Background adbanner
calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“LUKAS PRAVI KONCERT NA MARAKANI! MARAKANA, BATO! Meni je želja da napunim ARENU pa da UMREM” Đovani Bajramović “SLUŠAM PESMU I PLAČEM” Srceparajuće oglašavanje Mirze Selimovića nakon smrti majke, ne može da dođe sebi od bola “NATAŠA BEKVALAC MI JE KAO DRUGA MAJKA! Verovala je u mene” Djana Smajo otkrila: “Njene ćerke vole moje pesme” STRUČNJAK ZA DUGOVEČNOST OTKRIVA ŠOK INFORMACIJU: „Ako želite da živite duže, posle 50. godine pijte ovaj vitamin“ “UHVATILA GA JE SEKTA I GOTOVO” Stravična ispovest oca vehabije koji je juče ranio žandarma: Evo šta je radio! DJANA SMAJO: “Nisam u vezi sa Tomom! Snimili smo duet, radujem se tom projektu!” “MISLILA SAM DA ĆE SVE BITI OKEJ” Stanija Dobrojević na ivici suza o spontanom pobačaju, ne može više da ćuti o Asminu! OVO JE DIJETA BIJONSE! Za 22 dana smršala 11 kilograma, ovo su njeni tajni trikovi! MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! MIONA I STANISLAV PRIZNALI SVE O DOGOVORU! Nisu znali da kamere snimaju, pa se izlanuli, sada je sve jasno! Evo koji im je bio plan “TEA TAIROVIĆ JE POČELA SA MNOM DA RADI C*GANSKE SVADBE!” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: “Sada je ona MEGA ZVEZDA!” VODITELJKA SMRŠALA 30 KILOGRAMA! Izbacila jednu stvar! Promenila život i dovela liniju do savršenstva “DŽEJ JE PLAKAO DOK SAM MU PEVAO!” Ekskluzivni intervju Đovanija Bajramovića: “Tea Tairović je sa mnom počela da radi c*ganske svadbe!” BLAM, PLJUSNULA! MAJA BEROVIĆ SE PROSULA NA BINI! Pevačica završila na leđima Herojskim činom sprečen dalji tok terorističkog akta: Ivica Dačić i ambasador Izraela obišli povređenog pripadnika Žandarmerije ŠOK! PALO POMIRENJE!? STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi!

SKANDAL! ASMIN NUDI 25 EVRA MUŠKARCU DA SPAVA SA ANELINOM SESTROM: Haos epskih razmera, isplivalo sve javno!

Objavio: RHT
23/06/2024 6:26 PM

Asmin nudi 25 evra muškarcu da spava sa Anelinom sestrom

Foto: Printscreen YouTube Hype

Sita Ahmić se sinoć uključila uživo u program putem telefonskog poziva, te se žestoko posvađala sa Stanijom Dobrojević. Asmin Durdžić je danas žestoko isprozivao Situ.

Naime, on je okačio novčanicu u vrednosti od 50 konvertabilnih maraka (oko 25 evra), te je ponudio nekome ko će spavati sa Sitom.

-Častim! 50 bosanskih maraka ko želi da po…e Situ 45 minuta! – napisao je Asmin, a jedna stranica je podelila fotografiju:

-Alibaba daje 50km ko bude imao s**s sa Sitom. Povećaj satnicu da sakupljamo prijave – dopisali su admini ove grupe, a Durdžić je podelio objavu na svom profilu.

Asmin nudi 25 evra muškarcu da spava sa Anelinom sestrom

Photo: Instagram/alibaba_durdzic

Inače, oglasila se i Sita, koja je dodatno prozvala Staniju.

– Na osnovu sinoćnje situacije, želim da se sada javno obratim dotičnoj pošto stalno i uporno tvrdi da je moja sestra ušla u Elitu zbog nje i preko njenog imena – započela je Sita, pa dodala:

– Prvo, moja sestra nije znala da je Stanija poznata “Gospođa” traži e*ače preko Instagrama, moja sestra nije bila ta koja je nametnula nju na polni organ od Alibabe. I ako traži krivca u tome, neka se obrati svom kerovodi u krevetu! Šta je moja sestra trebalo, da ćuti i da čestita tada Standži što joj je sa voljom njenom i Alibabinom odvojili Noru od oca i nanela na dete ljagu. Malo joj je bilo sve, nego je još nazivala cigančetom koje prosi!!! – nastavila je Ahmićeva, pa optužila Dobrojevićevu da laže:

Photo: Youtube/Zadruga Official

“Hofman je od Stanije napravio plejboj zečicu”

– Kaže nije govorila da je imala spontani radi stresa koji joj je dala moja sestra. Nek vrati prvo njeno gostovanje, kao i gostovanje njenog kerovoda. On je javno govorio da smo mi krive za njen stres, pobačaj i ostalo. Ne, nismo mi krivi, nego njen kerovoda i njegove laži. Hofman je od nje napravio plejboj zečicu, A Alibaba mahalušu. Hvala joj što je smeće izbacila iz naše kuće. Nadam se da je ponosna izborom svojim i hvala joj što je na kraju priznala da je ipak bio naš bivši zet iz pakla, a ono što sledi je da će biti njihov zet iz pakla, koji će vrlo brzo da priča da ga je njen brat muvao i slično! – dodala je Sita.

– Gospodžo Trandžo, mi smo se rodile u Dubrovniku, a ne u nekoj nedođiji (kako ti kažeš, seljačnuro), a ti u selu pokraj Virovitice. Mi živimo na realaciji Dubrovnik – Sarajevo, a ti u Rumi (da se niko ne naljuti), tako da blam si. I svako tvoje gostovanje samo to potvrđuje. Ti si žena koja je u emisiju došla obučena kao da ide na plažu. U svojih 40 godina vrediš sve skupa 15,5 evra, ti nekome držiš predavanje…. Hvala i prijatno! – zaključila je Ahmićeva.

Hypetv.rs/E.B.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

Zašto žene biraju uspešne muškarce, a muškarci neuspešne žene? KAKO UKLOPITI LJUBAV I FINANSIJE?

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner