Background adbanner
calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku! EVO KO NE SME DA JEDE PARADAJZ! Ako se lečite od ovih bolesti, momentalno ga izbacite iz ishrane TAMARA ĐURIĆ U VIŠE NAVRATA DOLAZILA U POLICIJU! Starleta i ranije prijavljivala partnera za NASILJE! HYPE 2 TV PROGRAM ZA UTORAK 2. JUL! Gledajte AVIONDŽIJE U REPRIZNOM TERMINU RASKINULI TAČKASTA MARA I BRANKO BABIĆ! Šokirali potezima nakon što su stavili tačku na ljubavnu romansu! MUP IZDAO HITNO UPOZORENJE ZBOG NEVREMENA U SRBIJI! Večeras na udaru ova tri grada, a kritična tačka i Beograd! OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA DANAS IMAJU SREĆE! Stiže vam neočekivano iznanađenje u vidu novčanih priliva i ljubavi OVO JE NOVI DEČKO MINE VRBAŠKI! Za četiri sezone imala je 14 partnera, sada se potpuno povukla i NESTALA! (FOTO) HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK 2. JUL 2024. GODINE! City Hype vam donosi NOVE PIKANTERIJE! NE PROPUSTE FILM “DUŠA SEVERA”! OLGA DANILOVIĆ PORAŽENA NA VIMBLDONU U PRVOM KOLU! Oglasila se nakon što je izgubila: “Podloga mi ne odgovara…” CITY HYPE: Lena Čolak priznala da joj je Karleuša rekla da je čudak! Petrući se prisetio kako je zbog bivše devojke ostao bez novca! Aca Lukas obara sve rekorde u regionu! EVO KAKO DANAS IZGLEDA PAMELA ANDERSON! Glumica danas proslavlja 57. rođendan! (VIDEO) “Jelena MNOGO PATI zbog Duška!” Ekskluzivno! Ivka Numerolog otkrila da li će se Karleuša i Tošić POMIRITI?! (VIDEO) SPREMA NAM SE POTOP! Crni oblaci jure ka Srbiji, evo kada tačno kreće haos! TAMARA ĐURIĆ PRIJAVILA DEČKA DA JU JE PRETUKAO, A ONDA ŠOK OBRT: Ovo su najnoviji detalji navodnog nasilja EVO KOLIKO TIJANA AJFON ZARAĐUJE NA SAJTU ZA ODRASLE: Starleta snimila trenutak kada podiže pare, u njenom krilu gomila evra!

Savo Perović nikad iskreniji! Progovorio o Blondy: ,,Iskritikovao sam je…”

Objavio: RHT
13/06/2024 5:35 PM

Savo Perović nikad iskreniji!

Savo Perović nikad iskreniji!
Hypetv

Pevač Savo Perović, gostovao je na Hype televiziji i tom prilikom otvorio dušu na brojne teme.

Na početku smo porazgovarali o njegovoj pevačkoj karijeri koja je u usponu.

Svima je pozanto da je on najbolji drug Lune Đogani, a javnost je nedavno potresla vest da je Marko Miljković uhapšen, a evo šta on kaže na ovu temu:

-,,Nisam nešto iskreno želeo da se bavim time, tu sam bio kao podrška jer ne znam celu priču. Moj jedini savet je da budu strpljivi i da puste vreme da odradi svoje i to je to.”

Savo Perović nikad iskreniji!

Takodje, prokomentarisali smo i njegovu majku Suzanu Perović Blondy, koja planira da otvori sajt za odrasle:

-,,Pa to sam već nekoliko puta komentarisao, mene su ljudi shvatali kako je ko želeo. Ne znam kako bih sada to opisao, mislim ja sam odrasla osoba, moja majka je odrasla osoba i ona je atraktivna i voli da se fotografiše. Lično protiv toga nemam ništa, to je njeno pravo, ja sam je samo iskritikovao i rekao da je mnogo bolje da se slika i da zarađuje.”

Podsetimo, Savo kaže da mu trenutni rijaliti nije zanimljiv, već da je pratio samo do treće sezone.

Isprati jedino ono što mu se pojavi na društvenim mrežama, a najzanimljivija mu je kontroverzna Nišlijka Miljana Kulić.

Perović smatra da je Miljana zaslužila da konačno pobedi u rijalitiju, s obzirom na to koliko je dugo učestvovala u njemu.

Kaže da uprkos brojnim ispadima i skandalima, svake sezone Kulićeva uspe da nasmeje narod i bude dominantna. Smatra da je njeno vreme za pobedu.

Ceo intervju možete pogledati na našem youtube kanalu:

Hypetv.rs/A.Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner