Background adbanner
calendar

Četvrtak 12. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ZBOG STRAHA OD MENE NAPUSTIO JE SRBIJU!” Kristijan Golubović raskrinkao istetoviranog rijaliti učesnika, otkrio njegove mračne tajne! MILJANA KULIĆ UNIŠTILA SVE U RIJALITIJU! Objavljen necenzurisani kadar (FOTO) DRAMA NA VRAČARU! Tokom hapšenja muškarca POVREĐENI POLICAJCI – intervenisala i ekipa Hitne pomoći UHVAĆEN NA DELU! Hype paparazzo uslikao našeg glumca u šok izdanju: Evo šta radi kada misli da ga niko ne snima! (FOTO) SKANDAL! UROŠ ZALJUBLJEN U OVOG UČESNIKA?! Aneli će čupati kosu sa glave i DOŽIVETI SLOM JODŽIR ZAVRŠIO NA KLINICI! Isplivala fotografija sa stola ROĐENA KAO NJEGOŠ, PROMENILA POL, A SADA SE I SKINULA! Naša influenserka pokazala čime raspolaže, javnost u šoku “USKORO SE ŠIRIMO I NA MEDIJSKO NEBO HRVATSKE I AUSTRIJE!” Saša Mirković novom objavom želi da “oduva” sve konkurente u regionu! (FOTO) PROCURILI VRELI KADROVI NAŠE PEVAČICE! Vlažna, nauljana i hot mami na greh, od intime zastaje dah! (FOTO) “PRETUKLA MI JE…” Aneli Ahmić ZAVRŠILA U ZATVORU?! Isplivali jezivi detalji TUČE, ispovest ledi krv u žilama KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PONOVO ULAZI RIJALITI! Ovo mu je najteži zadatak do sada! SKINUO SE MUŽ MIE BORISAVLJEVIĆ! Njegove golišave fotke ugledale svetlost dana, SVI U ŠOKU! (FOTO) MILICA VELIČKOVIĆ SKINULA PRSTEN!? ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Terza samo pod ovim uslovima može da bude upisan kao otac ćerke! IZJEDNAČILA SE SA BIJONSE! Tejlor Svift osvojila sedam MTV-jevih VMA nagrada VRELA AKCIJA TEODORE I BEBICE PRED PUNOM SOBOM! Kamere usnimile skandalozne scene, ona se spustila… (FOTO) “Opozicija uspela da prevaziđe sebe!” Ana Brnabić se oglasila o predlozima za izmenu “zakona o rudarstvu”

DŽASTIN TIMBERLEJK PRVI PUT JAVNO O HAPŠENJU! Pevač izneo sve detalje, progovorio o svom skandaloznom ponašanju!

Objavio: RHT
22/06/2024 2:41 PM

Džastin Timberlejk prvi put javno o hapšenju

photo: printscreen/instagram/justintimberlake

Slavni muzičar Džastin Timberlejk, koji je nedavno priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju i saobraćajnih prekršaja, prekinuo je ćutanje o ovom događaju.

Tokom koncerta u Čikagu, prvog održanog u okviru njegove svetske turneje “The Forget Tomorrov” od hapšenja, Timberlejk se kratko obratio svojim fanovima, prenosi Dejli mejl.

– Bila je ovo teška nedelja. Znam da me je ponekad teško voleti, ali vi mi uzvraćate ljubav – rekao je.

Džastin Timberlejk prvi put javno o hapšenju

Nakon toga zahvalio se svima koji su ga podržali, dodajući da svi imaju uspone i padove.

Da li je stvarno popio samo jedan martini?

Strani mediji prenose da je nakon što divljačkom vožnjom ugrozio saobraćaj u stanici rekao da je popio “samo jedan martini”.

Podsećamo, kako je tada preneo “NBC Čikago”, Džastin je, navodno, popio samo jedan martini, a pri zaustavljanju policije imao je vidno “staklaste” oči i alkohol se osetio čim je spustio prozor automobila. Takođe je navedeno da je pao na alko-testu, kao i da nije mogao da hoda pravo niti balansira na jednoj nozi.

Hypetv.rs/M.K.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner