Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ON DETE NIKADA NEĆE NAPRAVITI” Tara Simov UDARILA na Ša Ovo su PRVI ZNACI DIJABETESA koji ŠTETE ORGANIZMU: Ne deluju opasno na prvi pogled, ali… PRAVO U METU, POGAĐA I NAJHLADNIJE SRCE! Ovo je najtužnija pesma pisana po istinitom događaju MELANIJA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O TRAMPU! Otkrila pravu istinu o njihovom braku, evo kako se zapravo ponaša prema njoj Tijanin U*ICA JE BIO ZLOSTAVLJAN U DETINJSTVU?! Igor Jurić u “Malim stvarima”, evo šta je sve ispričao Snežani Dakić! TUGA! ZAVIJENI U CRNO! PREMINULA ČUVENA GLUMICA! Pronašli je u svom domu, porodica otkrila detalje tragedije! Vozači, obratite pažnju! Ove TRI STVARI morate UVEK imati u AUTU! KAĆA DOBILA VILU U BUDVI! Pevačica ne krije da poseduje dom na kome joj svi zavide! TEMPERATURA PADA ZA 20 STEPENI! Očekuje nas VREMENSKI UDAR, zahlađenje i pljuskovi GOCA NIKAD ISKRENIJE PROGOVORILA O INTIMNOM ODNOSU: “Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži …” Dnevni horoskop za subotu, 28. septembar: Škorpiju izjeda ljubomora, Vodolija emotivno ispunjena, a ovaj znak će prosperirati “CELU NOĆ I JUTRO ANALIZIRAM SVE” Vučić o razgovorima o Kosovu i Metohiji JASNA PORUKA PREDSEDNIKA SRBIJE IZ NJUJORKA Vučić: Ko izgubi danas jednu godinu, izgubio je mnogo više godina napretka NIŠTA OD DUETA VESNE I NIKOLIJE!? Pevačica nikad iskrenije:”Bolje da se ne snima ništa na silu”  DEJAN DRAGOJEVIĆ ZADAO DOMAĆI ZADATAK! U D-Castu”priča koja je izazvala lavinu komentara: KIM KARDAŠIJAN IMA NEIZLEČIVU BOLEST? Starletu rigorozna dijeta koštala zdravlja, a razlog je BIZARAN

EVO U KAKVOM JE STANJU BRANKA PETRIĆ NAKON ŠTO JOJ JE NAGLO POZLILO: Hitno primljena na ortopediju, ovo su povrede koje je zadobila

Objavio: RHT
20/06/2024 9:50 PM

Evo u kakvom je stanju Branka Petrić

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Glumici Branki Petrić pozlilo je tokom predstave “Da krenemo ispočetka”, a prilikom pada sa pozornice ona je zadobila povrede. Detaljnije u odvojenoj vesti.

Evo u kakvom je stanju Branka Petrić

Hitna pomoć prevezla je Branku u bolnicu, na ortopediju, a glumica je zadobila povredu ramena.

Bila u bolnici zbog korone

Photo: Printscreen RTS

Podsetimo, Branka je imala zdravstvenih problema i kada je zbog koronavirusa ležala na infektivnoj klinici.

– Ležala sam osam dana na Infektivnoj klinici zbog korone. Celo osoblje u bolnici od sestara, preko bolničarki, pa do lekara bilo je fantastično, strpljivo, profesionalno. Oni su se sa velikom pažnjom odnosili prema svakom bolesniku. U sobi sam bila sa tri divne cimerke koje su bile toliko pozitivne osobe. Jedna drugoj smo pomagale i da je to bilo drugačije, verujem da bi mnogo kasnije ozdravile – rekla je ona tada.

Ona je jednom prilikom opisala kako je izgledao njen dan uoči smrti supruga, kog nikada nije prebolela. 

– Dan ranije igrala sam predstavu “Tako je moralo biti”, u kojoj glavni lik sebi život oduzima hicem iz pištolja. Kakve li ironije! Sutradan ujutro bili smo zajedno kod kuće. Krenula sam kod frizera i dok me je pratio do vrata, rekla sam mu da te večeri ne igram u pozorištu i da ćemo biti zajedno. Zagrlio me je i ni po čemu nisam osetila da ga poslednji put vidim živog.

Vratila sam se za manje od sata, jedva čekajući da mu pokažem novu frizuru, a dočekala me je sablasna praznina. Glava mu je bila na jastuku koji je doneo iz naše spavaće sobe i da nisam videla pištolj u njegovoj desnoj ruci, kojom je pucao u slepoočnicu, i malo krvi na čelu i po kosi, mislila bih da je čvrsto zaspao. Mislim da se pokrio caršavom da odmah ne doživim šok i da se ne zaprljaju zidovi. Kakva estetika smrti – ispričala je svojevremeno glumica.

Hypetv.rs/E.B./Telegraf

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner