kragujevac i okolinu nije samo uzrokovalo materijalnu štetu, već je i ugrozilo bezbednost građana. Vetar je bio toliko jak da je podigao deo limenog krova sa zgrade, što predstavlja veliku opasnost za prolaznike.

Nevreme u Kragujevcu

Takođe u Kragujevcu, na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se kako jak vetar nosi krov sa stare zgrade.

Osim materijalne štete na objektima i vozilima, jedna osoba je povređena. Takođe, postoji opasnost da deo limenog krova sa zgrade jedne firme padne na ulicu, što bi moglo da ugrozi bezbednost građana.

Oluja u Novom Pazaru

Jako olujno nevreme praćeno jakom kišom i vetrom pogodilo je tokom popodnevnih sati Novi Pazar. Zbog obilnih padavina u kratkom vremenskom roku, kolektori nisu mogli da prime sve i voda se izlila na ulice.

-Oluja je bila tako jaka da je čupala drveće iz korena, stabla su pala na ulicu. Samo pukom srećom izbegnuta je tragadeija. Nosilo je po ulici inventar kafića, tende i prevrtalo suncobrane. Ne znamo koliko dugo je trajalo, ali je bio zaista strašno – kaže za RINU jedan od građana koji se zatekao na licu mesta.

Očekuje se da nadležne ekipe što pre izađu na teren i sanraju nastalu štetu. Vodostaj reka za sada nije u porastu, ali se stanje i dalje iz minuta i minut prati.

– Ovo je nezapamćeno, u tri sata popodne se smrklo kao da je noć – dodaju građani.

Prema informacijama Zorana Kočovića, načelnika Uprave za vanredne situacije jako nevreme zadesilo je opštinu i Knić.

Jako olujno nevreme praćeno jakom kišom i vetrom pogodilo je tokom popodnevnih sati Novi Pazar. Zbog obilnih padavina u kratkom vremenskom roku, kolektori nisu mogli da prime sve i voda se izlila na ulice.

– Oluja je bila tako jaka da je čupala drveće iz korena, stabla su pala na ulicu. Samo pukom srećom izbegnuta je tragadeija. Nosilo je po ulici inventar kafića, tende i prevrtalo suncobrane. Ne znamo koliko dugo je trajalo, ali je bio zaista strašno – kaže za RINU jedan od građana koji se zatekao na licu mesta.

Vetar je u Mirijevu i Malom Mokrom Lugu lomio drveće, a leteli su krovovi.

Hypetv.rs/E.B./Rina

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

Adaktar obmanuo naciju?! Oglasio se muzej Jugoslavije povodom Titovog odela?!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner