Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TUGA! ZAVIJENI U CRNO! PREMINULA ČUVENA GLUMICA! Pronašli je u svom domu, porodica otkrila detalje tragedije! Vozači, obratite pažnju! Ove TRI STVARI morate UVEK imati u AUTU! KAĆA DOBILA VILU U BUDVI! Pevačica ne krije da poseduje dom na kome joj svi zavide! TEMPERATURA PADA ZA 20 STEPENI! Očekuje nas VREMENSKI UDAR, zahlađenje i pljuskovi GOCA NIKAD ISKRENIJE PROGOVORILA O INTIMNOM ODNOSU: “Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži …” Dnevni horoskop za subotu, 28. septembar: Škorpiju izjeda ljubomora, Vodolija emotivno ispunjena, a ovaj znak će prosperirati “CELU NOĆ I JUTRO ANALIZIRAM SVE” Vučić o razgovorima o Kosovu i Metohiji JASNA PORUKA PREDSEDNIKA SRBIJE IZ NJUJORKA Vučić: Ko izgubi danas jednu godinu, izgubio je mnogo više godina napretka KIM KARDAŠIJAN IMA NEIZLEČIVU BOLEST? Starletu rigorozna dijeta koštala zdravlja, a razlog je BIZARAN ŠOK! EVO KOLIKO GODINA ZAPRAVO IMA HARIS DŽINOVIĆ! Otkriveno i koliko je stariji od Meline REŠILA DA SE POVUČE! Evo gde se nalazi Anita nakon raskida sa Anđelom, potpuno slomljena?! “SARAĐIVALI SU” SKANDAL! Otkriveno da je Britni Spirs povezana sa uhapšenim Didijem! OVO JE FINANSIJSKI HOROSKOP ZA OKTOBAR! Škorpije će doživeti šok vesti, Device očekuju veliki troškovi SMRŠALA 65 KILOGRAMA I PODELILA SVE JAVNO! Bivša učesnica rijalitija imala 3 operacije, evo šta joj se desilo PAF DEDI ŽELI DA SVEDOČI NA SOPSTVENOM SUĐENJU?! Doneo šokantnu odluku nakon što je optužen za niz stravičnih zločina! SENIDAH REKLA, PA POREKLA! ISPLIVAO DOKAZ! Snimak gde pevačica peva na svadbi usijao društvene mreže! Evo kako uveseljava narodnu masu! (VIDEO)

SKANDALOZNO! UČESNICA VREĐA TRUDNU ANELI I NJENU NEROĐENU BEBU: Haos u rijalitiju, Janjuš ključa od besa

Objavio: RHT
15/06/2024 10:32 PM

Učesnica vređa trudnu Aneli

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

U toku današnje ankete u rijalitiju, ukućani su birali najkoristoljubivije osobe. Anđela Šparavalo iskoristila je priliku i žestoko nagazila Aneli Ahmić.

Podsetimo, Aneli Ahmić je danas napustila rijaliti kako bi otišla u pratnji obezbeđenja i produkcije do ginekologa, gde je obavila pregled. Aneli je zatrudnela sa Markom Janjuševićem Janjušem, te je produkcija izvela na redovnu kontrolu.

Učesnica vređa trudnu Aneli

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Prvo mesto je Žana koja koristi ovde kako je majka i presveta, najbolja a pritom samo je svi komentarišu ovde, koristi bolesnike da im daje hranu i vodu samo zato što ne može da istrpi kritike, priča ovde kako ima svoju tačku gledišta, koristi Marka i Milenu kako bi svoje stavove poduprla, podmićuje ovde Uroša garderobom kako bi pljuvao Uroša. Broj dva je Aneli zato što koristi ovde trudnoću kako bi rekla da je mi napadamo i onda kao glumi žrtvu, ušla je svesno ovde tako da je znala šta će se dešavati i treće mesto Uroš i Miljana koji koriste ljude tako što koriste svoje ljude kako bi imali podršku a pričaju o tim ljudima sve najgore -rekla je Anđela.

Janjuš prišao Aneli

Dok su takmičari vodili debatu i anketu za crnim stolom, Marko Janjušević Janjuš prišao je starleti Aneli Ahmić, kako bi je upitao kako joj je bilo kod ginekologa na pregledu. Podsetimo, Aneli je ranije danas izvedena u pratnji produkcije kod doktora, gde je trebala da odluči da li će zadržati ili ne bebu. 

– Hoćeš li mi reći šta je bilo na pregledu? -rekao je Janjuš.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Sve je bilo u redu na pregledu i toliko o tome, neću više da pričam o tome. Pokazao si se u najgorem periodu kao đubre i ne želim ad pričam o tome – rekla je Aneli.

– Hajde izađi napolje da porazgovaramo, čuješ li me? Ajde da porazgovaramo napolju, ajde sa mnom -rekao je Janjuš.

– Nemam šta da pričam sa tobom, ne želim da izađem i ne želim ni o čemu da pričam sa tobom, nemamo o čemu da pričamo Janjuše  -rekla je Aneli.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

U prilogu ispod, ispovest Site Ahmić, Aneline sestre ekskluzivno za Hype televiziju

“Janjus zeli da Aneli pobaci dete!” SITA AHMIC “Stanija i Asmin su ZLO!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner