Background adbanner
calendar

Četvrtak 18. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DIVNE VESTI IZ DOMA ANE SEVIĆ! Svima osmeh od uveta do uveta, evo o kakvom IZNENAĐENJU je reč! OLAF ŠOLC SLETEO U BEOGRAD! Predsednik Vučić dočekao nemačkog kancelara: “Dobro došli u Beograd!” NEMA VEĆE BRUKE! ĐOKOVIĆ NIJE U TOP 10 SPORTISTA NA SVETU?! Sramna lista objavljena, evo ko je “bolji” od njega MAKRON O POSETI BEOGADU: Planiram da završim pregovore o prodaji “rafala” NADAL PRESTRAVIO NAVIJAČE! Bacio se na zemlju, a onda je OVO zatražio! (VIDEO) NAJLEPŠA SLIKA KOJU ĆETE VIDETI DANAS! Nakon što je SAHRANIO OBA RODITELJA rijaliti učesnik volju za životom našao u SVOM NASLEDNIKU Vučić SUMIRAO POSETU LONDONU: “Moj posao je da zastupam interese svog naroda!” (VIDEO) IMA SE MOŽE SE! RADA MANOJLOVIĆ ULOŽILA BRDO PARA U NOVI BIZNIS! Radi sa sestrom, evo o čemu je reč: “Kupiću i nekretninu, ali…” “MIRNO SPAVAJ” Janjuš objavio sliku POKOJNOG BRATA: Od ovog prizora boli duša (FOTO) “MIONA JE ZMIJURINA KOJA MOŽE SAMO DA PEVA KOD FONTANE, dok joj PROLAZNICI bacaju novčiće!” Bivši rijaliti učesnici osuli paljbu POLICAJAC NAPADNUT NOŽEM U PARIZU! Napadač odmah NEUTRALISAN ŠOK FOTKA ZLATE PETROVIĆ! Uhvaćena u AKCIJI sa koleginicom, evo kako su se PONAŠALE (FOTO) MUČI VAŠ KISELINA U ŽELUCU?! PIJTE OVAJ ČAJ – rešava nadutost u stomaku! “ĆERKO, IDI ODMAH KUĆI, MIKROFON NIJE ZA TEBE!” Goca Šaulić opisala ŠOK RAZGOVOR ćerke Ilde i pokojnog Šabana (VIDEO) MC STOJAN I 22 GODINE MLAĐA ZORANA SE POMIRILI?! Uhvaćeni zajedno i OVO RADILI?! JAKO NEVREME U GUČI! JAK VETAR BIJE, sve se trese! Evo koji kraj još treba da se PAZI (VIDEO)

BIZARNO OGLAŠAVANJE DENIZ DEJM NAKON ŠTO JE ABORTIRALA DETE: Skandalozna izjava ostavila javnost bez teksta! (FOTO)

Objavio: RHT
22/06/2024 4:15 PM

Deniz Dejm nakon što je abortirala dete

Photo: Printscreen Instagram/denisedameofficial

Starleta Deniz Dejm šokirala je objavom na društvenim mrežama kada je počela da se šali na račun svog abortusa! Naime, ona je napisala da je ponosna na to što je njena beba, dok je još bila u stomaku, bila u Nemačkoj, nakon čega je ona otišla na kiretažu.

-Nisam znala da sam trudna dok sam bila u Berlinu. Srećna sam što je moje dete uspelo da uđe u “Berghain” pre nego što sam abortirala – napisala je ona.

Deniz Dejm nakon što je abortirala dete

Photo: Printscreen Instagram/denisedameofficia

Ovu izjavu mnogi su svrstali pod kategoriju “jezivo”, s obzirom na to da je Deniz mogla na ovaj način da se našali i dođe do dodatnog publiciteta.

Podsećamo, bivša učesnica rijalitija Deniz Dejm otišla je nedavno na kiretažu, nakon koje se oglasila iz bolnice. Ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi da ima braunilu na ruci, sa natpisom i stikerom da je abortus njeno pravo.

Photo: Printscreen Instagram/denisedameofficial

Posle toga se oglasila na društvenim mrežama, pa je objasnila da je sve bio samo njen izbor i da će o svemu podrobnije govoriti kad bude bila spremna. 

– Da, uradila sam abortus. Moje telo – moja odluka. Potreban mi je miran oporavak, molim sve da poštuju moju privatnost. Javljam se kad budem spremna. Mir i ljubav – poručila je Deniz, a njen postupak su mnogi osudili, jer su mislili da će odlučna bila u nameri da postane majka. 

Podsetimo, ona je samo tri dana ranije objavila snimak sa ultrazvuka, poručujući da je ušla u sedmu nedelju trunoće, a tada se ekskluzivno oglasila za Hype i otkrila detalje o ocu svoje bebe, a detaljnije u odvojenoj vesti.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

“Muškarci više nisu muškarci, a žene nisu žene!” Alka Vuica “Trebala sam ranije početi sa pevanjem!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner