Background adbanner
calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO SE OGLASIO RHMZ! Nevreme u ovim delovima Srbije, upaljeni meteoalarmi! “BILA SAM NA KOKAINU, NISAM JELA NI PILA” Eva Ras šokirala sve otkrićem, evo ko ju je naveo na narkotike! SAD POBEDILE SRBIJU! Lebron se oglasio “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” OVI JUTARNJI NAPICI ĆE VAS SPASITI! Tope salo sa stomaka kao od šale, imaćete energije tokom celog dana! SREĆNE VESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! “SVADBA ĆE DA MI BUDE POD ŠATOROM” Tara Ristić: “Čekam da me dečko zaprosi” TEJLOR SVIFT NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU! Nastupila u Minhenu, izvan stadiona bilo čak 40.000 fanova koji su besplatno uživali u spektaklu! (VIDEO) OČEKUJE NAS HLADNI FRONT! U Hrvatskoj upaljeno narandžasto upozorenje, najavljeno nevreme, a evo kada stiže do Srbije ŠOK! JANJUŠ POSLAO ANELI PORUKU?! Sve procurilo u javnosti, Ahmićeva neće moći da veruje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI devojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) DA LI ŽENA MORA DA BUDE ŽRTVA? Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežana Čekić daje odgovor na ovo pitanje! “SOTONA JE MEĐU NAMA” Naša pevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam decu…” JAPANCI ZBOG OVE NAMIRNICE ŽIVE DUGO! Srbi je izbegavaju i misle da je štetna SVET JE OVO ČEKAO OD 2008. GODINE! Nadal zakazao meč protiv Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama

HAOS U UŽIVO PROGRAMU! Aneli napravila scenu, nakon što je spomenuto njeno pravo ime

Objavio: RHT
09/06/2024 8:25 AM

Šokantna istina!

Aneli Ahmić napravila je opštu pometnju u Beloj kući. Naime, na društvenim mrežama spekulisalo se da je pravo ime starleti Anela.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Voditelj joj se baš tim imenom obratio. Ništa ne bi bilo čudno, budući da je verovatno u pitanju bio lapsus, ali starletina reakcija je bilo vrlo iznenađujuća.

Aneli nije mogla da sakrije bes i ljutnju, odmah je reagovala.

Aneli! – povikala je besna starleta.

Šokantna istina!

Pojavio se niz komentara na društvenim mrežama, a da li je samo slučajnost ostaje nam da saznamo. Fanovi rijalitija su ostali zatečeni i šokirani ponašanjem Ahmićeve.

Starleta je prokomentarisala njen i Janjušev odnos, koji je od samog početkaturbulentan.

On ima promene kao da je on trudan, naduri se zbog sitnica. To nije normalano. Ja sam pukla. Volela da pričam sa Sitom, ne mogu da izdržim tri nedelje. Ja sam jedno dobro kad je on raspoložen, on lim promeni raspoloženje to na mene utiče. Ja hoću nekog da je proed mene pozitivan i da zaboravim na probleme moje – istakla je vidno uznemirena Aneli.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner