Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRANSFORMACIJA O KOJOJ SE PRIČA! Ovako je izgledala Ana Sević na početku (FOTO) TEA O OPERACIJAMA:” Moj izgled u poslednje vreme više košta” PROMOCIJA KNJIGE TOMI ZDRAVKOVIĆU! Veliko oduševljenje! Pojavila se i ona! SVE SPREMNO ZA FESTIVAL U ITALIJI! Najpopularnija manifestacija sa 350 štandova!  DEJAN DRAGOJEVIĆ ZADAO DOMAĆI ZADATAK! U D-Castu”priča koja je izazvala lavinu komentara! “ON DETE NIKADA NEĆE NAPRAVITI” Tara Simov UDARILA na Ša Ovo su PRVI ZNACI DIJABETESA koji ŠTETE ORGANIZMU: Ne deluju opasno na prvi pogled, ali… PRAVO U METU, POGAĐA I NAJHLADNIJE SRCE! Ovo je najtužnija pesma pisana po istinitom događaju MELANIJA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O TRAMPU! Otkrila pravu istinu o njihovom braku, evo kako se zapravo ponaša prema njoj Tijanin U*ICA JE BIO ZLOSTAVLJAN U DETINJSTVU?! Igor Jurić u “Malim stvarima”, evo šta je sve ispričao Snežani Dakić! TUGA! ZAVIJENI U CRNO! PREMINULA ČUVENA GLUMICA! Pronašli je u svom domu, porodica otkrila detalje tragedije! Vozači, obratite pažnju! Ove TRI STVARI morate UVEK imati u AUTU! KAĆA DOBILA VILU U BUDVI! Pevačica ne krije da poseduje dom na kome joj svi zavide! TEMPERATURA PADA ZA 20 STEPENI! Očekuje nas VREMENSKI UDAR, zahlađenje i pljuskovi GOCA NIKAD ISKRENIJE PROGOVORILA O INTIMNOM ODNOSU: “Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži …” Dnevni horoskop za subotu, 28. septembar: Škorpiju izjeda ljubomora, Vodolija emotivno ispunjena, a ovaj znak će prosperirati

“MONSTRUME, NIKO TI NE VERUJE!” Anelina sestra van sebe nakon njenog abortusa, hitno se oglasila i uputila šokantnu poruku Janjušu

Objavio: RHT
21/06/2024 10:30 PM

Anelina sestra van sebe nakon njenog abortusa

Foto:Instagram printscreen/mamasita/Youtube printscreen/Zadruga official

Foto: Instagram printscreen/sitaahmic/Youtube printscreen/Zadruga official

Foto: Instagram printscreen/sitaahmic/Youtube printscreen/Zadruga official

Starleta Aneli Ahmić vratila se nakon abortusa u jednoj privatnoj klinici, u rijaliti, gde su je dočekali cimeri u prostorijama gde borave Odabrani.

Njoj se u jednom trenutku pridružio i Janjuš, a nakon nekog vremena otišao je i ostavio je da grca u suzama, prekrivena jorganom.

Nakon ovih strašnih scena koje su zgrozile sve, oglasila se i njena sestra, Sita Ahmić, koja nije birala reči.

Anelina sestra van sebe nakon njenog abortusa

– Folirant i manipulator koji je svojim postupcima nagovarao na sve ovo, sada ima predstave u koje ne veruje apsolutno niko. Kakvo muško, greota od boga. Od prvog momenta monstrum, sramota me je njegove sramote i godina koje broji! Čovek koji ima samo jedan zadatak, da povređuje druge žene, ponižva ih i maltretira, daleko mu kuća – napisala je ona.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

U međuvremenu, nakon što je Marko Janjušević Janjuš saznao da se Aneli Ahmić vratila sa abortusa, odlučio je da se obuče i da joj odmah priđe.

Njih dvoje su zajedno plakali u kući Odabranih, a onda mu je ona poručila da joj ne prilazi.

– Nemoj da mi prilaziš – rekla je Aneli.

– Kako si? – upitao je on, a Aneli je smao plakala.

– Imam svašta da te pitam – dodao je Janjuš kroz suze.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Podsećamo, Aneli Ahmić danas je abortirala dete Marka Janjuševića Janjuša u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. Ona je na kliniku stigla nešto pre 11 častova, a napustila je malo posle 15 časova.

Pratilo ju je obezbeđenje, koje ju je sve vreme držalo za ruku.

Kako su joj cimeri redom prilazili u nameri da je pitaju kako je, mnoge je šokirala reakcija Maje Marinković, koja, se udaljila od Aneli i krišom komentarisala Anelin abortus. Detaljnije u odvojenoj vesti.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

“Zvezdan i Andjela ce se pomiriti!” PETRUCI “Sha ce pobediti! Markovo hapsenje je smejurija!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner