Background adbanner
calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NATAŠA BEKVALAC MI JE KAO DRUGA MAJKA! Verovala je u mene” Djana Smajo otkrila: “Njene ćerke vole moje pesme” STRUČNJAK ZA DUGOVEČNOST OTKRIVA ŠOK INFORMACIJU: „Ako želite da živite duže, posle 50. godine pijte ovaj vitamin“ “UHVATILA GA JE SEKTA I GOTOVO” Stravična ispovest oca vehabije koji je juče ranio žandarma: Evo šta je radio! DJANA SMAJO: “Nisam u vezi sa Tomom! Snimili smo duet, radujem se tom projektu!” “MISLILA SAM DA ĆE SVE BITI OKEJ” Stanija Dobrojević na ivici suza o spontanom pobačaju, ne može više da ćuti o Asminu! OVO JE DIJETA BIJONSE! Za 22 dana smršala 11 kilograma, ovo su njeni tajni trikovi! MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! MIONA I STANISLAV PRIZNALI SVE O DOGOVORU! Nisu znali da kamere snimaju, pa se izlanuli, sada je sve jasno! Evo koji im je bio plan “TEA TAIROVIĆ JE POČELA SA MNOM DA RADI C*GANSKE SVADBE!” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: “Sada je ona MEGA ZVEZDA!” VODITELJKA SMRŠALA 30 KILOGRAMA! Izbacila jednu stvar! Promenila život i dovela liniju do savršenstva “DŽEJ JE PLAKAO DOK SAM MU PEVAO!” Ekskluzivni intervju Đovanija Bajramovića: “Tea Tairović je sa mnom počela da radi c*ganske svadbe!” BLAM, PLJUSNULA! MAJA BEROVIĆ SE PROSULA NA BINI! Pevačica završila na leđima Herojskim činom sprečen dalji tok terorističkog akta: Ivica Dačić i ambasador Izraela obišli povređenog pripadnika Žandarmerije ŠOK! PALO POMIRENJE!? STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo!

PREDSEDNIK SUMIRAO PRETHODNU NEDELJU: Potrebni su nam sva snaga, mudrost i jedinstvo

Objavio: RHT
23/06/2024 7:23 PM

Predsednik sumirao prethodnu nedelju

Foto: Printscreen Instagram buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu i u svojoj objavi sumirao prethodnu nedelju.

-Svet se suočava sa sve većim izazovima, koji neće zaobići ni našu zemlju. Jedna po jedna, obistinjuju se zebnje o kojima vać dugo govorim. Zato nam je najvažniji zadatak da nastavimo da jačamo ekonomsku i državnu stabilnost, kao i bezbednost svakog građanina Srbije u vremenima koja dolaze.

Za mnogo toga smo se već pobrinuli, što su pokazali i neki regionalni događaji u nedelji za nama. Ipak moramo da radimo još više.

Potrebni su nam sva mudrost, snaga i jedinstvo koko bismo izdigli Srbiju iznad svih sukoba i održali pravac napretka i mira uprkos geopolitičkim olujama kojima smo izloženi i okruženi. Samo tako ćemo da sačuvamo našu zemlju i narod. Nema teže, ali ni svetije dužnosti od ove.

Živela Srbija! – napisao je predsednik Vučić u svojoj objavi.

hypetv

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner