Background adbanner
calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Herojskim činom sprečen dalji tok terorističkog akta: Ivica Dačić i ambasador Izraela obišli povređenog pripadnika Žandarmerije ŠOK! PALO POMIRENJE!? STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! OGOLILA DUŠU U EMISIJI! Zejna:”Sve traume su od oca, majke su žrtve…” VUČIĆ SUMIRAO PRETHODNU NEDELJU: “Budućnost Srbije je u radu, napretku i ekonomskom razvijanju” “Stalo mu je srce kad ga je grom udario” Ovo je pravi razlog PREKIDA UTAKMICE Nemačka-Danska “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) “Srbija nikada neće prihvatiti oktroisanog lidera Srpske”: Predsednik Vučić o važnim i gorućim pitanjima za Srbiju VUČIĆ O SUKOBIMA U UKRAJINI I GAZI: “Ja sam zabrinut za sudbinu sveta” Ministar unutrašnjih poslova o napadu na pripadnika Žandarmerije: “Reč je o ciljanom terorističkom napadu, izvršeni pretresi na više lokacija širom Srbije” ŽENA UBIJENOG TERORISTE NAPUSTILA ZEMLJU PRE TRI DANA! Imaju malo dete, a ona je trudna? Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić/HYPE PAPARAZZO Predsednik Vučić otkriva detalje brutalnog čina ispred izraelske ambasade: Ovo je smišljeni teroristički napad, ništa tu nije slučajno! OTKRIVEN NAJZDRAVIJI DORUČAK KOJI PRODUŽAVA ŽIVOT! Cena će vas oduševiti, ekonomično i brzo! EVO KAKO IZGLEDAJU UNUKE VESNE ZMIJANAC! Nikolija prvi put pokazala ćerke (FOTO)

“Luna je bila sa Gastozom?!” EKSKLUZIVNO! Marija Ana RASKRINKALA Đoganijevu i Marinkovića?! (VIDEO)

Objavio: RHT
13/06/2024 7:55 PM

Luna je bila sa Gastozom?!

Marija Ana Smiljanić stekla je ogromnu popularnost kao učesnica rijalitija.

Zatim je započela muzičku karijeru, te snimila nekoliko pesama koje su postale ozbiljni hitovi.

Foto: Hypetv

U poslednje vreme ova atraktivna devojka se potpuno povukla iz medija i otišla u ilegalu.

Ona se sredinom februara porodila i na svet donela sina Minju, ali se o njenom partneru ništa nije znalo.

U domaćim medijima pre nekoliko meseci pojavile su se brojne glasine o njenom privatnom životu.

Foto: Hypetv

Vredna ekipa HYPE televizije kontaktirala je Mariju Anu, te smo u ekskluzivnom intervjuu saznali šta se zapravo dešava u njenom privatnom životu.

Čestitali smo joj na prinovi i upitali je koliko je majčinstvo promenilo. Izjavila je da je majčinstvo mnogo promenilo, da je sada opuštenija.

Priznala nam je i da su tačni natpisi da joj je bivši partner ukrao ogromnu svotu novca!

Foto: Hypetv

Smiljanićeva je dodala i da je policija uključena u ovaj slučaj.

Takođe je potvrdila glasine da njen partner odbija da viđa njihovog sina Minju, te da prolazi kroz izuzetno teške trenutke.

Uprkos svemu, Marija Ana tvrdi da nije žrtva i da ne želi da je ljudi sažaljevaju.

Foto: Hypetv

Luna je bila sa Gastozom?!

Upitali smo je i za natpise o navodnoj vezi između Lune Đogani i Gastoza.

– Pa dobro, ja sam to videla lično. To se nešto krilo valjda, ne mogu da se setim, prošlo je dosta godina. Luna mi nikad nije bila simpatična, Gastoz mi je dobar drug, znam da su bili zajedno. Rekla sam što sam videla, naravno da je istina! Ja nemam ništa od toga da pričam da je neko zajedno ako nije… Ne znam da li je tada bila sa Markom, možda su bili u vezi tajno, da ja nisam znala – rekla je Smiljanićeva.

Foto: Hypetv

Šta je još ona izjavila o svom životu, kao i o svom bivšem Filipu Đukiću, Ša, Teodori Džehverović i mnogim drugim rijaliti učesnicima pogledajte u intervjuu.

Ceo ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

Hypetv.rs/D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner