Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZORANA SIMEUNOVIĆ POZIRALA SA 30 GODINA STARIJIM MUŽEM I ĆERKOM! Emotivna fotografija usijala društvene mreže, pohvale se samo nižu! (FOTO) “Toma Zdravković je VOZIO BEZ DOZVOLE! Kad ga je POLICJAC UHVATIO…” NEVEROVATNA PRIČA iz života pevača VRELE FOTKE SANDRE AFRIKE UGLEDALE SVETLOST DANA! Pevačica, kao od majke rođena na krevetu, jedva pokrila intimu! SKANDAL! (FOTO) BIVŠI RIJALITI IGRAČ ZAVRŠIO U BOLNICI! Mora na hitnu operaciju, ovo su svi detalji! (FOTO) TANJA SAVIĆ ISKRENO O TRUDNOĆI: “Ne bi bilo fer da mu to uskratim i da mu ne rodim dete” POTRESNA SUDBINA UČESNICE RIJALITIJA: “Lekari su me OTPISALI, a OČEVA PORODICA JE POKUŠALA DA ME U*IJE! Marija: “Bila sam KLINIČKI MRTVA!” “VODILI SMO JEDNO DRUGO U PAKAO!” Anita Stanojlović ne prestaje da iznosi u javnost detalje raskida sa Anđelom Rankovićem! ŠOK! (FOTO) Udovica Tome Zdravkovića ekskluzivno za HYPE TV o NEPOZNATIM DETALJIMA ŽIVOTA pevača! Spomenula i NEPRAVDU koju je doživela! “Predaš PAPIRE pa za GODINU DANA dobiješ ODBIJENICU!” David Bilbija u D-castu o SPAJANJU PORODICE: Ja sam AUSTRIJSKI DRŽAVLJANIN, a moja supruga je…” (VIDEO) SLOBODA ODREŠILA KESU! Glumica se ponovila, a za jedan detalj izdvojila brdo para (FOTO) TRANSFORMACIJA O KOJOJ SE PRIČA! Ovako je izgledala Ana Sević na početku (FOTO) TEA O OPERACIJAMA:” Moj izgled u poslednje vreme više košta” PROMOCIJA KNJIGE O TOMI ZDRAVKOVIĆU! Veliko oduševljenje! Pojavila se i ona! SVE SPREMNO ZA FESTIVAL U ITALIJI! Najpopularnija manifestacija sa 350 štandova!  DEJAN DRAGOJEVIĆ ZADAO DOMAĆI ZADATAK! U D-Castu”priča koja je izazvala lavinu komentara! “ON DETE NIKADA NEĆE NAPRAVITI” Tara Simov UDARILA na Ša

NAPADNUTA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Nakon porođaja doživela ŠOK, hitno se oglasila, evo šta se desilo!

Objavio: RHT
14/06/2024 11:44 PM

Napadnuta Aleksandra Nikolić

Photo: Printscreen Instagram/alex_mima_official

Starleta Aleksandra Nikolić nedavno je doživela neprijatnu situaciju na društvenoj mreži Instagram koja ju je dovela do ozbiljnog stresa. Naime, ona je dobila uvredljiv komentar koji se direktno odnosio na njen život i profesiju, što ju je izuzetno pogodilo.

Nakon što je pročitala uvredu upućenu njoj, Aleksandra je hitno morala da odreaguje kako bi se suprotstavila ovom napadu. Mnogi njeni pratioci su je savetovali da prijavi ovaj slučaj policiji kako bi zaštitila svoje bezbednost i integritet.

Napadnuta Aleksandra Nikolić

Photo: Printscreen Instagram/alex_mima_official

Ovaj incident izazvao je veliku pažnju javnosti, koja je burno reagovala na uvredu upućenu Aleksandri. Mnogi su osudili ovakvo ponašanje na društvenim mrežama i pružili podršku Aleksandri u ovim teškim trenucima.

Neki su istakli da je važno da javne ličnosti poput Aleksandre Nikolić budu zaštićene od ovakvih napada i da se takvo ponašanje ne sme tolerisati. Takođe, istakli su da je važno da se žrtve ovakvih napada ohrabre da prijave slučajeve kako bi se stalo na put ovakvom

Nakon što je doživela ovaj napad, Aleksandra Nikolić je javno istakla da je duboko potresena ovakvim događajem, ali da se neće povući pred ovakvim uvredama. Takođe, ona je zahvalila svojim pratiocima na podršci i istakla da će preduzeti sve neophodne korake kako bi zaštitila sebe i svoj integritet.

S obzirom na ozbiljnost situacije, Aleksandra je najavila da će se konsultovati sa advokatima i razmotriti mogućnost podnošenja prijave policiji kako bi se identifikovao počinilac ovog napada.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner