Background adbanner
calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! VODEĆI UZROK SMRTI U SVETU! Ova neobična bol u nogama može biti znak opasne bolesti SMRT NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Umro trener ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” Vučić O SRPSKIM SPORTISTIMA: “U prvih sedam smo po VISINI NAGRADA! Zavide nam mnogi!” HYPE TV PROGRAM ZA NEDELJU 28. JUL! Obavezno pogledajte CHIT CHAT sa Nemanjom! ŠOK! IVAN MARINKOVIĆ SE OBRATIO HITNO SINU! Nije mogao više da izdrži, evo šta se dešava ĐEVREK, PAŠTETA, JOGURT: Ovo je idealan doručak Marka Bijelića! Žene uzdišu za njim, a ovako se hrani – i to GDE (FOTO) OVO JE VIKENDICA NATAŠE BEKVALAC KOJA VREDI MILIONE! Nekretnina koja poseduje ogroman bazen i više spavaćih soba, sve pršti od luksuza! KOMŠIJE RASKRINKALE PRAVO LICE KATARINE GRUJIĆ: Ne mogu više da ćute, razvezale jezik: “Uveče je prava….” INTIMNA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! HYPE NA LICU MESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN SRAMNO! Majka ozloglašenog Albanca Fatona Hajrizija najavila TUŽBE za svakoga ko njenog sina nazove ZLOČINCEM! STRAVA I UŽAS KOD SAVSKOG MOSTA! Muškarac preti da će da skoči sa prozora zgrade (VIDEO) “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO)

UPRAVO SAOPŠTENI NOVI DETALJI O JELENI KARLEUŠI: Ovo niko nije očekivao, evo šta će se desiti u jeku skandala o porodičnom nasilju

Objavio: RHT
09/06/2024 8:01 PM

Saopšteni detalji o Karleuši

Photo: Printscreen Instagram/karleusa_star

Photo: Printscreen Instagram/karleusa_star

Photo: Printscreen Instagram/karleusa_star

Modna ikona i muzička zvezda Jelena Karleuša sada će se po prvi put naći u novoj ulozi.

JK je u svetu priznata i prepoznata kao jedna od najstilizovanijih žena koja inspiriše skoro čitavu “A” listu selebritija u Holivodu, nedavno je i zasenila mnoge modele na Paris Fashion Weeku, pa je naredni korak bio sasvim očekivan.

Saopšteni detalji o Karleuši

Naime, kako su i žene u žiriju za izbor za Miss Srbije prvi put ove godine članice istog, predsednica ovogodišnjeg žirija za Izbor za Miss Srbije biće Jelena Karleuša.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Izbor za Miss Srbije održaće se na glamuroznom događaju 19. juna na Trgu Republike.

Pored prelepih kandidatkinja koje će se boriti za titulu najlepše Srpkinje, u prvim redovima naći će se brojne poznate osobe, pevači, glumci, sportisti i influenseri, a kompanija Miss Yu, kao i svakog puta do sada napravila je sjajan program za sve posetioce, medije i gledaoce.

Jelena prijavila Duška za porodično nasilje

Inače, Jelena Karleuša prijavila je policiji juče supruga Duška Tošića za nasilje u porodici.

Iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu navode da je Dušku Tošiću izrečena mera privremenog udaljenja iz stana i mera privremene zabrane kontaktiranja i prilaska.

Saopštenje iz tužilaštva vam prenosimo u celosti:

-U vezi noćašnjeg događaja povodom koga je J.K pozvala policiju obavešten je dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu koji je naložio da se od oba učesnika događaja D.T. I J.K. uzmu izjave, kao i da se prikupe svi potrebni podaci.

Ekipa Hype paparazza se našla ispred vile Karleuše i Tošića. Detaljnije u odvojenoj vesti.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner