Background adbanner
calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Herojskim činom sprečen dalji tok terorističkog akta: Ivica Dačić i ambasador Izraela obišli povređenog pripadnika Žandarmerije ŠOK! PALO POMIRENJE!? STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! OGOLILA DUŠU U EMISIJI! Zejna:”Sve traume su od oca, majke su žrtve…” VUČIĆ SUMIRAO PRETHODNU NEDELJU: “Budućnost Srbije je u radu, napretku i ekonomskom razvijanju” “Stalo mu je srce kad ga je grom udario” Ovo je pravi razlog PREKIDA UTAKMICE Nemačka-Danska “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) “Srbija nikada neće prihvatiti oktroisanog lidera Srpske”: Predsednik Vučić o važnim i gorućim pitanjima za Srbiju VUČIĆ O SUKOBIMA U UKRAJINI I GAZI: “Ja sam zabrinut za sudbinu sveta” Ministar unutrašnjih poslova o napadu na pripadnika Žandarmerije: “Reč je o ciljanom terorističkom napadu, izvršeni pretresi na više lokacija širom Srbije” ŽENA UBIJENOG TERORISTE NAPUSTILA ZEMLJU PRE TRI DANA! Imaju malo dete, a ona je trudna? Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić/HYPE PAPARAZZO Predsednik Vučić otkriva detalje brutalnog čina ispred izraelske ambasade: Ovo je smišljeni teroristički napad, ništa tu nije slučajno! OTKRIVEN NAJZDRAVIJI DORUČAK KOJI PRODUŽAVA ŽIVOT! Cena će vas oduševiti, ekonomično i brzo! EVO KAKO IZGLEDAJU UNUKE VESNE ZMIJANAC! Nikolija prvi put pokazala ćerke (FOTO)

“NAŠLI SU MI TUMOR NA DOJCI, MISLILA SAM DA ĆU UMRETI KAO MOJA MAJKA!” Potresna ispovest u “ShowBLIZ”-u! Dušica Grabović se gušila u suzama

Objavio: RHT
14/06/2024 4:45 PM

“NAŠLI SU MI TUMOR, mislila sam da ću umreti kao moja MAJKA”

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićnovinarke Arsić ugostile su popularnu pevačicu Dušicu Grabović.

Dušica je u svom prvom gostovanju u emisiji kod bliznakinja, na Hype televiziji, objavila svoj povratak na javnu scenu nakon medijske pauze.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/YT printscreen/ Al Jazeera Balkans

EMISIJU “SHOWBLIZ” GLEDAJTE SVAKOG PETKA U 21H NA TELEVIZIJI HYPE, KAO I NA YOUTUBE KANALU HYPE TV U LIVE PREMIJERI U 21h.

“NAŠLI SU MI TUMOR, mislila sam da ću umreti kao moja MAJKA”

Gubitak oca još uvek nije prebolela, a dogodio se kada joj je bilo najteže.
Naime, Dušica je ostala bez majke pre oko 12 godina, koja je preminula od najstrašnije bolesti-karcinoma kostiju.

– Taj dan sam tačno osetila da je mama izgubila bitku. Bila je u komi. Na mojim rukama je otvorila oči i ppgledala me, kada sam se dozivala. I tada je ispustila dušu, tu na mojim rukama. – pričala je Dušica u emisiji ShowBliz.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Dušica Grabović
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Dušica Grabović

EMISIJU “SHOWBLIZ” GLEDAJTE SVAKOG PETKA U 21H NA TELEVIZIJI HYPE, KAO I NA YOUTUBE KANALU HYPE TV U LIVE PREMIJERI U 21h.

– Moj otac je bio hospitalizovan zbog pucanja čira, hteo je da dođe kući, tražio je da me vidi i čuje, a onda je pao u komu i umro od sepse. Ni ja, ni moj brat blizanac nismo uspeli da ga vidimo. – pričala je kroz suze u emisiji ShowBliz pevačica.

PEVAČICA SE GUŠILA U SUZAMA

– Izvinjavam se što plačem. – nije mogla da zadrži suze Dušica.

– Živ si čovek, iskrena si, nema tu za šta da se izvinjavaš. – rekla je bliznakinja.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Dušica Grabović

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Dušica Grabović

– Odrasteš tek kada ostaneš bez roditelja, ja više nisam ničije dete! – rekla je Dušica, pa se osvrnula na traumu kada je njoj otkriven tumor koji je, kako je kasnije saznala bio benigni fibroadenom.

– Mislila sam da je to to. Da ću doživeti maminu sudbinu. Operisala sam i stigli su nalazi da nije maligni tumor. – rekla je pevačica, koja je otkrila da joj majka dolazi noću, a da joj njeni roditelji često šalju poruke.

EMISIJU “SHOWBLIZ” GLEDAJTE SVAKOG PETKA U 21H NA TELEVIZIJI HYPE, KAO I NA YOUTUBE KANALU HYPE TV U LIVE PREMIJERI U 21h.

Tokom emisije, Dušica se srušila, a voditeljke bliznakinje su bile u šoku.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Dušica Grabović/Bliznakinje Miljana i Nevena Arsić
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Dušica Grabović

U premijeri emisije koja će se emitovati u NOVOM TERMINU u večeras u 21h na programu Hype televizije i na YT kanalu HypeTV, pogledajte šta je prethodilo njenom padanju u nesvest.

Ispod ovog teksta je LINK NA KOJEM MOŽETE GLEDATI PREMIJERU EMISIJE!

Hypetv.rs/N.A/M.A.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

126
GLASAJTE! KO JE DRUGI VODITELJSKI PAR “IMANJA”?A KO TREĆI?

ANKETA!

GLASAJTE!

IMENA PRVOG VODITELJSKOG PARA SU OBJAVLJENA,

GLASAJTE ŠTA VI MSILITE?

KO JE DRUGI VODITELJSKI PAR,

A KO TREĆI?

Voditelji "Imanja" Foto;Hypetv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner