Background adbanner
calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SITA SVE PRIZNALA! Ništa više neće biti isto! (FOTO) PORTAL DANAS BROJI NAJVEĆU ČITANOST! Oboren rekord! OBAVEZNO POTENCIJALNOG PARTNERA PITAJTE ZA HOROSKOPSKI ZNAK! Nisu svi znakovi savršen spoj, pa ni stvoreni jedno za drugo “ZBOG DALILE SI POSTAO MUSLIMAN!” Vuk Đuričić URNISAO Dejana Dragojevića, pa mu sasuo sve u lice! (VIDEO) LJUBAVNI HOROSKOP OD 29. JULA DO 4. AVGUSTA! Spremite se za promene TANJA SAVIĆ IZNELA SVE DETALJE O VENČANJU SA MUKIJEM:”Sva se raspilavim, ugađa mi u svemu” NEMA VIŠE POTREBE DA UDIŠETE HEMIKALIJE! Smesa od ove 3 namirnice, uklanja masnoću, buđ i kamenac, a pritom dezinfikuje kupatilo SKANDAL! ANELI I JANJUŠEVA ŽENA OČI U OČI: Ovaj susret su svi čekali, evo šta se dešava! MAESTRALAN START U PARIZU! Odbojkašice Srbije POKOSILE domaćina Francusku i idealno otvorile Olimpijske igre ANITA O DETALJIMA RASKIDA! Rešila svima da zapuši usta, pa iznela detalje! MILICA MILŠA U SUZAMA ZBOG SMRTI! Glumica potpuno slomljena, oglasila se potresnom porukom: “Volim te zauvek” VUK M. ĐURIČIĆ ŠOKIRAO U “D-CAST-U”: “Ivan Marinković ima Stokholmski sindrom, Jelena NEKU DIJAGNOZU, BOLESNA JE” (VIDEO) NATA BEKVALAC SE SKINULA, POKAZALA OBLINE! Pevačica ima atribute od kojih zastaje dah (FOTO) ALEKS ZALJUBLJENA DO UŠIJU? Progovorila o NOVOM DEČKU “MOJA TRUDNOĆA JE BILA TURBULENTNA” Aleksandra ne može više da ćuti o Filipu: Iznela sve o čemu je do sada ćutala! “D-CAST”POMERA GRANICE! Dejan Dragojević sve oduševio

SUD DONEO KONAČNU ODLUKU! Evo koliko će muž Lune Đogani morati da leži IZA REŠETAKA! ŠOKANTNO!

Objavio: RHT
10/06/2024 9:56 AM

Sud doneo odluku

Marko Miljkovic
Photo: M.M./ATAImages

Marko Miljković nedavno je bio priveden zbog sukoba sa komšijama, a u policijskoj stanici proveo je 48 sati. 

Miljković je optužio komšiju da mu “baca pomije na terasu” nakon čega je on njegovu terasu gađao jajima zbog čega je završio u policijskoj stanici.

Marko je nedavno otkrio da je žalba vezana za krajnji ishod odbijena, nakon čega se javno zahvalio Trećem osnovnom sudu.

Sud doneo odluku

Sada je na Instagram profilu objavio fotografiju sudije i otkrio da mu je pretilo šest meseci zatvora.

– Srećeš tako sudiju svakih mesec dana koji ti je dao šest meseci zatvora na pravdi Boga, a slučaj mu na prvom ročištu Apelacionog suda pao. I to je neka vrsta karme – napisao je Miljković. 

Marko Miljkovic
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Odbio da priča o detaljima dok traje slučaj 

Marko je nedavno na svom Jutjub kanalu pokušao da objasni svojim pratiocima šta se zapravo dogodilo u incidentu sa komšijom, ali je odbio da iznosi detalje dok slučaj i dalje traje.

– Moja dužnost je da vam se svima obratim, s obzirom da sam pokrenuo celu ovu priču, celu ovu hajku i ceo ovaj haos. Stoga mi je dužnost da vam kažem šta se, u stvari, dešava. Sa druge strane, ne mogu ništa da vam kažem. Kad bih vam rekao polovično, koliko bih mogao da vam kažem, ne bih ugrozio slučaj. Kada bih vam rekao polovično, to ne bi ličilo ni na šta. Iz tog razloga sam ja odlučio da vam ne kažem ništa – zaključio je tada Marko.

Hypetv.rs/M.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner