Background adbanner
calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! Velike gužve na granicama, kolone u nedogled! “Želim da mi se ćerka zove LONDON!” Trudna pevačica ŠOKIRALA: “Bivši su mi bili kao ŽENE!” (VIDEO) MARIJA KULIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Pakao pred sami kraj, Miljana će doživeti nervni slom, ovo niko nije očekivao STRASTVENI I EKSPLOZIVNI! Ovi horoskopski znaci obožavaju drame! “CAR ĆE BITI DIVAN OTAC!” Ekskluzivno! Ivana Krunić podržala LJUBAV Filipa i Aleks! (VIDEO) RUSKI MEDIJI PRENELI VUČIĆEVE REČI: Zapad ne interesuju ni ukrajinske, ni ruske žrtve! OČEKIVANO! KONAČNI KRAJ MIONE I REPERA! Pevačica se odlučila za Stanislava Konstruktivan razgovor sa predstavnicima kompanije Milbauer: Unapređenje bezbednosnih sistema u izradi personalizovanih dokumenata! OVAJ LETNJI RUČAK MORATE DA NAPRAVITE! Krompir sa šunkom i pavlakom će vas ODUŠEVITI! OVA BILJKA PRIVLAČI BOGATSTVO KAO LUDA! Retki znaju tajnu ko je se dočepa ima da uživa u blagodetima “Aneli će POBEDITI?! Lažirala je TRUDNOĆU?!” Ekskluzivno! Ivka Numerolog URNISALA Ahmićevu! (VIDEO) Dejana Živković pokazala kako IZGLEDA BEZ ŠMINKE! ŽESTOKO POTKAČILA druge: “Razmislite kod kojeg doktora se obraćate za zahteve!” (VIDEO) SVAKI SAČUVAN ŽIVOT JE VELIKI USPEH: Ivica Dačić na promociji kampanje “Vozi odmoran”! VLADIMIR LUČIĆ: “Telekom posluje impresivno, konkurencija da se pozabavi svojim problemima” KIJANJE NIJE BEZAZLENO! Stručnjaci upozorili na JEDNO: Evo ko može biti u OPASNOSTI! POJAVIO SE NOVI SVEDOK U SLUČAJU DANKE ILIĆ! Ovo su ključne informacije

CITY HYPE: Zorica Brunclik okitila koleginicu zbog dekoltea!? Sita Ahmić o setrinoj trudnoći, Asminu i Staniji! Katarina Živković pokazala trudnički stomak

Objavio: RHT
25/06/2024 2:53 PM

CITY HYPE:

City Hype

U današnjem izdanju emisije City Hype, koja se emituje od 19 časova gledaćete:

-Sita Ahmić progovorila o teškom periodu za njenu porodicu, te se dotakla odnosa Stanije i Asmina!

-Najaktuelnije vesti iz showbiza koje su obeležile dan za nama, saznaćete u rubrici ’Šuškanja’!

-Rijaliti Imanje počinje 7. septembra, a prijave za najbolji show program na našim prostorima samo pristižu!

-Zorica Brunclik nam je ispričala, kako to izgleda kada ona daje bakšiš Ani Bekuti!

-Slušamo Tamaru Milutinović i njenu novu pesmu ’Cakim pakum’.

-Dobrodošli u City Hype!

City Hype: rubrika ‘Šuškanja’

-Adam Adaktar obmanuo naciju?! Oglasio se muzej Jugoslavije, povodom navoda da su mu iznajmili čuveno odelo Josipa Broza Tita.

Adam Adaktar: Hypetv.rs

Katarina Živković uživa u trudničkim danima i nedavno je oduševila sve poslednjom fotografijom. Kaća se slikala u ogledalu luksuznog garderobera, noseći usku majicu i suknju sa šlicem koji je savršeno istakao njen trudnički stomak što je mnogima privuklo pažnju.

printscreen:IG katarina_zivkovic_official

Pevač Darko Lazić nedavno je doživeo pravi haos kada je na letovanju u Turskoj saznao da mu se majka Branka tajno udala u Beču. On i dalje ne želi da prihvati tu činjenicu, što je javno i potvrdio.

Darko i Katarina Lazic: Hypetv.rs

CITY HYPE:

Hypetv.rs/V.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner