Background adbanner
calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽENA UBIJENOG TERORISTE NAPUSTILA ZEMLJU PRE TRI DANA! Imaju malo dete, a ona je trudna? Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić/HYPE PAPARAZZO Predsednik Vučić otkriva detalje brutalnog čina ispred izraelske ambasade: Ovo je smišljeni teroristički napad, ništa tu nije slučajno! OTKRIVEN NAJZDRAVIJI DORUČAK KOJI PRODUŽAVA ŽIVOT! Cena će vas oduševiti, ekonomično i brzo! EVO KAKO IZGLEDAJU UNUKE VESNE ZMIJANAC! Nikolija prvi put pokazala ćerke (FOTO) OBELEŽAVAMO PETROVSKE POKLADE! Za zdravlje čitave porodice treba uraditi jednu stvar SPAKOVALA KOFERE, NAPUSTILA SRBIJU! HITNO OTIŠLA NA OSTROG! STANIJA SE MOLI! Sada je sve jasno (FOTO) POVEDITE RAČUNA O JEDNOJ STVARI! Kome u julu pucaju veze, a ko će se zaljubiti?! OVO VREME JE NAJBOLJE ZA ZALIVANJE! Pravlno negovanje je ključno, OBRATITE PAŽNJU! “ANELI JE SRAMOTA za ŽENE koje se BORE za POTOMSTVO!” Ivka Numerolog nije štedela Ahmićevu, a evo šta misli o novom rijalitiju IMANJE! (VIDEO) Ovo je PRAVO IME NADICE ADEMOV! Gotovo niko ne zna kako se pevačica zove! Detalje ispričala u “Pretresu” (VIDEO) DRAGANA MIRKOVIĆ I LUKAS ODUŠEVILI UPRKOS PREPREKAMA: Otpevali deo svog dueta “Sad i zauvek” i publiku bacili u trans! SKANDAL U CIRIHU! Zbog neodgovornosti organizatora publika ostala uskraćena za nastup Ace Lukasa: Pevač se oglasio za Hype! DOKTOR OBJASNIO KOJI DORUČAK TREBA DA IZBEGAVAMO! Namirnica koja je bila svakodnevno na našem jelovniku “Drugi izvođači su PROBILI TERMINE” ACA LUKAS NA NASTUPU U CIRIHU OTPEVAO JEDAN HIT zbog BAHATOSTI KOLEGA i nemarnosti organizatora (VIDEO) “TRI MESECA NISAM GOVORILA SA RODITELJIMA ZBOG NJEGA!” Nadica Ademov otvorila dušu: “NISU ME SE ODREKLI, BILI SU LJUTI!”

BILA JE NAJPOŽELJNIJA VODITELJA: Udala se za moćnika, a onda odjednom NESTALA: Evo kako danas izgleda Rada Radenović! (FOTO)

Objavio: RHT
22/06/2024 11:35 PM

Evo kako danas izgleda Rada Radenović

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Rada Radenović je bila jedna od najlepših voditeljki čije je lice krasilo televizijske ekrane. Njena lepota bila je predmet neprestanih razgovora, ali je Rada ipak odlučila da se povuče iz medija i posveti porodici.

Tokom svoje karijere, Rada je vodila različite emisije. Poslednja emisija koju je vodila bila je “Rada sam” do 2018. godine, nakon čega se odlučila za povlačenje sa malih ekrana.

Evo kako danas izgleda Rada Radenović

Photo: Printscreen Instagram/radaradenovic

Poslednjih godina, Rada se posvetila svom sinu Petru, koga je dobila 2010. godine sa tada oženjenim biznismenom iz Crne Gore, koji iz prethodnog braka ima dvoje dece.

Rada sa sinom živi u prostranom stanu u Beogradu, a delić luksuza u kojem uživaju je podelila na svom Instagram profilu.

Rada je bila predmet pažnje i zbog svog izuzetnog izgleda, a mediji su pisali o njenim posetama ordinacijama plastičnih hirurga.

Photo: Printscreen Instagram/radaradenovic

U to vreme, Rada je bila tražena kao model za idealne obline, a doktori su se trudili da stvore grudi identične njenima. Rada je ranije otkrila da su je vodili od jednog do drugog plastičnog hirurga kako bi poslužila kao model za savršenstvo.

 Šetale su me od jednog do drugog plastičnog hirurga i tražile da im naprave grudi poput mojih. Na početku dvehiljaditih je bilo ludilo, a doktori bi obično „padali u nesvest“ kada bi u ordinaciji ugledali prijateljicu i mene. Ona želi da ima identične, a ja, prema njihovim rečima, služim kao model za savršenstvo – pričala je ranije rada, a prenosili su domaći mediji.

Photo: Printscreen Instagram/radaradenovic

Iako je njena lepota bila neosporna, Rada je odlučila da se povuče sa malih ekrana i posveti porodici. Njen porodični život i posvećenost sinu Petru sada su u fokusu, dok je njena karijera u medijima ostala iza nje.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

“Varao sam zenu sa 28 godina mladjom!” Đuro Palica “Prodao sam ferari za flasu viskija!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner