Background adbanner
calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pevačica! FSS NE RASPRAVLJA O SMENI PIKSIJA! Šta se ovo dešava? Veliki preokret! PREMINUO OSNIVAČ “OSVAJAČA”! Rok legenda umrla u 58. godini, uzrok smrti nepoznat! SVE ŽENE ZORANA MARJANOVIĆA! ŠOKANTNI DETALJI! Jedna je tragično završila, druga se krije, a treća… Upoznajte Godina d.o.o: Lidera u proizvodnji kvalitetnih ubrusa i toalet papira NIVES SE ISTEŽE NA TRAKTORU, CIGANOVIĆA KRAVA LUPA REPOM PO LICU! Kako li će tek biti kad KRENE IMANJE… TAČNO U PODNE “VATRENI UDAR 2024”: Predsednik Vučić sutra prisustvuje vežbi na Pasuljanskim livadama SKANDAL! Janjuš tražio ADVOKATA u rijalitiju? Podnosi prijavu protiv Aneli zbog ABORTUSA? Jedva čeka da izađe napolje i sazna SVE o Ahmićevoj (VIDEO) PORODIČNA DRAMA! ĐOLE ĐOGANI O NAJTEŽEM PERIODU U ŽIVOTU! Nazvao bivšu ženom lopužom!? ALEKS U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA NAKON RASKIDA SA CAREM? Isplivala slika iz Beograda FOTOGRAFIJA IZ MLADOSTI! DRAGANA MIRKOVIĆ NEĆE MOĆI DA VERUJE! Nastala opšta pometnja usijale se mreže (FOTO) “Te LEPE USPOMENE ne želim da zaboravim!” Mina Heart o ODNOSU sa Pljugicom: Ovo niko nije znao! PROBAJTE KOKTEL OD BOSILJKA! Evo kako možete napraviti NAPITAK od lekovite biljke! HOROSKOP ZA JUL PO CIGANČICAMA KARTAMA! Presudan momenat, jedan znak će da plače, ali to nije sve! VELIKO SLAVLJE U DOMU TARE SIMOV! Saopštila divne vesti posle HAOSA SA DANILOM! PRONAĐEN MRTAV POZNATI GLUMAC! Njegova partnerka očajna!

“ASMIN IMA DETE U DOMU! Napravio ga je N*RKOMANKI, koja ga nije htela isto kao ni on!” Ekskluzivno gostovanje Site Ahmić u D-cast (VIDEO)

Objavio: RHT
14/06/2024 8:00 PM

“ASMIN IMA DETE U DOMU! Napravio ga je N*RKOMANKI”

vanrednom izdanju “D-cast”, autor i voditelj Dejan Dragojević ugostio je Situ Ahmić, sestru učesnice tekućeg rijalitija Aneli Ahmić.

“ASMIN IMA DETE U DOMU! Napravio ga je N*RKOMANKI”
Foto: HypeTV

“ASMIN IMA DETE U DOMU! Napravio ga je N*RKOMANKI”

Od samog početka sezone, Asmin Durdžić i Sita Ahmić su u brutalnom ratu zbog Aneli, pa nije retko mišljenje da su upravo njih dvoje “izneli ceo rijaliti”.

Sita je u svom ekskluzivnom gostovanju kod Dejana bez dlake na jeziku progovorila o svemu što je zanimalo gledaoce, pa se dotakla i priče koju je ne tako davno iznela Aneli Ahmić, da Asmin ima sina koji je u domu.

Foto: HypeTV

– Tačno je da Asmin ima dete koje je u domu, napravio ga je nemici n*rkomanki koja ga isto tako nije želela. Zato je u domu. – rekla je Sita ekskluzivno u emisiji D-cast kod Dejana Dragojevića na Hype televiziji.

JANJUŠ ŽELI DA ISPADNE ŽRTVA!

– Janjuš je prisiljava da pobaci dete! Ja sve vidim, gledam stalno! Štipa je i gura, malo mu fali da je ne prebije! – rekla je Sita u emisiji na HypeTV.

– Janjušev cilj je da ispadne žrtva u rijalitiju, zato toliko želi da Aneli prekine trudnoću!

Foto: HypeTV

Podsetimo, Asmin Durdžić je gostovao na HypeTV (detaljnije pogledajte klik OVDE) i poželeo sreću Aneli i Janjušu. (Detaljnije pročitajte OVDE.)

– Iskreno, želim im sve najbolje i stvarno bih voleo da mu rodi dete, jer ja u tome vidim spas da će mene da ostavi na miru. Ja bih se naravno brinuo o svom detetu i dalje, ali neću mnogo komentarisati iz poštovanja prema Staniji – rekao je Asmin za Hypetv.rs.

Celo gostovanje gledajte klikom na link ispod ovog teksta:

Hypetv.rs

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner