Background adbanner
calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SNAŽNO NEVREME STIGLO U SRBIJU, PRESTONICA U MRAKU! Uznemirujuću snimci, ekipe na terenu saniraju kvarove! SAŠA MIRKOVIĆ I ACA LUKAS POKORILI LETNJU SEZONU! Balkanska zvezda radi kao parna mašina, jedva ima slobodne dane! KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CAST-U” Sukob između Croatia Records i klijenata: Spor oko nacionalnog blaga i transparentnosti! TRUDNA ANĐELA JOVANOVIĆ U POTPUNOM HAOSU! Glumica objavila šok video, Anđelka Prpić joj pružila podršku! (VIDEO) KAKO UKLONITI BAKTERIJE SA SUNĐERA? Ovim trikom uništava se 99 posto štetnih mikroorganizama koji štete zdravlju ukućana! “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CAST-U” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EVRA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLEDICE? STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićeve, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! “ŠTA IMA VEZE AKO MI DRŽI RUKU NA BUTINI?” Indi se oglasila o vezi sa Zoranom Marjanovićem, na kraju PRIZNALA SVE?! ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmenjuju nežnosti! KARLEUŠA MEŠA REPERU NA BINI! Procurio šok snimak, a evo šta je on uradio! (VIDEO) SKANDAL U BRITANIJI! Hiljade ljudi psovalo kralja Čarlsa dok je sve prenosila državna televizija! HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku! EVO KO NE SME DA JEDE PARADAJZ! Ako se lečite od ovih bolesti, momentalno ga izbacite iz ishrane TAMARA ĐURIĆ U VIŠE NAVRATA DOLAZILA U POLICIJU! Starleta i ranije prijavljivala partnera za NASILJE!

“NA RTS-u SAM PRETRPELA PRETNJE I RUŽNE REČI” Vesna Dedić priznala “Najveća mi je greška što RTS nisam pre napustila”

Objavio: RHT
08/06/2024 11:24 PM

“NA RTS-u SAM PRETRPELA PRETNJE I RUŽNE REČI”

U emisiji “PRETRES” na Hype televiziji koju vodi Stefan Usiljanin, gost je bila književnica i novinarka Vesna Dedić.

Vesna je punih 28 godina provela u medijskoj kući RTS gde je radila više poslova, a pečat i lična karta je emisija koju je vodila i uređivala “Balkanskom ulicom”.

Foto: HypeTV

Publika je navikla na njen rad, ali i na njene knjige. Dedić se nije odrekla pisanja, iako u jednom periodu nije bila ekranizovana.

“NA RTS-u SAM PRETRPELA PRETNJE I RUŽNE REČI”

Često je iznosila u javnost problem zbog kojeg je napustila tu medijsku kuću, a u emisiji je objasnila srž problema.
Napomenula je da se rukovodstvu RTS-a nije “dopala”.

Foto: HypeTV

“To je bila jedna od glavnih vesti u medijima, kada si ti napustila RTS”, rekao je voditelj.

“To je bila moja najveća poslovna greška u životu, što nisam RTS napustila mnogo pre. Nego što sam pustila da nada bude jedino što me držalo na RTS-u”, rekla je Vesna, pa dodala:

Foto: HypeTV


“Onog puta kada nisam bila ispoštovana kao autor, plata kada mi je bila svedena na minimalni dohodak, kada sam pretrpela neke ružne reči, pretnje. Neke udarce vezane za sam kvalitet emisije “Balkanske ulice”, trebalo je odmah da dam otkaz, a ja nisam, nego čekala četiri, pet godina”, izjavila je Vesna Dedić na Hype TV.

Emisiju pogledajte ispod ovog teksta:

Hypetv.rs/N.A/M.A/S.U.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner