Background adbanner
calendar

Petak 28. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVA VOĆKA ČISTI PVC PROZORE I VRATA U SAMO PAR MINUTA: Potpuno skida tragove masnoće i žute fleke PRONAĐENI RODITELJI DEVOJČICE (3) Kraj drame u Grčkoj! EVO ŠTA JE KLJUČNO ZAPRAVO: Ovo su načini kako da se rešite užasnog svraba i opekotina od sunca! FILM “POKIDAN” ODUŠEVIO PUBLIKU! Na festivalu “Ravno selo” Aca Lukas dočekan ovacijama prisutnih zvanica! RASKRINKANA POTPUNO MIONA JOVANOVIĆ! Ovo je SLAGALA, pokušala sve da prevari, Ša doživeo nervni slom, Stanislav ZANEMEO! ŠOK! VODITELJKA ZAVRŠILA U KREVETU KOD KOLEGE: Muž je neprestano tražio po hotelu: “Probudila sam se pored njega i…” EVO KOLIKO JE ŽENA ALEKSANDARA MITROVIĆA STARIJA OD NJEGA! Otac joj je ovaj poznati sportista, a ona voli da živi glamurozno! EVO KOLIKO VREDI VIKENDICA JELENE GOLUBOVIĆ! U pitanju je vrtoglava suma, sav novac iz rijalitija uložila u nju! GORE MREŽE ZBOG VERENIKA ALEKSANDRE BURSAĆ! Bio sa njima, a komentari samo pljušte: “On veri svaku devojku” OVO JE STAN SERGEJA I ISIDORE TRIFUNOVIĆ! Poseduje veliku biblioteku, a evo kako se glumčeva žena snalazi u kuhinji! (FOTO) HITNO OBAVEŠTENJE E UPRAVE ZA SVE GRAĐANE! Promena pravila za čuvanje potpisanih dokumenata “PUBLIKA ME VREĐA, A JA PLAČEM” Žena od Sultana priznala kroz šta sve prolazi na nastupima: “Ne mogu da podnesem to…” TARU STOJANOVIĆ VERIO AFROAMERIKANAC! Naša pevačica rekla “da” dugogodišnjem dečku! (FOTO) SKANDAL! ŠA TERAO MIONU DA GA ZADOVOLJI?! Isplivalo sve javno, evo kako ju je navodio na intimne odnose! “DA LI SAM DOVOLJNO DOBRA ZA TEMPERAMENTNU SRBIJU?” Nives Celzijus ekskluzivno: “Ne znam kako bi bilo prihvaćeno da se na hrvatskoj televiziji pojavi srpski voditelj” OVO NE TREBA NIKAKO RADITI AKO VAS UJEDE ZMIJA: Stručnjaci su otkrili šta je najveća greška!

IVICA DAČIĆ O KRITIKAMA SVESRPSKOG SABORA: Oni bi da stave Srbiju pod jedno drvo!

Objavio: RHT
15/06/2024 1:15 PM

Ivica Dačić o kritikama Svesrpskog sabora

Foto: Printscreen Instagram mladi_u_sps

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Ivica Dačić, bio je gost na. RTV televiziji, gde je govorio o kritikama Svesrpskog sabora, Dejtonskom sporazumu i nedavnim izborima.

-Sve što smeta srpskim neprijateljima, dobro je za Srbiju. Neka nam kažu koliko to treba da bude mala Srbija da ne bi pričali da je velika – rekao je. Dačić, pa nastavio:

-Radujem se što više nisam ministar spoljnih poslova, pa sada mogu da kažem da bi oni da stave Srbiju pd jedno drvo. Mi smo za Dejtonski sporazum, za mir. Ali što smo mi više za mir, oni kažu da smo više za razbijanje – naveo je ministar Ivica Dačić.

Na svaku prijavu je reagovano

Dačić je komentarišući dešavanja tokom izbora na Novosadskom sajmu, naglasio da je taj dan bilo 160 prijava i da je na svaku reagovano.

-Policija je izašla na svaku prijavu. Uz policiju je bilo i tužilaštvo. Policija je u roku od 10 minuta bila i na Novosadskom sajmu. Ne može se dozboliti uništavanje javne imovine, kao ni napadi na ljude. Policija je dala svoje izvešataje i dalje je posao na tužilaštvu. – rekao je Dačić.

Novi čelnik Ministarstva unutrašnjih poslova naveo je da mu je rad tog ministarstva već poznat, ali da će razmotriti neke promene koje su u međuvremenu nastale.

-Ne želim da se policije plaše deca, kao što roditelji često znaju da ih plaše kada nisu dobri. Nas treba da se plaše kriminalci. Naš zadatak je da čuvamo javni mir, bezbednost građana, red u saobraćaju, da pomognemo pri vanrednim situacijama… Strašan je podatak da oko 100 ljudi godišnje pogine zbog toga što ne stavljaju pojase na zadnjem sedištu. – naveo je kao primer Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije, čije reči najavljuju promene propisa, prenosi se na Instagram nalogu mladi_ u_ sps.

hypetv

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner