Background adbanner
calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“UHVATILA GA JE SEKTA I GOTOVO” Stravična ispovest oca vehabije koji je juče ranio žandarma: Evo šta je radio! DJANA SMAJO: “Nisam u vezi sa Tomom! Snimili smo duet, radujem se tom projektu!” “MISLILA SAM DA ĆE SVE BITI OKEJ” Stanija Dobrojević na ivici suza o spontanom pobačaju, ne može više da ćuti o Asminu! OVO JE DIJETA BIJONSE! Za 22 dana smršala 11 kilograma, ovo su njeni tajni trikovi! MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! MIONA I STANISLAV PRIZNALI SVE O DOGOVORU! Nisu znali da kamere snimaju, pa se izlanuli, sada je sve jasno! Evo koji im je bio plan “TEA TAIROVIĆ JE POČELA SA MNOM DA RADI C*GANSKE SVADBE!” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: “Sada je ona MEGA ZVEZDA!” VODITELJKA SMRŠALA 30 KILOGRAMA! Izbacila jednu stvar! Promenila život i dovela liniju do savršenstva “DŽEJ JE PLAKAO DOK SAM MU PEVAO!” Ekskluzivni intervju Đovanija Bajramovića: “Tea Tairović je sa mnom počela da radi c*ganske svadbe!” BLAM, PLJUSNULA! MAJA BEROVIĆ SE PROSULA NA BINI! Pevačica završila na leđima Herojskim činom sprečen dalji tok terorističkog akta: Ivica Dačić i ambasador Izraela obišli povređenog pripadnika Žandarmerije ŠOK! PALO POMIRENJE!? STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! OGOLILA DUŠU U EMISIJI! Zejna:”Sve traume su od oca, majke su žrtve…” VUČIĆ SUMIRAO PRETHODNU NEDELJU: “Budućnost Srbije je u radu, napretku i ekonomskom razvijanju”

MAJA BEROVIĆ KRSTI SINA LAVA! Stigla sa mužem u Hram Svetog Save: Zablistala u uskoj haljini, a njena jača polovina nosi naslednika ponosno

Objavio: RHT
23/06/2024 5:42 PM

Maja Berović krsti sina

Photo: M.M./ATAImages

Danas je u Hramu Svetog Save u Beogradu održano krštenje Lava, sina popularne pevačice Maje Berović. Ovaj svečani događaj privukao je pažnju medija i javnosti, a Maja je sa porodicom stigla u Hram sa osmehom na licu, spremna za ovaj važan trenutak.

-Zdravo svima. Osećam se fantastično – izjavila je Maja Berović, dok je sa suprugom Alenom i najbližim članovima porodice ulazila u Hram.

Maja je plenila pažnju svojim izgledom.

Maja Berović krsti sina

Photo: M.M./ATAImages

Pevačica je za ovu priliku odabrala elegantnu dugu haljinu roze boje, koja je savršeno isticala njen stil i lepotu. Uz haljinu, nosila je i malu crnu “Balenciaga” torbicu koja je bila pravi modni detalj i privukla je mnoge poglede.

Njen suprug Alen nosio je njihovog sina Lava, koji je za ovu svečanu priliku bio obučen u svečani stajling. Mali Lav je izgledao preslatko u svojoj elegantnoj odeći, što je dodatno doprinosilo svečanoj atmosferi ovog događaja.

Photo: M.M./ATAImages

Oni su stigli u Hram stigla nekoliko minuta pre početka svetog čina. Prisutni novinari i fotoreporteri imali su priliku da zabeleže svaki trenutak ovog važnog dana za porodicu Berović. Maja je pozdravila pripadnike medija sa osmehom.

Krštenje je obavljeno u prisustvu najbližih prijatelja i članova porodice, koji su došli da podele radost sa Majom i Alenom.

Hypetv.rs/E.B.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

Zašto žene biraju uspešne muškarce, a muškarci neuspešne žene? KAKO UKLOPITI LJUBAV I FINANSIJE?

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner