Background adbanner
calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RAJIČIĆ OTKRIO SVE O AFERI SA ŽENOM IVANA MARINKOVIĆA? Raskrinkao kako će joj se vrela akcija obiti o glavu, SKANDAL! OVO SU NOVE CENE GORIVA! Važiće u narednih sedam dana! OTKRIVENO KOLIKA JE PENZIJA NAKON 15 GODINA RADNOG STAŽA: Ovo je detaljna računica MOŽETE I SAMI IZRAČUNATI: Evo koja je idealna težina u odnosu na visinu i godine “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da ćuti! “CRNA SMRT” SE VRATILA! Prijavljen slučaj bolesti koja je u srednjem veku UBILA MILIONE, a evo ko je najugroženiji ANELI UGLEDALA ASMINA I ĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! “DAJ BOŽE DA SE ZAVRŠI NA OVOME!” Vanja Mijatović o nemiloj situaciji Aleksandre Mladenović! “AKO BI MU ZATREBALO SRCE, DALA BIH SVOJE!” Vanja Mijatović KROZ JECAJE govorila o NJEMU, a tek kada ga je videla OSTALA BEZ REČI! “DAVILA JE DETE I VUKLA GA ZA KOSU” Preokret u vezi tuče NA BAZENU U NOVOM SADU: Svedoci otkrili šta se zapravo desilo, ŠOKANTNO! PRVA FOTKA TAMARE DRAGIČEVIĆ SA SINOM! Njena objava topi srca, glumica u naručju drži svog dečaka! (FOTO) “Maja Marinković je devojka za PRIMER!” Ekskluzivno! ŠOK izjave doktorke Nade Macure! (VIDEO) EVO KOJI FAKULTET SE NAJVIŠE UPISUJE U SRBIJI! Većina studenata je na državnim univerzitetima “ULETEO S PIŠTOLJEM, POLOMIO LOKAL” Naša pevačica otkrila sve o skandalu sa nastupa: “Naredio nam je…” OVO SU SIMPTOMI SUNČANICE, TOPLOTNOG UDARA I ISCRPLJENOSTI: Evo kada se javlja glavobolja STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova ćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO)

“FALE MI INTIMNI ODNOSI!” Aleksandru Bursać je VERIO 10 GODINA MLAĐI, a ovako je ranije pričala o VRELIM TEMAMA

Objavio: RHT
25/06/2024 10:31 AM

“FALE MI INTIMNI ODNOSI!”

Aleksandra Bursać
Foto:Antonio Ahel/ATAImages, Aleksandra Bursać

Aleksandra Bursać nedavno se verila i to u Diznilendu!

Partner pevačice je zapravo njen kolega Stevan Sekulić.

aleksandra bursac stevan sekulic

Foto:Printsctreen/Instagram/bursacaleksandra_official, Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić

On je čak deset godina mlađi od nje a Bursaćeva je fotografiju vereničkog prstena pokazala na Instagramu.

Međutim, Aleksandri nisu uvek cvetale ruže u ljubavi. Kao što je poznato, jedan njen partner ju je ranije prevario sa starletom Anđelom Vešticom. Folkerku je ovo dotuklo, bila je očajna i između ostalog je promenila imidž. Iz crnke je prešla u tabor plavuša.

“FALE MI INTIMNI ODNOSI!”

Dosta kasnije, Aleksandra je dala izjavu za medije u kojoj je istakla da joj seksualni život nikako nije na nivou.

Svi me pitaju, to mi je pitanje već postalo… Meni se prava ljubav nije desilo, i sama sam godinama“, rekla je tada za medije.

Kako mi ne fali. Skoro sam Emiru rekla da mi je izašlo nešto na licu, on mi govori koji lek da uzmem. A ja kažem: “Emire moj, znam ja šta meni treba”. Da ne shvate ljudi pogrešno, svakoj ženi i svakom muškarcu to treba. Ne samo to, ljubav, sve“, dodala je Anđela 2022. godine.

Očigledno je da se situacija promenila a to je obelodanjeno dve godine kasnije. Aleksandra Bursać nedavno je snimila i duetsku pesmu sa svojim izabranikom.

Aleksandra Bursać
Foto: ATA Images, Aleksandra Bursać

Aleksandra Busać na sceni se pojavila 2008. godine a posle jednog muzičkog takmičenja snimala je pesme Padale su kiše, Dobri momci ne postoje, Znaš da volm te, Grom…

Pevačica je rođena 1988. godine.

Hypetv.rs/V.M.

SVE VESTI IZ RIJALITIJA IMANJE ČITAJTE OVDE!

SVE I SAD! VAŠ HYPE TV!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner